- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisa iyi diye söyledi öyle hatırlıyorum sadece hangi cilt tipi için uygun onu bilmiyorum C ceycey0406Bu ürünü kullanan vAr mı acaba?
Lekeler için etkili birşey bulursan burda paylaş biz de faydalanalım.ben de niacinamide kullanıyorum 3aydır, arbutine de yeni başladım lekesiz bir cilde kavuşuruz inşallahBen stoklarımı kullana alım kış bitene dek. Sadece iyi bir leke serumu lazım . Niacinamide etki etmiyor yeterli değil.
Aaa şoktayım şu anben yapıyordum yağ bakımı.dermatoluğum hayır dedi.dipteki gözenekleri tıkar daha fazla dökülmeye sebep olur dedi bıraktım.diplere sürmeden yaparsanız olur ama.
Canım arbutini gündüz rutininde de mi kullanabiliyoruz? Arkadaşım bana şunu hediye etti:purest arbutin veya dermoskin arbutin bu ikisinden birini alabilirsin hatta ikisini alıp birini sabah birini akşam sürebilirsin dermoskinde arbutinde var niacinimade da bende kullanıyorum purestde hayluronikde var sen seversin tam senlik kombin olur bence tabii sen cildini tanıyorsun o yüzden ne karar versen doğru olur
Canımsın, yeni girdim foruma. O yazışmalardan sonra hiç bakmadım, çok etkileniyorum çünkü.S sepyazeytin hu huuuu komşu komşu
Rumuzuna uygun krem bulmuşsun deyip gülme emojili mesaj yazmak istedim ama hiç gülme emojisi koyasım yok... Sen güldüm diye düşün, sen de gül. :)Bendede bu var bitmek üzere bitince başka ala alacağım
Uslup sebebiyle banlanmisim. Mimli bir uye “baslik bulamiyorum” tarzli bir konu acmisti, ben de baslik onerisinde bulundum.AA neden banlandın?
Canım ben bu kremi aldım biliyorsun, açamadım henüz. Peptitlere karşı şu sıralar çok ilgiliyim, peptit kullanma yaşım geldi de geçiyor diye panik yaptım anlamsız bir şekilde. :) Cosmed'in peptitli göz çevresi kremini kullanıyorum şu an, kurutuyor gerdiği için. Aslında o gerginlik sayesinde göz altı torbaları olmuyor, seviyorum ben o etkiyi. Dermoskin'in de peptit içerikli göz çevresi kremi var. Onu da alasım var, sanki bana göz kırpıyor sürekli. Sen bu peptit kullanımı ve içerikleri konusunda ne düşünüyorsun?purest cafeinli sana yetersiz kalabilir Dermoskin Eye Treatment Complex 15ml | Evde Eczane krem bu içinde göz çevresi için lazım olan birçok şey var
Covid sonrası bende acayip bir dökülme başladı. Urban biotinli olan serinin şampuanını, saç kremini ve spreyini kullandım, çok çabuk durdu saç dökülmem. Bebek saçlarım vardı, onlar da uzamaya başladı. Eşimin de saç dökülmesini neredeyse durdurdu diyebilirim. Gri olan biotin serisinden bahsediyorum. Haftada bir de Hindistan cevizi yağını saç diplerime gelmeyecek şekilde sürüp bekletebildiğim kadar bekletiyorum. Size de şifa olsun.Çok teşekkür ederim. Peki ne tavsiye edersiniz yağlı ve ince telli saç için? Covid oldum, saçlarım daha çok dökülmeye başladı. Magnezyum, demir ve d vitamini almaya başladım bugün ama bir de topikal bir şeyler ekleyeyim diyorum.
N nscckts canım sen daha önce demiştin biliyorum. Cosmed ağır gelmiş olabilir, Siberian kullan diye. Ben idareli kullanayım, bitince başlarım diye Cosmed'e devam ettim ama duşta boyun ve dekolteme kullanayım bitsin bari. Siberian'ı yarın akşam açıp kullanmaya başlayayım. Çünkü ben çift aşamalı temizliğe başladım başlayalı sivilcem eksik olmadı. Sadece sivilce olsa yine neyse, altta büyük büyük, dokununca acıtan şeyler var. Gezintiye çıkmış gibi yüzümde gezip duruyor, çıkacak yer bulamıyorlar.Bu arada ben hâlâ Cosmed temizleme yağını kullanıyorum bitiremediğim için. O mu yapıyor anlamadım ki.
Biotinli kafeinli olan toniği sipariş verdim, şampuanını vermedim. Tonik daha etkili diye okudum. Memnun kalırsam şampuanı da alırım.Covid sonrası bende acayip bir dökülme başladı. Urban biotinli olan serinin şampuanını, saç kremini ve spreyini kullandım, çok çabuk durdu saç dökülmem. Bebek saçlarım vardı, onlar da uzamaya başladı. Eşimin de saç dökülmesini neredeyse durdurdu diyebilirim. Gri olan biotin serisinden bahsediyorum. Haftada bir de Hindistan cevizi yağını saç diplerime gelmeyecek şekilde sürüp bekletebildiğim kadar bekletiyorum. Size de şifa olsun.
N nscckts canım sen daha önce demiştin biliyorum. Cosmed ağır gelmiş olabilir, Siberian kullan diye. Ben idareli kullanayım, bitince başlarım diye Cosmed'e devam ettim ama duşta boyun ve dekolteme kullanayım bitsin bari. Siberian'ı yarın akşam açıp kullanmaya başlayayım. Çünkü ben çift aşamalı temizliğe başladım başlayalı sivilcem eksik olmadı. Sadece sivilce olsa yine neyse, altta büyük büyük, dokununca acıtan şeyler var. Gezintiye çıkmış gibi yüzümde gezip duruyor, çıkacak yer bulamıyorlar.
