- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
ben yüzün tamamını biliyorum.sen diğerlerine yarım atÇok heveslendim ben de atacağım yarim yüz fotosu
Akşam çift aşamalı temizleme yapayım niacinamide süreyim atayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yüzün tamamını biliyorum.sen diğerlerine yarım atÇok heveslendim ben de atacağım yarim yüz fotosu
Akşam çift aşamalı temizleme yapayım niacinamide süreyim atayim
Yapabilir bilmiyorum yapacak olsa şimdiye kadar da yapmaz mıydı ne zamandan beri kullanıyorsunuzValla ankaraa mısınız ben uygun fiyata alayım diyecektim ama herkes kötü yazınca acaba bana da mi kötü geliyor da anlamıyorum diye düşündüm hahahah
Yüzünü elliyorum mesela şu an acaba sıkıntı yaptı mi ki bu COSMED bana diye hahahahah
Full ye lfl
Ben de siberian alcam ya ahhahah
Toniğim yok henüz almadım cnm ne tavsiye edersin direk sabitleyip alayım sorma yüzümü temizlerken çok acıyor N nsccktshormonel sivilcen çıkmış yeni ona toniğin yokmu lokal olarak sürseydin salisilik hemen geçirirdi
birkaç gün öncesine göre pütürler daha azalmış sanki ama senin sadece hormonal sivilcen çıkmış kırmızı yeni acıyordur oy
Geçmiş olsum Allah beterinden korusun. Binanın bulunduğu zemin sağlam zemin olmadığı için o kadar çok hissetmiş olabilirsiniz.Eki Görüntüle 3143944 bu kadar hissedilir mi ya resmen zemin hıçkırdı bu binanın ne kadar kötü olduğunu mu gösterir acaba böyle sarsılması bu küçük depremde
çok aşırı sivilce sorunun yok sebbom.mevsim değişikliklerinde de çıkıyorlar.ben dışarı çıkarken hep transparan pudra kullanırım.o da kurutuyor sivilceleri.ellerini yüzüne fazla götürme oynama.o da sivilce yapar.bir de yastık kılıfını 2 günde bir değiştir.
ben yüzün tamamını biliyorum.sen diğerlerine yarım at
sorun yaşamamana sevindim3 aydır falan cosmed yağ bazlı temizleyici kullanıyorum. Cerave yüz yıkama jeli kullanıyorum. Eskiden Atart ın sivilceleri gibi sivilce çok çıkardı. Cosmed bana iyi geldi. Regl dönemimde 1 tane kapalı sivilce çıktı svr yeşil serumu iki kere sürdüm geçti. Bende cosmed ile sorun yaşamayanlardanım.
eğer ürünü satışa koyarken belirtmediğin bir durum olursa iade edebilirler canım mesela düğmede sıkıntı olur yazmayı unutursan gibi...Ben İzmir içi olsun, kargoyla falan uğraşmayayım istiyorum. Bir de millete belli mi olur, beğenir, alır, geri yollar. Gerçi bilmiyorum oralarda da iade gibi birşey talep ediyorlar mı? Hadi bana cesaret ver de satıp kurtulayım fazlalıklardan. Dambıl bile satmam lazım
Cilt bakımı yaptığımdan beri sivilcelerimle oynamıyorum cnm şükür @ceycey0406çok aşırı sivilce sorunun yok sebbom.mevsim değişikliklerinde de çıkıyorlar.ben dışarı çıkarken hep transparan pudra kullanırım.o da kurutuyor sivilceleri.ellerini yüzüne fazla götürme oynama.o da sivilce yapar.bir de yastık kılıfını 2 günde bir değiştir.
ortak tanıdıklarımız bile var bilmez miyim?ama k.k da yeni tanışmış gibi yapalım biz.Ben de senin hemserinim farkındasın demi hahahah
Daha güzel, daha ışıl ışıl olacaksın canım. Daha yeni başladın, ciltle 6 ay sabırla ilgilenmek, sık sık ürün değiştirmemek gerek. Daha eşit bir ton, daha dengeli sebum üretimi olacak zamanla.Cilt bakımı yaptığımdan beri sivilcelerimle oynamıyorum cnm şükür @ceycey0406
ya dayım korkuttu beni aslında ah dayı ah seneler önce bir iş için geldi kendisi bizde kaldı konuşuyorduk görevi de mta dan ,depremle ilgili bir çalışma yapmışlardı antep için kolay kolay yıkıcı deprem olmaz ama olursa şehir silinir demişti sağolsun benim gibi duyguları üst notadan yaşayan birine denilecek en anlamlı cümleydi o günden beridir en ufak sarsıntıda allah allah diye ahsenin yanına koşuyorum evde güvenli deprem bölgelerimiz var eğer olursa diye
antep müteahhitleri bence binaları undan yapıyorlarGeçmiş olsum Allah beterinden korusun. Binanın bulunduğu zemin sağlam zemin olmadığı için o kadar çok hissetmiş olabilirsiniz.
İnşallah cnm Bakalim bekliyorum sabırla bugün tansiyonum sabahtan akşama kadar hiç düşmedi baş ağrısı tüketti o halde cilt bakımını yaptım valla asla pes etmek yok S sepyazeytinDaha güzel, daha ışıl ışıl olacaksın canım. Daha yeni başladın, ciltle 6 ay sabırla ilgilenmek, sık sık ürün değiştirmemek gerek. Daha eşit bir ton, daha dengeli sebum üretimi olacak zamanla.
deniz kumundan sonra un ha?antep müteahhitleri bence binaları undan yapıyorlar
Her yerde müteahhitler aynı şekilde yapıyor. Gevşek zeminde bina yapım şartları çok farklı olmalı aslında.antep müteahhitleri bence binaları undan yapıyorlar