Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir uyumuşum bir uyumuşum yarabbim nasıl bir uyku kalktım ki yüzümde yastık izi ağzım yüzüm yamulmuş :KK70: ama sanki yüz yıldır uyuyor gibiyim dinlenmiş uyandım . zahter çayımı içtim sabah balkonda erhanla sohbet ederek kahvaltımı da yaptım . şimdi kitaplarıma bakayım okuyacak ne var bugünü kendime ayırıcam sanırım

Canımsın, yeni girdim foruma. O yazışmalardan sonra hiç bakmadım, çok etkileniyorum çünkü.
Bu arada @ceycey0406 ve S sebbo 'ya da teşekkür etmeden geçmemeliyim. Seviliyorsunuz...
Bende etkilendiğim için zaten yazdım Sepya ve özelden de yazdım ama sen bak bilerek cevap vermedin. Böyle olunca bı taraf sanki gaddar bı taraf aşırı duygusalmis gibi oldu ama ben sana neden niçinini de yazdım. Bilerek cevap Vermeme seçeneğini kullandiysan benim de yapacak bir şeyim yok görmezden gelme dışında

Arkadaşlar konuyla ilgili son kez yazıyorum garipseyenler tarafsız veya taraf olanlar olabilir yadırgayanlar.Ben ay burcu yengeç kadınıyım. Duyusal duygusal tepkimeler veriyorum. O an bana bı bakış bı söz bı mimik bı beden dili neyi hissettiriyordu o yönde yükselme alçalma yaşıyorum.Empatik olarak da forumda bdv de reelde her yerde bı kişinin başka bı kişi tarafından rencide edildiğini kırıldığını hor görüldüğünü vs hissettiğinde direk o kişiye yükleniyorum. Bilenler bilir bdv de çok kez başkası yüzünden ban yediğimi.

Neyse çok uzadı Sepya da farklı niyetle yazmıştır doğrudur ama ben o an öyle hissetmedim ve öyle yansıdı kendisine de yazdim benim yüzümden gitmesi beni üzer diye ve yine benzer ifadeler cevap gelmedi. Gaddar ve Aliye rona karakterinde biri değilim yani beni de üzer böyle şeyler ama hepimizin tepkileri kişiliği farklı

yemin ediyorum kendimi suçlu hissettim şuan keşke o kremin linkini bırakmasaydım herşey o kremle başladı :KK43: lanetli krem
Canım ben kendimi anlatmak istedim. Kimseyi zan altında bırakmak istemem ben çocuğumu minnet ettirmeyim diye ya nasıl desem insanları yormayim diye KV de bırakırken bile rahatsız olur mu diye düşünen biriyim. Ya ben hani garipseyenler olur diye açıklama yaptım buna kısılır mi diye. Ben kendimle dalga geçecek kadar önemsemem aslında kendimi ama napayım hislerimle yaşıyorum.

Herhangi birinizi düşünerek yazmadım ifade etmek istedim.ay üyelik mı pasiflestirsem ne yapsam şuan wc den yazıyorum saniyeler ile yarışırken 😁

Nisacim seni ne kadar önemseyip değer verdiğini biliyorsun umarım olacağı varmış o Krem olmazdı ağda bandı hamam otu linki sorun olurdu 🤭

bunları kullanabilirsin canım uygun cildine, seversin bence

peptit iyidir candır, dermoskin peptitde iyidir ama bence önce dermoskin göz çevresi bakım kremini kullan sonra peptite geç derim ne demek istediğimi kullanınca anlayacaksın :KK66:

cosmed dokunmuş olabilir o bir tık arınması zor yağ bazlı temizleyici ,yıkama jelleri nazik kullandığımız için gözenekleri tıkamış olabilir o yüzden hep ilk siberian öneriyorum ona yüzde yüz güveniyorum kolay kolay herşeyin bu kadar arkasında durmam bilirsin, bak bir nip fab salisilik asit ,bir dermoskin arbutin ve göz çevresi kremi ,bir siberian yağ bazlı temizleyici ,birde effectha krem bunların sonuna kadar arkasındayım :KK70:
Bnde bu bitince sberian alacagim N nscckts

IMG_20221011_094933.jpg
filtre kahve yaptım balkondayım

Canım ben kendimi anlatmak istedim. Kimseyi zan altında bırakmak istemem ben çocuğumu minnet ettirmeyim diye ya nasıl desem insanları yormayim diye KV de bırakırken bile rahatsız olur mu diye düşünen biriyim. Ya ben hani garipseyenler olur diye açıklama yaptım buna kısılır mi diye. Ben kendimle dalga geçecek kadar önemsemem aslında kendimi ama napayım hislerimle yaşıyorum.

