nisa daha iyi bilir ama ilk defa kullanacaksan retinol oranı yüksek gibi. SVR A da % 0,75 var ben 2 senedir onu kullanıyorum memnunumÜye olurken doğum ayımı ekim seçmiştim . 30 TL vereceklermiş indirim bu ay boyunca. Ne alsam acaba? Şunu buldum kızlar ne dersiniz? Fiyatı biraz yüksekmiş ama değer mi bilemedim
bu güzel bir serum gayet güzel olurİşte bende kuru aslında..kremlerle nem tutuyorum.Birde canım şimdi bende dermoskin göz kremim var..birde bu üründen alsam olurmu?Mesela sabah Mia akşam dermoskin kullansam
mia klinika Aydınlatıcı Göz Ãevresi Bakım Serumu 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mia klinika Aydınlatıcı Göz Ãevresi Bakım Serumu 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Üye olurken doğum ayımı ekim seçmiştim . 30 TL vereceklermiş indirim bu ay boyunca. Ne alsam acaba? Şunu buldum kızlar ne dersiniz? Fiyatı biraz yüksekmiş ama değer mi bilemedim
estağfurullah canım , bence de başlangıç için fazla olabilir bu svr benimde tavsiye edeceğim ürün olurnisa daha iyi bilir ama ilk defa kullanacaksan retinol oranı yüksek gibi. SVR A da % 0,75 var ben 2 senedir onu kullanıyorum memnunum
Evet yaglandirma konusunda haklisiniz,burun cevremde kullanmayi sevmem ben de :)o benim yağlı cildimi yağlandırmıştı daha çok karma ciltlere uygun olabilir ama dediğiniz doğru iyidir içeriği ...
ben şöyle yapıyorumÜrünler muhteşem sağlık parlaklık sıkılık ne varsa versinler inşallah.
sabah rutininden kaç saat sonra abdest almak uygun. 2-3 saat yeterli mi. sabah rutinimi geç yapıp öğlen abdest aldığım aman ürünler boşa gidiyor gibi hissediyorum
Çok teşekkürler..o zaman bunuda alırım..iki farklı göz kremi ederim.Birde bunu bilmek isterim..mesela dermoskin ve ya Mia kullanınca gözume arkasıyca göz nemlendiricisi etmek gerekir mi?bu güzel bir serum gayet güzel olur
kremler ciltde daha çok bariyer görevi görür asıl nemi içten kazanmak gerek bu sebeple hyaluronik içerikli ürünleri kullanıp centella ve cicalarla destekleyerek alırsınız nemi aslında
yoo gerek yok bunlar zaten nemlendirici görevi görüyorÇok teşekkürler..o zaman bunuda alırım..iki farklı göz kremi ederim.Birde bunu bilmek isterim..mesela dermoskin ve ya Mia kullanınca gözume arkasıyca göz nemlendiricisi etmek gerekir mi?
Tamam canım.iyiki buldum burayıyoo gerek yok bunlar zaten nemlendirici görevi görüyor
Tamam canım az edicem..birde ürünü az az kullanmak gerek niqu... sakın çok ürün sürme yağ butonları olur göz altında fazlası zarar minnacık süreceksin göz çevrene
canım çok teşekkür ederim detaylıca anlatmışsın. gün içerisinde ve gece rutinim aynı. geceleri bilgisayarda çalıştığım zamanlarda sabah namazına uyanamıyorum. uyanınca kılıyorum. saat 8-9 arası sabah rutinimi yapıyorum. öğlen ezanı 1 de okunuyor 2 ye doğru namaz kılıyorum. en az 4-5 saat yüzümde kalmış oluyorlar. gün içerisinde güneş koruyucu tazeliyorum. yatsı için abdest almadan çift aşamalı yapıp serum krem vs sürüyorum. yatana kadar da biraz zaman geçsin serumlarımı yastık emmesin istiyorum.ben şöyle yapıyorum
sabah namazı için abdest aldıktan sonra namaza durmadan önce serumlarımı sürüyorum, güneş kremimi sürüyorum ,
öğlen namazı 12 buçukta ... ben öğleni 1 de kılıyorum çünkü ahseni servise indiriyorum tam ezan okunurken servis saati oluyor . yani öğlen namazı için abdest alana kadar yüzümde serumlar duruyor 7 -7 buçuk saat öğlene kadar serum zaten çatır çatır çalışmış oluröğlen abdest aldığımda sadece güneş kremi sürüyorum yani güneş kremimi tazelemiş oluyorum akşamda akşam namazıyla yatsı namazı arasında tekrar abdest alıyorum onda çift aşamalı temizlik yapıp serumlarımı sürüyorum . sistemi böyle oturttum. hem sabahtan öğlene hemde akşamdan sabaha kadar serumlardan faydalanmış oluyorum ,sadece öğlenden akşam namazına kadar ki sürede serumsuz kalıyorum birkaç saat onda da güneş kreminin içeriği cildi koruyor zaten
sıkıntı yok rahat olabilirsincanım çok teşekkür ederim detaylıca anlatmışsın. gün içerisinde ve gece rutinim aynı. geceleri bilgisayarda çalıştığım zamanlarda sabah namazına uyanamıyorum. uyanınca kılıyorum. saat 8-9 arası sabah rutinimi yapıyorum. öğlen ezanı 1 de okunuyor 2 ye doğru namaz kılıyorum. en az 4-5 saat yüzümde kalmış oluyorlar. gün içerisinde güneş koruyucu tazeliyorum. yatsı için abdest almadan çift aşamalı yapıp serum krem vs sürüyorum. yatana kadar da biraz zaman geçsin serumlarımı yastık emmesin istiyorum.
ilk defa bilgisayardan giriyorum siteye emojileri bulamadım. duygusuz dümdüz yazmışım gibi anlamayın lütfen. tekrar teşekkürler.
Dermoskin göz kremi, içeriğinde neler var? Benim göz çevrem kırışmaya başladı, yaşıma uygun kreme ihtiyacım var. Ne önerirsin? Ön sayfalara yazdıysan yorulma boşuna, şimdi bakacağım çünküerhan aradı dermoskin göz kremimi almışgörev adamı ya
Bu göz çevresi rutini bana da uyar mı?göz çevrem içinde sabah purest cafein ve c vitaminli serumu sürerim, akşam da yağ bazlı temizleyici sonrası yıkama jeli ,sonrası dermoskin arbutinim var içinde niacinimade da içeren onu kullanırım,dermoskin göz çevresi kremimi sürerim..
Yves Rocherin neyini aldınSabah etdiklerim bunlar.Nemlendirici bitiyor yenisini aldım Yves Rocher.Güneş kremide bitiyor çok saçma bir krem almışım yenisini alıcam..buldum güzel jremler sayenizde
Yves Rocherin neyini aldın
Bendede bu var bitmek üzere bitince başka ala alacağımBunu aldımYves Rocher Hydra vegetal - 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem - 50 ml Fiyatı - Trendyol
Yves Rocher Normal Ve Kuru Ciltler Için Hydra Vegetal - Pantenol & Vitamin E - Jel Krem-50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aslında ben o kadar çok araştırmadım..çok güzel kremler varBendede bu var bitmek üzere bitince başka ala alacağım