Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okumanıza çok sevindim valla hatta çok dürüst olayım eskiden sorulara tam kapsamlı cevap veriyordum daha ayrıntılı her bütçeye göre üürünlerde önererek şimdi 1 tane aklıma geleni yazıp yüzeysel cevaplıyorum son zamanlarda soru soranlar aslında net cevap alamıyor çünkü konuda var diye üstüne durmadan cevaplıyorum. o yüzden okuyarak kendinize iyilik yapıyorsunuz şuan benim ipimle kuyuya inilmeyeceğini falan mı anlatmış oldum ben :KK70:
Estağfurullah siz zaten en başından en kapsamlı bilgileri verdiniz,okuyup kendi cildimize ve bütçemize uygun olanı seçmek bize kalmış birşey.yalnız birşey takılıyor kafama hyaluronic acid cilt nemli iken sürülmeli demiştiniz nemi hapsetmesi için,arbutinin içeriğinde olunca nasıl bir yol izlemeliyiz kuru cilde mi nemli cilde mi saçma bir soru mu oldu bilmiyorum.

Şu ürünlerle lekelere meydan okuyayacakmıyım merak ediyorum.bu içerikler yeterli mi retinol düşünüyorum ama cildimi yorar daha kötü olur diye 😦

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    176,8 KB · Görüntüleme: 39
Ağda bandı değil de dün bir serum sormuştum sizin yorumunuzu merak ediyorum:halay:
Bunu fazl
kızlar size bir sorum olacak... şimdi bana eeeenn uzuuuunnn boylu eeeenn geniş ped hangisi söyler misiniz ? normalde kendi pedimi kendim yapıyorum çok uzun zamandır yaklaşık 10 senedir falan büyük boy pamukları elimle düzeltip gazlı bezle sarıp presleyip kendi pedimi yapıyorum :KK70: güüllmeeeyiiinnn güldüğünüzü hissediyorum :KK70: birde onları atık durumuna geçtiğinde sarıp atabileyim diye pedlerdeki gibi kullan at örtüler varya onları kesip kesip bildiğiniz tam ped formuna getiriyordum eeen sağlıklısı bu diye :KK70: kendimi daha temiz hissediyorum. bana doktorum tarafından tampon da yasak ki mecbur kalmadıkça doktorda kimseye zaten önermiyormuş ,velhasıl bazen pede ihtiyaç duyabiliyorum bu zamana kadar iyi gittik ama gerektiğinde acil durumlar için ped arayışındayım piyasadaki pedleri tanımadığım için size sormak istedim, dünyanın en uzun ve geniş en yoğun günler gecelere uygun olan, savaşa göndersen sağlam çıkacak ped hangisi ?
Yook atık yakında kendi nisadan natural marka ürünlerini de çıkarırsan şaşırmam😁🤭 canım benim adet 3 en geç 4 de bittiği için moopled gece kullanıyorum şimdiye kadar iyi takmama gibi sorunu dışında sızdırma olmadı ilk iki gün çok yoğun olur çünkü

S Skinkeyrlover Mary May şuan bı sitede indirimde ne kullanıyordun sen antioksidan serumu Yok ama anti-aging serumu ve kolajenli yüz yıkama köpüğü var sepetimde performansindan memnun musun markanın
Görl dedemi kaybettim cenazemiz vardı da görememişim şimdi gördüm. Göz kreminden memnunum görl biri bitti ikinciyi açtım. Kolajenli yüz yıkama köpüğü de güzel bence nazik. Peptit serumunu açmadım daha yedekte var. Kil maskesi çok nazik ve güzel. Kurutmuyor. Güneş kremi mineral var çok merak ediyorum pek beyazlığı yokmuş galiba.