İlk başlarda purest arbutin yapıyordu sivilce sonradan alıştı cildim ama hala tek tük çıkıyor sivilcem nemlendirici mi de degisiyim hala yaparsa bnde cosmedden şüphelenecegim sanırım şuan regli donemimdeyim oyuzden çıkan sivilceleri normal karşılıyorum cnm dene bakalım yeni aldığını neler olacak cildinde S sepyazeytinCanım arbutini gündüz rutininde de mi kullanabiliyoruz? Arkadaşım bana şunu hediye etti:
Ben şu an Purest'inkini kullanıyorum. Verdiği nemden de çok memnun kaldım. Bu hediyeyi de kullanayım mı? Jeuvenile markasını zaten beğeniyorum.Jeuvenile Alpha Arbutin %2 Serum - Leke Karşıtı (Alfa Arbutin,Liposomal Vitamin C, Hyalüronik Asit) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jeuvenile Alpha Arbutin %2 Serum - Leke Karşıtı (Alfa Arbutin,Liposomal Vitamin C, Hyalüronik Asit) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir de gerçekten sürekli büyük sivilcelerim olmaya başladı. Önceleri önemsemedim ama sivilcesiz bir günüm bile olmuyor artık, sıkıldım. Şunu aldım Gratis'ten:
Bu arada ben hâlâ Cosmed temizleme yağını kullanıyorum bitiremediğim için. O mu yapıyor anlamadım ki.
Bnm kıl varda asitim yok yesaKizlarrrr günaydınlar
Cuma günü fiddy yapacak canım.arkadaslaeom
Kil maskeniz yoksa 22.5 tl ye bime geliyor ve marka burada önerilen marka BUGUN
Ytd tabii ama alabilirsiniz isterseniz ahaha
Bnm kıl varda asitim yok yesa
İnşallah tatlimya para olsa neler alacağım da ah kader işte125 tiydi canım watsons fab lab salisilik asit
Butce ayarlayınca alırsın
Ben de arbutin alacağım bütçe ayarlayınca deneme için küçük tester gelmişti çok beğendim akşam rutinime inşallah
Hayatı yaşayış şeklini çok seviyorum.
bunları kullanabilirsin canım uygun cildine, seversin benceCanım arbutini gündüz rutininde de mi kullanabiliyoruz? Arkadaşım bana şunu hediye etti:
Ben şu an Purest'inkini kullanıyorum. Verdiği nemden de çok memnun kaldım. Bu hediyeyi de kullanayım mı? Jeuvenile markasını zaten beğeniyorum.Jeuvenile Alpha Arbutin %2 Serum - Leke Karşıtı (Alfa Arbutin,Liposomal Vitamin C, Hyalüronik Asit) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jeuvenile Alpha Arbutin %2 Serum - Leke Karşıtı (Alfa Arbutin,Liposomal Vitamin C, Hyalüronik Asit) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir de gerçekten sürekli büyük sivilcelerim olmaya başladı. Önceleri önemsemedim ama sivilcesiz bir günüm bile olmuyor artık, sıkıldım. Şunu aldım Gratis'ten:
Bu arada ben hâlâ Cosmed temizleme yağını kullanıyorum bitiremediğim için. O mu yapıyor anlamadım ki.
peptit iyidir candır, dermoskin peptitde iyidir ama bence önce dermoskin göz çevresi bakım kremini kullan sonra peptite geç derim ne demek istediğimi kullanınca anlayacaksınCanım ben bu kremi aldım biliyorsun, açamadım henüz. Peptitlere karşı şu sıralar çok ilgiliyim, peptit kullanma yaşım geldi de geçiyor diye panik yaptım anlamsız bir şekilde. :) Cosmed'in peptitli göz çevresi kremini kullanıyorum şu an, kurutuyor gerdiği için. Aslında o gerginlik sayesinde göz altı torbaları olmuyor, seviyorum ben o etkiyi. Dermoskin'in de peptit içerikli göz çevresi kremi var. Onu da alasım var, sanki bana göz kırpıyor sürekli. Sen bu peptit kullanımı ve içerikleri konusunda ne düşünüyorsun?
cosmed dokunmuş olabilir o bir tık arınması zor yağ bazlı temizleyici ,yıkama jelleri nazik kullandığımız için gözenekleri tıkamış olabilir o yüzden hep ilk siberian öneriyorum ona yüzde yüz güveniyorum kolay kolay herşeyin bu kadar arkasında durmam bilirsin, bak bir nip fab salisilik asit ,bir dermoskin arbutin ve göz çevresi kremi ,bir siberian yağ bazlı temizleyici ,birde effectha krem bunların sonuna kadar arkasındayımN nscckts canım sen daha önce demiştin biliyorum. Cosmed ağır gelmiş olabilir, Siberian kullan diye. Ben idareli kullanayım, bitince başlarım diye Cosmed'e devam ettim ama duşta boyun ve dekolteme kullanayım bitsin bari. Siberian'ı yarın akşam açıp kullanmaya başlayayım. Çünkü ben çift aşamalı temizliğe başladım başlayalı sivilcem eksik olmadı. Sadece sivilce olsa yine neyse, altta büyük büyük, dokununca acıtan şeyler var. Gezintiye çıkmış gibi yüzümde gezip duruyor, çıkacak yer bulamıyorlar.