Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu göz çevresi rutini bana da uyar mı?
purest cafeinli sana yetersiz kalabilir Dermoskin Eye Treatment Complex 15ml | Evde Eczane krem bu içinde göz çevresi için lazım olan birçok şey var

C ceycey0406 annem diyor ki yüzünü bunlarla temizleye temizleye derini incelteceksin sadece yüzünü yıka yeter diyor güldürdü bni akşam akşam
annelere ne bakıyorsun?onlar kozmetiği de giyim kuşama da verilen paralara acırlar.çeyrek alsan daha mutlu olurlar.sen doğru yoldasın devam et.annene de gül geç kalbini kırmadan.

ben yapıyordum yağ bakımı.dermatoluğum hayır dedi.dipteki gözenekleri tıkar daha fazla dökülmeye sebep olur dedi bıraktım.diplere sürmeden yaparsanız olur ama.

ben yapıyordum yağ bakımı.dermatoluğum hayır dedi.dipteki gözenekleri tıkar daha fazla dökülmeye sebep olur dedi bıraktım.diplere sürmeden yaparsanız olur ama.
Çok teşekkür ederim. Peki ne tavsiye edersiniz yağlı ve ince telli saç için? Covid oldum, saçlarım daha çok dökülmeye başladı. Magnezyum, demir ve d vitamini almaya başladım bugün ama bir de topikal bir şeyler ekleyeyim diyorum.

annelere ne bakıyorsun?onlar kozmetiği de giyim kuşama da verilen paralara acırlar.çeyrek alsan daha mutlu olurlar.sen doğru yoldasın devam et.annene de gül geç kalbini kırmadan.
Aynen altın alıp duruyor zaten dedim bn istemiyorum dedim nefret ettim igrendim artık erkek kardeşim evlenseydi rahatlayacaktim C ceycey0406

Hayatı yaşayış şeklini çok seviyorum.

ben urban care tonik kullanmıştım 2 kutu çok iyi gelmişti.perfectil vitamin kullandım günde bir avuç kabak çekirdeği yedim .benim de saçım ince telli o değiştirilemez maalesef.2 gün yıkamasak kafamıza yapışır hacimsizleşir.ince telli saçlar daha da incelmesin zayıflamasın diye mutlaka ama mutlaka sülfatsız şampuan saç kremi vs kullanılmalı.sık fön düzleştirme de yapılmamalı daha da zayıflar incelir.ben keratin süt kullanıyorum banyo sonrası durulanmayan.kuaförümden alıyorum.

Teşekkür ederim ben de tam o toniği sepetime atmıştım

Teşekkür ederim ben de tam o toniği sepetime atmıştım
banyo sonrası saçın havluyla iyice nemini alın.sonra diplere sıkın o toniği.kuru saça olmaz.saç nemli olacak mutlaka.zaten kokusu güzel saçta kalmasının bir sakıncası yok.ducray sprey vermişti bana dr um.1 şişe kullandım hem çok pahalı hem de aman aman bir etkisi olmadı.

H.. B.. alışveriş sitesinde Cerave, Vichy ve La Roche'de indirim var. Vichy'nin Mineral 89 serumunu aldım heyecanla bekliyorum. Ihtiyacınız varsa bakın 00.00'a kadar. Cicaplast falan da indirimdeydi.
Bir de Cerave'nin yağlı ve akneli ciltler için olan serisi ülkemize gelmiş. Elimdeki ürünler biterse çok denemek istiyorum.

Çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…