Görl dedemi kaybettim cenazemiz vardı da görememişim şimdi gördüm. Göz kreminden memnunum görl biri bitti ikinciyi açtım. Kolajenli yüz yıkama köpüğü de güzel bence nazik. Peptit serumunu açmadım daha yedekte var. Kil maskesi çok nazik ve güzel. Kurutmuyor. Güneş kremi mineral var çok merak ediyorum pek beyazlığı yokmuş galiba.
Başınız sağolsun gorlum😔

kızlar size bir sorum olacak... şimdi bana eeeenn uzuuuunnn boylu eeeenn geniş ped hangisi söyler misiniz ? normalde kendi pedimi kendim yapıyorum çok uzun zamandır yaklaşık 10 senedir falan büyük boy pamukları elimle düzeltip gazlı bezle sarıp presleyip kendi pedimi yapıyorum :KK70: güüllmeeeyiiinnn güldüğünüzü hissediyorum :KK70: birde onları atık durumuna geçtiğinde sarıp atabileyim diye pedlerdeki gibi kullan at örtüler varya onları kesip kesip bildiğiniz tam ped formuna getiriyordum eeen sağlıklısı bu diye :KK70: kendimi daha temiz hissediyorum. bana doktorum tarafından tampon da yasak ki mecbur kalmadıkça doktorda kimseye zaten önermiyormuş ,velhasıl bazen pede ihtiyaç duyabiliyorum bu zamana kadar iyi gittik ama gerektiğinde acil durumlar için ped arayışındayım piyasadaki pedleri tanımadığım için size sormak istedim, dünyanın en uzun ve geniş en yoğun günler gecelere uygun olan, savaşa göndersen sağlam çıkacak ped hangisi ?
Bu konuda cok yaraliyim. Son paketimi gecen ay bitirdim.

Bence Cin’in pedinden ote ped yok. Bizdeki gibi kisa, normal, uzun degil de 6-7 farkli olcusu var. Cm hesabiyla aliniyor. İlk defa alacagimda kac santim istiyorsun diye sorduklarinda yuzumdeki o anlamsiz ifadeyi hala animsarim. Bilmem hic olcmedim demistim. :KK70:Bir de mentollu. Ama nasil desem basta ruzgar icine icine ufluyor tuhaf oluyorsun. Ama sonrasinda en ufak bir sanci, agrin olmuyor. Kuruluk ve ferahlik hissiyle dolu bir surec yasaniyor. Tamamen pamukla yapiliyor ve tahris sorunu da olmuyor.

Gezdim dunyayi, sevdim mentollu pedi.
:KK70:

Ucak bileti 100.000 lira civari. Bazen paraya kiyip gidip stoklayip gelsem diye dusunmuyor degilim. 🫠

Son düzenleme:
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun…

Bende etkilendiğim için zaten yazdım Sepya ve özelden de yazdım ama sen bak bilerek cevap vermedin. Böyle olunca bı taraf sanki gaddar bı taraf aşırı duygusalmis gibi oldu ama ben sana neden niçinini de yazdım. Bilerek cevap Vermeme seçeneğini kullandiysan benim de yapacak bir şeyim yok görmezden gelme dışında

Arkadaşlar konuyla ilgili son kez yazıyorum garipseyenler tarafsız veya taraf olanlar olabilir yadırgayanlar.Ben ay burcu yengeç kadınıyım. Duyusal duygusal tepkimeler veriyorum. O an bana bı bakış bı söz bı mimik bı beden dili neyi hissettiriyordu o yönde yükselme alçalma yaşıyorum.Empatik olarak da forumda bdv de reelde her yerde bı kişinin başka bı kişi tarafından rencide edildiğini kırıldığını hor görüldüğünü vs hissettiğinde direk o kişiye yükleniyorum. Bilenler bilir bdv de çok kez başkası yüzünden ban yediğimi.

