Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah akşam farklı ürünler kullanıyorsun demek..bende dermoskin aldım..akşamada sürmek istiyordum..o zaman bende öyle ederim.Resimdeki peeling bende almak istiyorum.Jel Mia aldım..bir başkasına bende bakarım..desteklemek için.Yazdığin salisilik asit hangisi..benim cildim yağlı , aknem yok ama akneye çok meyilli hassas alerjiye meyilli bir cilt . sabahları yazın çok terli ve yağlı uyandığım için yıkama jeli kullanırım ,sonra svr serumum var anti aging içerikli niacinimade onu sürerim ,göz çevrem içinde sabah purest cafein ve c vitaminli serumu sürerim, akşam da yağ bazlı temizleyici sonrası yıkama jeli ,sonrası dermoskin arbutinim var içinde niacinimade da içeren onu kullanırım,dermoskin göz çevresi kremimi sürerim...
kışa girerken ve kışında yüzüm sabah ihtiyaç duymazsa sadece suyla yıkarım, purest niacinimade serum kullanırım bazen de svr serum,akşam da effecthda krem veya dermoskin krem kullanırım ,göz çevrem içinde dermoskin krem yine...
yani yıkadıktan sonra serum ve göz çevresi kremi kullanırım o kadar ,başka hiçbirşey kullanmam, sadece sabah ayrı akşam ayrı marka ürün kullanırım ki içerikler ürünler birbirini desteklesin cilt altım çalışkan atom karıncalar gibi çalışsın diye
daha önce dolabımın resmini çekmiştim yine göndereyim kullandığım ürünler bunlar Eki Görüntüle 3143203 haftada bir Enzim peeling 2 haftada bir Salisilik Asit kullanırım ölü deriden kurtulmak için hepsi bu, yıkama jelimde iki ayrı çeşit çünkü regl dönemi ya da mevsim geçişi veya denediğim ürünlerden kaynaklı bir sivilcem çıkarsa etkili olsun diye nip fab salisilik asitli yıkama jelini kullanırım normal zamanda hatta büyük çoğunlukla gelenes termal yıkama jeli kullanırım
Tam istediğim gibi bir açıklama oldu. Yazın terliyorum ama kışın daha yoğun dokulu olanları kaldırabiliyorum. Hemen kaydedeyim fotoyuEki Görüntüle 3143202 şuan la roche daha sert soğuk havada heliyi kullanıyorum
Cilt bakımı önemli. Zaten ekonomik çöktük bir de cildimiz çökmesinTam istediğim gibi bir açıklama oldu. Yazın terliyorum ama kışın daha yoğun dokulu olanları kaldırabiliyorum. Hemen kaydedeyim fotoyu
dolap içindeki ürün üstünde salisilik yazıyor ya o ... nip fab morlu olan birde purest var salisilik. çenemde kistik agresif hormonal çıkarsa purest daha minik ve kapalı komedon gibi olursa nip fab kullanırım.Sabah akşam farklı ürünler kullanıyorsun demek..bende dermoskin aldım..akşamada sürmek istiyordum..o zaman bende öyle ederim.Resimdeki peeling bende almak istiyorum.Jel Mia aldım..bir başkasına bende bakarım..desteklemek için.Yazdığin salisilik asit hangisi..
o benim yağlı cildimi yağlandırmıştı daha çok karma ciltlere uygun olabilir ama dediğiniz doğru iyidir içeriği ...Solanteyi boynumdaki lekeler için doktorum önermişti. Lekelerı cidden geçiriyor. Tavsiye ederim.
Nim fap minnoş olanı aldım ben canım..biraz kurutdu sivilceyi sonra yine çıktı..ama ben her akşam ediyorum..okudumki olmaz..bende ediyorum ki sivilce hemen gitsin diyeSen nim fapı bütün yüzünemi ediyorsun?benim yüzümü kurutur kesin.Ama yazdıklarımi hepsini skreen etdim..sağol canımdolap içindeki ürün üstünde salisilik yazıyor ya o ... nip fab morlu olan birde purest var salisilik. çenemde kistik agresif hormonal çıkarsa purest daha minik ve kapalı komedon gibi olursa nip fab kullanırım.
dolabımda 2 tonik var zaten ikiside salisilik biri daha agresif içerikli ,nip fab minnoş olan...
2 tane göz çevresi ürünüm var biri purest cafein+ c vit. serum sabah sürdüğüm diğeri dermoskin akşam sürdüğüm
svr serum- dermoskin arbutin-effectha krem -purest niacinimade olarak 4 yüz ürünüm var ikisi yazın sabah akşam diğer ikisi kışın sabah akşam ayrı ayrı kullandığım
1 peeling var
1 kil maskesi hepsi bu
yıkama jelide 2 çeşit bazen yağlı oluyor ona göre kullanırım.
