Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün tekrardan denedim dediğin gibi yapıyormuşum işim bitip kurulayinca kaygan yumuşak bir cilt yapış yapış olmayan bir cilt elde ediyorum ama sivilceler ara ara çıkıp sönüyor durum böyle cnm nisamedde cildimle zaman içinde çok iyi anlaştı eskisi gibi germiyor yüzümü arbutinlevde aram düzeldi gibi son sürmelerimde kızarıklık vs yapmadı:) N nscckts
sana iyi mi geldi o zaman cosmed ceyceyle sen sevdiniz o zaman

sana iyi mi geldi o zaman cosmed ceyceyle sen sevdiniz o zaman
Evt ama sivilce çıkariyor cildim yinede şuan regl donemimdeyim normal karşılıyorum ilerleyen zamanlara bakacağım ama diğer Önerdigin temizleyici de denemek istiyorum daha iyi gelir belki 😃

lokal olarak salisilik sürmeni tavsiye ederim daha hızlı geçirecektir yağ bazlıyı hiç kullanma bence
Keşke cyrene 23 TL inmisken alsaydım krem formunda olan salisilik. Ya da o meşhur Mia klinika alcam 🤭 nip fab var bı de aha bha karışık tonik. Düşünüyorum hiç farklı bişey denemedim. Cviti başladım ama ondan önce oluşmuştu. Çok takmıyorum. normal büyük sivilce olsa daha çok tedirgin olurdum iz kalacak diye ama en azından o sönünce izler için birşeyler kullanırdım.bu tür beyaz oluşumlar çok yabancı bana

Keşke cyrene 23 TL inmisken alsaydım krem formunda olan salisilik. Ya da o meşhur Mia klinika alcam 🤭 nip fab var bı de aha bha karışık tonik. Düşünüyorum hiç farklı bişey denemedim. Cviti başladım ama ondan önce oluşmuştu. Çok takmıyorum. normal büyük sivilce olsa daha çok tedirgin olurdum iz kalacak diye ama en azından o sönünce izler için birşeyler kullanırdım.bu tür beyaz oluşumlar çok yabancı bana
buna purestin toniği veya nip fab daha iyi gelir elinde vardır senin kesin içeriğinde olan .enzim peeling de yaparsın 1-2 güne o da çabuk geçirir

buna purestin toniği veya nip fab daha iyi gelir elinde vardır senin kesin içeriğinde olan .enzim peeling de yaparsın 1-2 güne o da çabuk geçirir
Dün fiddy yaptım bugün de enzim yapayım yarın dinlensin perşembe aha/ bha karışık tonik uygularim perşembe yola çıkacaz bikac gün kullanmam gözlemlerim de. O zamana kadar yağ bazlı için bı seçenek düşünmem lazım 🖐️🙈

Eklentiler

• IMG_20221011_190156.jpg
    IMG_20221011_190156.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20221011_190137.jpg
    IMG_20221011_190137.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20221011_190129.jpg
    IMG_20221011_190129.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20221011_190119.jpg
    IMG_20221011_190119.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 32
Cosmed sanırım bana iyi gelmedi çene bölgem kapalı komedon oldu bana heimishden sonra biraz Zor geldi çok yoğun çıkmıyor gibi üç dört kez kullandım 150 ye de almıştım ne yapsam bılemiuotin

Valla ankaraa mısınız ben uygun fiyata alayım diyecektim ama herkes kötü yazınca acaba bana da mi kötü geliyor da anlamıyorum diye düşündüm hahahah

Yüzünü elliyorum mesela şu an acaba sıkıntı yaptı mi ki bu COSMED bana diye hahahahah

Ben de siberian alcam ya ahhahah

N nscckts cildim böyle şuan cnm bu arada:)
hormonel sivilcen çıkmış yeni ona toniğin yokmu lokal olarak sürseydin salisilik hemen geçirirdi
birkaç gün öncesine göre pütürler daha azalmış sanki ama senin sadece hormonal sivilcen çıkmış kırmızı yeni acıyordur oy :KK43:

estağfurullah canım. dolapta çoook şey sattım letgoda sattım gardırops uygulamasında da sattım. sahibindende de sattım hepsini aktif kullandım şuan satacak hiçbirşey kalmadığından kullanmıyorum ama satacak olsam letgo ile dolapda hızlı oluyor satışlar onu tercih ederdim
Ben İzmir içi olsun, kargoyla falan uğraşmayayım istiyorum. Bir de millete belli mi olur, beğenir, alır, geri yollar. Gerçi bilmiyorum oralarda da iade gibi birşey talep ediyorlar mı? Hadi bana cesaret ver de satıp kurtulayım fazlalıklardan. Dambıl bile satmam lazım :KK45:

Yer açılıyor, hafiflik oluyor ya ben de çok seviyorum o hissi. Benim gelinliğim bile satılacak daha. Sen nerede satıyorsun, kolay oluyor mu satmak? Hiçbir şey satışa çıkaramamış cahil biri olarak soruyorum.
dolap uygulamasında satıyorum.ben çok uyguna verdiğimden kolay satıyorum.daha koyar koymaz alanlar var eski müşterilerim.ellerine ulaşmadan da onaylarlar para bana aktarılır.öyle güvenenleri var yani.asıl kendim çok alıyorum oradan.dünya markaları var etiketli.çok güzel ürünler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X