Neyse çok uzadı Sepya da farklı niyetle yazmıştır doğrudur ama ben o an öyle hissetmedim ve öyle yansıdı kendisine de yazdim benim yüzümden gitmesi beni üzer diye ve yine benzer ifadeler cevap gelmedi. Gaddar ve Aliye rona karakterinde biri değilim yani beni de üzer böyle şeyler ama hepimizin tepkileri kişiliği farklı
Gaddar olduğunu düşünmüyorum, gaddarlık daha katı bir şey. Herkesin huyu farklı ve ben biriyle sorun yaşadıysam onunla hemen iletişime geçmem çünkü kendimi çabuk yıpratıyorum. Topiğe girmeyecektim ama küsüp gitmek çocukça karşılanır diye dün gece girip yine yazdım.
"Laf sokma sanatı" olarak değerlendirdiğin şey, benim için asla o amacı taşımıyordu. Öyle anlaşılacağını hiç düşünmezdim. Açıklamasını yaptığım niyetle yazdım ben onu, emin olabilirsin. Yine de ben olsam bir insana burada ayar vermek yerine özelden yazardım.

Özel mesajını gece gördüm, okudum evet. Fakat inanır mısın anlamadım. Yine kendi yaptığını savunmuşsun ya da açıklamışsın diyebiliriz. Demek ki sert mizacın var, seni alıntılamam olur biter. Kimsenin bir başkasına küsmesi gerekmiyor. İnan ne yazacağımı da bilmiyorum, her kelimemizin ve her emojimizin arkasında niyet aranmamalı. Buradaki kimsenin de seninle ilgili olarak kötü düşündüğünü, taraf tuttuğunu düşünmüyorum. En azından ben öyle bir izlenim almadım kimseden. Sevgiler.

yemin ediyorum kendimi suçlu hissettim şuan keşke o kremin linkini bırakmasaydım herşey o kremle başladı :KK43: lanetli krem
Yok kuzum ya, öyle düşünme. O gün krem, yarın başka bir şey vesile olurdu. Yazış tarzımdan, yanlış anlaşılmaktan kaynaklandı.

Başınız sağ olsun, huzurla uyusun dedeciğin.

Bence Cin’in pedinden ote ped yok. Bizdeki gibi kisa, normal, uzun degil de 6-7 farkli olcusu var. Cm hesabiyla aliniyor. İlk defa alacagimda kac santim istiyorsun diye sorduklarinda yuzumdeki o anlamsiz ifadeyi hala animsarim. Bilmem hic olcmedim demistim. :KK70:Bir de mentollu. Ama nasil desem basta ruzgar icine icine ufluyor tuhaf oluyorsun. Ama sonrasinda en ufak bir sanci, agrin olmuyor. Kuruluk ve ferahlik hissiyle dolu bir surec yasaniyor. Tamamen pamukla yapiliyor ve tahris sorunu da olmuyor.

Ucak bileti 100.000 lira civari. Bazen paraya kiyip gidip stoklayip gelsem diye dusunmuyor degilim. 🫠
Babam tam bir japonya hayranı biliyor musunuz 🤩 nhk world kanalıni sürekli izler İngilizcesi yok ama Çat pat Google yardımıyla anlamaya çalışır. Farklı konulardaki programlarının izler yemek tariflerini vs denemeye çalışır falan. Fırsatımız olsa onu oraya bı geziye göndermek istiyoruz ailecek 🤭

Dün de Japonyali bı kadın çıkmıştı müge ye Antepli biri tarafından dolandırılmis 500 Bin kusur hakkını aramaya gelmiş.Japonlarin kültürlerine olan bağlılıklarını iş ahlaklarini çok takdir ediyorum

Canım başınız sağolsun.

