Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar şu markanın arbutinini kullanan var mı sizce nasıldır,the purest arbutine başladım ama nisanın yönteminden sabah ayrı akşam ayrı marka kullanmak istiyorum

Eklentiler

• C9499EB5-7152-4AF3-B602-E3A5BCBA5738.png
    134,7 KB · Görüntüleme: 36
Ben stoklarımı kullana alım kış bitene dek. Sadece iyi bir leke serumu lazım . Niacinamide etki etmiyor yeterli değil.
Lekeler için etkili birşey bulursan burda paylaş biz de faydalanalım.ben de niacinamide kullanıyorum 3aydır, arbutine de yeni başladım lekesiz bir cilde kavuşuruz inşallah

Canım arbutini gündüz rutininde de mi kullanabiliyoruz? Arkadaşım bana şunu hediye etti:

Ben şu an Purest'inkini kullanıyorum. Verdiği nemden de çok memnun kaldım. Bu hediyeyi de kullanayım mı? Jeuvenile markasını zaten beğeniyorum.

Bir de gerçekten sürekli büyük sivilcelerim olmaya başladı. Önceleri önemsemedim ama sivilcesiz bir günüm bile olmuyor artık, sıkıldım. Şunu aldım Gratis'ten:
Bu arada ben hâlâ Cosmed temizleme yağını kullanıyorum bitiremediğim için. O mu yapıyor anlamadım ki.

purest cafeinli sana yetersiz kalabilir Dermoskin Eye Treatment Complex 15ml | Evde Eczane krem bu içinde göz çevresi için lazım olan birçok şey var
Canım ben bu kremi aldım biliyorsun, açamadım henüz. Peptitlere karşı şu sıralar çok ilgiliyim, peptit kullanma yaşım geldi de geçiyor diye panik yaptım anlamsız bir şekilde. :) Cosmed'in peptitli göz çevresi kremini kullanıyorum şu an, kurutuyor gerdiği için. Aslında o gerginlik sayesinde göz altı torbaları olmuyor, seviyorum ben o etkiyi. Dermoskin'in de peptit içerikli göz çevresi kremi var. Onu da alasım var, sanki bana göz kırpıyor sürekli. Sen bu peptit kullanımı ve içerikleri konusunda ne düşünüyorsun?

Covid sonrası bende acayip bir dökülme başladı. Urban biotinli olan serinin şampuanını, saç kremini ve spreyini kullandım, çok çabuk durdu saç dökülmem. Bebek saçlarım vardı, onlar da uzamaya başladı. Eşimin de saç dökülmesini neredeyse durdurdu diyebilirim. Gri olan biotin serisinden bahsediyorum. Haftada bir de Hindistan cevizi yağını saç diplerime gelmeyecek şekilde sürüp bekletebildiğim kadar bekletiyorum. Size de şifa olsun.

Bu arada ben hâlâ Cosmed temizleme yağını kullanıyorum bitiremediğim için. O mu yapıyor anlamadım ki.
N nscckts canım sen daha önce demiştin biliyorum. Cosmed ağır gelmiş olabilir, Siberian kullan diye. Ben idareli kullanayım, bitince başlarım diye Cosmed'e devam ettim ama duşta boyun ve dekolteme kullanayım bitsin bari. Siberian'ı yarın akşam açıp kullanmaya başlayayım. Çünkü ben çift aşamalı temizliğe başladım başlayalı sivilcem eksik olmadı. Sadece sivilce olsa yine neyse, altta büyük büyük, dokununca acıtan şeyler var. Gezintiye çıkmış gibi yüzümde gezip duruyor, çıkacak yer bulamıyorlar.

Biotinli kafeinli olan toniği sipariş verdim, şampuanını vermedim. Tonik daha etkili diye okudum. Memnun kalırsam şampuanı da alırım.

Bu arada ben de çift aşamalı temizliğe başladım. Cildim yağlı ve iki aydır çok sivilce çıkmaya başlamıştı. Aynı şekilde bende de çift aşamalı temizliğe başladığımdan beri her gün yüzümde daha da çok yeni bir şeyler çıkıyor sanki. Derinin altında acıyan şişlikler filan. Bir tanesi sivilceye dönüşmeden kendi kendine sönmüş mesela ama yenisi çıkıyor. Anlamadım ne olduğunu. Doa kozmetik'ten aldım temizleme yağını. Diğerlerinde hep kuru cilt için filan yazıyordu, o yüzden.

Bir de var olan sivilcelere de derime yağla masaj yaparken ve üst üste yıkama-durulamayla ekstra zarar veriyorum gibi hissettim İrrite oluyorlar, kızarıp kaşınıyorlar. Makyaj yapmıyorum, hatta şu sıralar güneş kremi de sürmüyorum evde ve pencereden uzak olduğum için ama nemlendiricim 30 faktörlü. Bir de niacinamide serum kullanıyorum. Gece yağla yıkamam şart mı yine de yüzümü?

Son düzenleme:
İlk başlarda purest arbutin yapıyordu sivilce sonradan alıştı cildim ama hala tek tük çıkıyor sivilcem nemlendirici mi de degisiyim hala yaparsa bnde cosmedden şüphelenecegim sanırım şuan regli donemimdeyim oyuzden çıkan sivilceleri normal karşılıyorum cnm dene bakalım yeni aldığını neler olacak cildinde S sepyazeytin

125 tiydi canım watsons fab lab salisilik asit

Butce ayarlayınca alırsın

Ben de arbutin alacağım bütçe ayarlayınca deneme için küçük tester gelmişti çok beğendim akşam rutinime inşallah
İnşallah tatlimya para olsa neler alacağım da ah kader işte

bunları kullanabilirsin canım uygun cildine, seversin bence
peptit iyidir candır, dermoskin peptitde iyidir ama bence önce dermoskin göz çevresi bakım kremini kullan sonra peptite geç derim ne demek istediğimi kullanınca anlayacaksın
cosmed dokunmuş olabilir o bir tık arınması zor yağ bazlı temizleyici ,yıkama jelleri nazik kullandığımız için gözenekleri tıkamış olabilir o yüzden hep ilk siberian öneriyorum ona yüzde yüz güveniyorum kolay kolay herşeyin bu kadar arkasında durmam bilirsin, bak bir nip fab salisilik asit ,bir dermoskin arbutin ve göz çevresi kremi ,bir siberian yağ bazlı temizleyici ,birde effectha krem bunların sonuna kadar arkasındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…