Bende etkilendiğim için zaten yazdım Sepya ve özelden de yazdım ama sen bak bilerek cevap vermedin. Böyle olunca bı taraf sanki gaddar bı taraf aşırı duygusalmis gibi oldu ama ben sana neden niçinini de yazdım. Bilerek cevap Vermeme seçeneğini kullandiysan benim de yapacak bir şeyim yok görmezden gelme dışındaCanımsın, yeni girdim foruma. O yazışmalardan sonra hiç bakmadım, çok etkileniyorum çünkü.
Bu arada @ceycey0406 ve S sebbo 'ya da teşekkür etmeden geçmemeliyim. Seviliyorsunuz...
Canım ben kendimi anlatmak istedim. Kimseyi zan altında bırakmak istemem ben çocuğumu minnet ettirmeyim diye ya nasıl desem insanları yormayim diye KV de bırakırken bile rahatsız olur mu diye düşünen biriyim. Ya ben hani garipseyenler olur diye açıklama yaptım buna kısılır mi diye. Ben kendimle dalga geçecek kadar önemsemem aslında kendimi ama napayım hislerimle yaşıyorum.yemin ediyorum kendimi suçlu hissettim şuan keşke o kremin linkini bırakmasaydım herşey o kremle başladılanetli krem
Düşten sonra mutlaka fotosunu da atarımkızlar hatırım için lütfen
hadi kahve yapalım
Bnde bu bitince sberian alacagim N nsccktsbunları kullanabilirsin canım uygun cildine, seversin bence
peptit iyidir candır, dermoskin peptitde iyidir ama bence önce dermoskin göz çevresi bakım kremini kullan sonra peptite geç derim ne demek istediğimi kullanınca anlayacaksın
cosmed dokunmuş olabilir o bir tık arınması zor yağ bazlı temizleyici ,yıkama jelleri nazik kullandığımız için gözenekleri tıkamış olabilir o yüzden hep ilk siberian öneriyorum ona yüzde yüz güveniyorum kolay kolay herşeyin bu kadar arkasında durmam bilirsin, bak bir nip fab salisilik asit ,bir dermoskin arbutin ve göz çevresi kremi ,bir siberian yağ bazlı temizleyici ,birde effectha krem bunların sonuna kadar arkasındayım
Canımsın, yeni girdim foruma. O yazışmalardan sonra hiç bakmadım, çok etkileniyorum çünkü.
Bu arada @ceycey0406 ve S sebbo 'ya da teşekkür etmeden geçmemeliyim. Seviliyorsunuz...
Ağda bandı hamam otuna koptum ama ya burada tek konuşmadığımız konu yok birtek ağda bandı konuşmadık şimdi o zaman link bırakıyorumCanım ben kendimi anlatmak istedim. Kimseyi zan altında bırakmak istemem ben çocuğumu minnet ettirmeyim diye ya nasıl desem insanları yormayim diye KV de bırakırken bile rahatsız olur mu diye düşünen biriyim. Ya ben hani garipseyenler olur diye açıklama yaptım buna kısılır mi diye. Ben kendimle dalga geçecek kadar önemsemem aslında kendimi ama napayım hislerimle yaşıyorum.
Herhangi birinizi düşünerek yazmadım ifade etmek istedim.ay üyelik mı pasiflestirsem ne yapsam şuan wc den yazıyorum saniyeler ile yarışırken
Nisacim seni ne kadar önemseyip değer verdiğini biliyorsun umarım olacağı varmış o Krem olmazdı ağda bandı hamam otu linki sorun olurdu
Rumuzuna uygun krem bulmuşsun deyip gülme emojili mesaj yazmak istedim ama hiç gülme emojisi koyasım yok... Sen güldüm diye düşün, sen de gül. :)
Ağda bandı değil de dün bir serum sormuştum sizin yorumunuzu merak ediyorumAğda bandı hamam otuna koptum ama ya burada tek konuşmadığımız konu yok birtek ağda bandı konuşmadık şimdi o zaman link bırakıyorum
bunu burada konuşmuştuk görünce ah ah konuyu okumamış diye içimden geçirdimAğda bandı değil de dün bir serum sormuştum sizin yorumunuzu merak ediyorum
Üzüldüm şimdi gerçekten konuyu baştan sona gece yarılarına kadar okuyorum tekrar tekrar başa sarıyorum yine okuyorum.ama demekki tanımadığım bir marka olduğu için konuşulduysa dikkatimi çekmemiştir.yoksa ilgimi çekenleri hemen ss alıyorumbunu burada konuşmuştuk görünce ah ah konuyu okumamış diye içimden geçirdimbu güzel. güzel olduğunu da konuşmuştum keşke şu konuyu okusanız o kadar faydalanacağınız yorumlar var ki inanın neler kaçırıyorsunuz bir bilseniz
eğer telefondan okuyorsanız zor oluyor ,atlanabiliyor ,bilgisayarda okumak lazım kitap okur gibi ,telde bende kendi yazdığım yorumları bulamıyorum bilgisayar başına geçiyorumÜzüldüm şimdi gerçekten konuyu baştan sona gece yarılarına kadar okuyorum tekrar tekrar başa sarıyorum yine okuyorum.ama demekki tanımadığım bir marka olduğu için konuşulduysa dikkatimi çekmemiştir.yoksa ilgimi çekenleri hemen ss alıyorum
İlk size çok soru soruyordum bilgim yok diye ama artık sadece okuyorum çünkü sormadan cevaplara yorumlardan ulaşbiliyorumbunu burada konuşmuştuk görünce ah ah konuyu okumamış diye içimden geçirdimbu güzel. güzel olduğunu da konuşmuştum keşke şu konuyu okusanız o kadar faydalanacağınız yorumlar var ki inanın neler kaçırıyorsunuz bir bilseniz
Evet telefondan okuyorum,haklısınız bazen hiç okumadıklarım daha sonra karşıma çıkıyoreğer telefondan okuyorsanız zor oluyor ,atlanabiliyor ,bilgisayarda okumak lazım kitap okur gibi ,telde bende kendi yazdığım yorumları bulamıyorum bilgisayar başına geçiyorum
okumanıza çok sevindim valla hatta çok dürüst olayım eskiden sorulara tam kapsamlı cevap veriyordum daha ayrıntılı her bütçeye göre üürünlerde önererek şimdi 1 tane aklıma geleni yazıp yüzeysel cevaplıyorum son zamanlarda soru soranlar aslında net cevap alamıyor çünkü konuda var diye üstüne durmadan cevaplıyorum. o yüzden okuyarak kendinize iyilik yapıyorsunuz şuan benim ipimle kuyuya inilmeyeceğini falan mı anlatmış oldum benİlk size çok soru soruyordum bilgim yok diye ama artık sadece okuyorum çünkü sormadan cevaplara yorumlardan ulaşbiliyorum