çok mantıklı bir soru yüzü tam kurutmadan hafif nemliyken sürmek en ideali olacaktır
süper ürünler... şimdilik serumlara başlayın 2 ay serumlar kullanılsın altda bekleyen sivilce varsa kussun nem dengesi kazanılsın ondan sonra retinole başlarsınız mükemmel olur
valla doğumdan önce 3-4 gün regl olurdum hafif ağrısız geçerdi doğumda sağ yumurtalığım alındıktan sonra ilk reglde doğumdan 5 buçuk ay sonra yaşadım ve gümbür gümbür oldu 6 -6 buçuk gün sürüyor süper yoğun ilk günden itibaren çok yoğun ayrıca ilk 2 gün gerçekten ağrılı oluyor ,doktora sordum bir yumurtalık alınınca vücudumuz onun yerini doldururmuş, diğeri bu sefer 2 katı fazla çalışırmış ondan normalmiş
hatta gebe kalırken ikizin olma ihtimali bile yüksek bu sebeple demişti resmen reglken dünyaya sığmıyorum taşıyorum eve hapsediyorum kendimi dün gece hasta bezi kullanmak zorunda kaldım dedim en iyisi sorayım buraya belki benim gibi olan varsa en iyi pedi bilir diye
canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun ışıklar içinde uyusun inşallah
ayyyy çok çok çok güzelmiş , nolur parası olan biri bunu okusun gitsin alsın getirip türkiyede satsın ya