Herhangi birinizi düşünerek yazmadım ifade etmek istedim.ay üyelik mı pasiflestirsem ne yapsam şuan wc den yazıyorum saniyeler ile yarışırken 😁

Nisacim seni ne kadar önemseyip değer verdiğini biliyorsun umarım olacağı varmış o Krem olmazdı ağda bandı hamam otu linki sorun olurdu 🤭
Ağda bandı hamam otuna koptum ama ya burada tek konuşmadığımız konu yok birtek ağda bandı konuşmadık şimdi o zaman link bırakıyorum 😁

Ağda bandı hamam otuna koptum ama ya burada tek konuşmadığımız konu yok birtek ağda bandı konuşmadık şimdi o zaman link bırakıyorum 😁
Ağda bandı değil de dün bir serum sormuştum sizin yorumunuzu merak ediyorum:halay:

Eklentiler

• 327A671D-8868-4144-85A1-2ACC52903B88.png
    327A671D-8868-4144-85A1-2ACC52903B88.png
    134,7 KB · Görüntüleme: 38
kızlar size bir sorum olacak... şimdi bana eeeenn uzuuuunnn boylu eeeenn geniş ped hangisi söyler misiniz ? normalde kendi pedimi kendim yapıyorum çok uzun zamandır yaklaşık 10 senedir falan büyük boy pamukları elimle düzeltip gazlı bezle sarıp presleyip kendi pedimi yapıyorum :KK70: güüllmeeeyiiinnn güldüğünüzü hissediyorum :KK70: birde onları atık durumuna geçtiğinde sarıp atabileyim diye pedlerdeki gibi kullan at örtüler varya onları kesip kesip bildiğiniz tam ped formuna getiriyordum eeen sağlıklısı bu diye :KK70: kendimi daha temiz hissediyorum. bana doktorum tarafından tampon da yasak ki mecbur kalmadıkça doktorda kimseye zaten önermiyormuş ,velhasıl bazen pede ihtiyaç duyabiliyorum bu zamana kadar iyi gittik ama gerektiğinde acil durumlar için ped arayışındayım piyasadaki pedleri tanımadığım için size sormak istedim, dünyanın en uzun ve geniş en yoğun günler gecelere uygun olan, savaşa göndersen sağlam çıkacak ped hangisi ?

Bilginize kizlar

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-11-10-04-05-030_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-10-11-10-04-05-030_com.instagram.android.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 41
Ağda bandı değil de dün bir serum sormuştum sizin yorumunuzu merak ediyorum:halay:
bunu burada konuşmuştuk görünce ah ah konuyu okumamış diye içimden geçirdim :KK70: bu güzel. güzel olduğunu da konuşmuştum keşke şu konuyu okusanız o kadar faydalanacağınız yorumlar var ki inanın neler kaçırıyorsunuz bir bilseniz

bunu burada konuşmuştuk görünce ah ah konuyu okumamış diye içimden geçirdim :KK70: bu güzel. güzel olduğunu da konuşmuştum keşke şu konuyu okusanız o kadar faydalanacağınız yorumlar var ki inanın neler kaçırıyorsunuz bir bilseniz
Üzüldüm şimdi gerçekten konuyu baştan sona gece yarılarına kadar okuyorum tekrar tekrar başa sarıyorum yine okuyorum.ama demekki tanımadığım bir marka olduğu için konuşulduysa dikkatimi çekmemiştir.yoksa ilgimi çekenleri hemen ss alıyorum:KK200:

Üzüldüm şimdi gerçekten konuyu baştan sona gece yarılarına kadar okuyorum tekrar tekrar başa sarıyorum yine okuyorum.ama demekki tanımadığım bir marka olduğu için konuşulduysa dikkatimi çekmemiştir.yoksa ilgimi çekenleri hemen ss alıyorum:KK200:
eğer telefondan okuyorsanız zor oluyor ,atlanabiliyor ,bilgisayarda okumak lazım kitap okur gibi ,telde bende kendi yazdığım yorumları bulamıyorum bilgisayar başına geçiyorum

İlk size çok soru soruyordum bilgim yok diye ama artık sadece okuyorum çünkü sormadan cevaplara yorumlardan ulaşbiliyorum

eğer telefondan okuyorsanız zor oluyor ,atlanabiliyor ,bilgisayarda okumak lazım kitap okur gibi ,telde bende kendi yazdığım yorumları bulamıyorum bilgisayar başına geçiyorum
Evet telefondan okuyorum,haklısınız bazen hiç okumadıklarım daha sonra karşıma çıkıyor

İlk size çok soru soruyordum bilgim yok diye ama artık sadece okuyorum çünkü sormadan cevaplara yorumlardan ulaşbiliyorum
okumanıza çok sevindim valla hatta çok dürüst olayım eskiden sorulara tam kapsamlı cevap veriyordum daha ayrıntılı her bütçeye göre üürünlerde önererek şimdi 1 tane aklıma geleni yazıp yüzeysel cevaplıyorum son zamanlarda soru soranlar aslında net cevap alamıyor çünkü konuda var diye üstüne durmadan cevaplıyorum. o yüzden okuyarak kendinize iyilik yapıyorsunuz şuan benim ipimle kuyuya inilmeyeceğini falan mı anlatmış oldum ben :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X