Hergün yüze sürülür mü hiç... burda o kadar yazıyoruz iyi takip et derim burayı... yüzünü perişan eder Salisilik çok etkili içerik, haftada 1 tüm yüze uyguluyorum sivilcem çıkarsa lokal olarak uyguluyorumNim fap minnoş olanı aldım ben canım..biraz kurutdu sivilceyi sonra yine çıktı..ama ben her akşam ediyorum..okudumki olmaz..bende ediyorum ki sivilce hemen gitsin diyeSen nim fapı bütün yüzünemi ediyorsun?benim yüzümü kurutur kesin.Ama yazdıklarımi hepsini skreen etdim..sağol canım
Ben hepsini alayım sonra bende paylaşırım..ama bende kesin lazımsız bir ürünler çıkıcakTarihi geçen ve biteni attım son durum bu,biten göz kremim dermoskini bugun erhan gelirken eczaneye uğrar alır. Eki Görüntüle 3143234
bence kullandığın kremde sivilce çıkartıyor olabilir ...Nim fap minnoş olanı aldım ben canım..biraz kurutdu sivilceyi sonra yine çıktı..ama ben her akşam ediyorum..okudumki olmaz..bende ediyorum ki sivilce hemen gitsin diyeSen nim fapı bütün yüzünemi ediyorsun?benim yüzümü kurutur kesin.Ama yazdıklarımi hepsini skreen etdim..sağol canım
Yok onu almadan okudumki olmaz her gün..ama boş verdim..ben lokal uyğuluyordum..yüzüme hayatda etmem..o zaman haftada 1 defa edicem.Hergün yüze sürülür mü hiç... burda o kadar yazıyoruz iyi takip et derim burayı... yüzünü perişan eder Salisilik çok etkili içerik, haftada 1 tüm yüze uyguluyorum sivilcem çıkarsa lokal olarak uyguluyorum
Sabah etdiklerim bunlar.Nemlendirici bitiyor yenisini aldım Yves Rocher.Güneş kremide bitiyor çok saçma bir krem almışım yenisini alıcam..buldum güzel jremler sayenizdebence kullandığın kremde sivilce çıkartıyor olabilir ...
bence bunlar kolay kolay sivilce çıkarmayan ,hassas olmayan daha kuru ve kuruya dönük ciltlere uygun ürünler,gözenek tıkayan içeriklere sahiplerBunlar
Ürünler muhteşem sağlık parlaklık sıkılık ne varsa versinler inşallah.benim cildim yağlı , aknem yok ama akneye çok meyilli hassas alerjiye meyilli bir cilt . sabahları yazın çok terli ve yağlı uyandığım için yıkama jeli kullanırım ,sonra svr serumum var anti aging içerikli niacinimade onu sürerim ,göz çevrem içinde sabah purest cafein ve c vitaminli serumu sürerim, akşam da yağ bazlı temizleyici sonrası yıkama jeli ,sonrası dermoskin arbutinim var içinde niacinimade da içeren onu kullanırım,dermoskin göz çevresi kremimi sürerim...
kışa girerken ve kışında yüzüm sabah ihtiyaç duymazsa sadece suyla yıkarım, purest niacinimade serum kullanırım bazen de svr serum,akşam da effecthda krem veya dermoskin krem kullanırım ,göz çevrem içinde dermoskin krem yine...
yani yıkadıktan sonra serum ve göz çevresi kremi kullanırım o kadar ,başka hiçbirşey kullanmam, sadece sabah ayrı akşam ayrı marka ürün kullanırım ki içerikler ürünler birbirini desteklesin cilt altım çalışkan atom karıncalar gibi çalışsın diye
daha önce dolabımın resmini çekmiştim yine göndereyim kullandığım ürünler bunlar Eki Görüntüle 3143203 haftada bir Enzim peeling 2 haftada bir Salisilik Asit kullanırım ölü deriden kurtulmak için hepsi bu, yıkama jelimde iki ayrı çeşit çünkü regl dönemi ya da mevsim geçişi veya denediğim ürünlerden kaynaklı bir sivilcem çıkarsa etkili olsun diye nip fab salisilik asitli yıkama jelini kullanırım normal zamanda hatta büyük çoğunlukla gelenes termal yıkama jeli kullanırım
HoşgeldinGunaydinlar, bu Fiddy icin uygun mu?
Yalniz ben de fena dadandim topige, kiyim kiyim yanasiyorum.
İşte bende kuru aslında..kremlerle nem tutuyorum.Birde canım şimdi bende dermoskin göz kremim var..birde bu üründen alsam olurmu?Mesela sabah Mia akşam dermoskin kullansambence bunlar kolay kolay sivilce çıkarmayan ,hassas olmayan daha kuru ve kuruya dönük ciltlere uygun ürünler,gözenek tıkayan içeriklere sahipler