Estağfurullah siz zaten en başından en kapsamlı bilgileri verdiniz,okuyup kendi cildimize ve bütçemize uygun olanı seçmek bize kalmış birşey.yalnız birşey takılıyor kafama hyaluronic acid cilt nemli iken sürülmeli demiştiniz nemi hapsetmesi için,arbutinin içeriğinde olunca nasıl bir yol izlemeliyiz kuru cilde mi nemli cilde mi saçma bir soru mu oldu bilmiyorum.
çok mantıklı bir soru yüzü tam kurutmadan hafif nemliyken sürmek en ideali olacaktır :KK66:
Şu ürünlerle lekelere meydan okuyayacakmıyım merak ediyorum.bu içerikler yeterli mi retinol düşünüyorum ama cildimi yorar daha kötü olur diye 😦
süper ürünler... şimdilik serumlara başlayın 2 ay serumlar kullanılsın altda bekleyen sivilce varsa kussun nem dengesi kazanılsın ondan sonra retinole başlarsınız mükemmel olur
Bunu fazl

Yook atık yakında kendi nisadan natural marka ürünlerini de çıkarırsan şaşırmam😁🤭 canım benim adet 3 en geç 4 de bittiği için moopled gece kullanıyorum şimdiye kadar iyi takmama gibi sorunu dışında sızdırma olmadı ilk iki gün çok yoğun olur çünkü
:KK70: valla doğumdan önce 3-4 gün regl olurdum hafif ağrısız geçerdi doğumda sağ yumurtalığım alındıktan sonra ilk reglde doğumdan 5 buçuk ay sonra yaşadım ve gümbür gümbür oldu 6 -6 buçuk gün sürüyor süper yoğun ilk günden itibaren çok yoğun ayrıca ilk 2 gün gerçekten ağrılı oluyor ,doktora sordum bir yumurtalık alınınca vücudumuz onun yerini doldururmuş, diğeri bu sefer 2 katı fazla çalışırmış ondan normalmiş :KK70: hatta gebe kalırken ikizin olma ihtimali bile yüksek bu sebeple demişti resmen reglken dünyaya sığmıyorum taşıyorum eve hapsediyorum kendimi dün gece hasta bezi kullanmak zorunda kaldım dedim en iyisi sorayım buraya belki benim gibi olan varsa en iyi pedi bilir diye
canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun ışıklar içinde uyusun inşallah

ayyyy çok çok çok güzelmiş , nolur parası olan biri bunu okusun gitsin alsın getirip türkiyede satsın ya :KK70:

Başın sağolsun mekanı cennet olsun Winston

çok mantıklı bir soru yüzü tam kurutmadan hafif nemliyken sürmek en ideali olacaktır :KK66:

süper ürünler... şimdilik serumlara başlayın 2 ay serumlar kullanılsın altda bekleyen sivilce varsa kussun nem dengesi kazanılsın ondan sonra retinole başlarsınız mükemmel olur

:KK70: valla doğumdan önce 3-4 gün regl olurdum hafif ağrısız geçerdi doğumda sağ yumurtalığım alındıktan sonra ilk reglde doğumdan 5 buçuk ay sonra yaşadım ve gümbür gümbür oldu 6 -6 buçuk gün sürüyor süper yoğun ilk günden itibaren çok yoğun ayrıca ilk 2 gün gerçekten ağrılı oluyor ,doktora sordum bir yumurtalık alınınca vücudumuz onun yerini doldururmuş, diğeri bu sefer 2 katı fazla çalışırmış ondan normalmiş :KK70: hatta gebe kalırken ikizin olma ihtimali bile yüksek bu sebeple demişti resmen reglken dünyaya sığmıyorum taşıyorum eve hapsediyorum kendimi dün gece hasta bezi kullanmak zorunda kaldım dedim en iyisi sorayım buraya belki benim gibi olan varsa en iyi pedi bilir diye

ayyyy çok çok çok güzelmiş , nolur parası olan biri bunu okusun gitsin alsın getirip türkiyede satsın ya :KK70:
Sağolun görls. Şükür hiç yatmadı kendisi o gün de yürüyüşünü yapmıştı kahvaltısını hazırlamış yemişti mesela o yüzden kendisi de böyle isterdi diyorum.

Etudunu yaptim, onun icin markasini yazmadim. 🫠
Ciddi ciddi bu ise giresim var. :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X