Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum kuşum ben yine bı fluenzardan influnz olup favlamisimdir bence acil sos gibi çıktımı sür ertesi güne sönsün ürünü olabilir ya da bı ürün sivilce kusturursa düzenli kullanmak gerekir vs .

Bu arada ginseng retinolle de peptitlerle de kullanılır doping olur yani tek başına mucize etmiyor ama dolgunlastirici ürünleri tamamlıyor bence.her ürünün abartılı yorumları baha da inandırıcı gelmiyor valla nasıl bı genetikse milletin yüzü ilk atışta aya benzer oluyo😅
Bunda ginseng yorumumu yapmışım 🌚

Verdim. Başka bi cevabın içinde ve Genelde kimseyi cevapsız bırakmam. Nisaya da bakıyim dedim bakmayı hatırladığım gün de söyledim. Dikkatinden kaçmış demek bunlar
Çok bildirim geliyor bazen, ben hâlâ ginseng yorumunu bekliyorum, görmemişim beybi. Dur bakayım umarım bulabilirim.

Rica ederim de böyle önünü arkasını tam anlamadan emojili laf sokma sanatını pek sevmem. hani birebir alıntıyı geçtim de başkasına kim cevap verdi vermedi takibini yapmak valla helal 🤪 nisa böyle bı serzenişte bulunmadi bana sanırım öyle olsa bana her şeyi saygı ile medeni şekilde soracak biri ki az çok beni de tanıyor. Üç çocukla kendime işime evime çocuklarima eşime sosyal hayata bu kadar bile yetişiyor olmam bile benim için çokk büyük bı olay 🌝
Oooooy, kız ben bunu yeni okudum ya. Beğen atmamışım zaten, oradan bile belli görmediğim. Teşekkürler cevabın için beybi :KK200:

Su gibi olan bir peptit ürünü biliyorum Klairs - Midnight Blue Youth Activating Drop. İncecik. Çok da etkili. Bitirene kadar kullanma meselesi de ben kesin kullanırdım 😂Yani cildime kötü gelen mahveden ürünü kullanmam tabii de ufak tefek sıkıntıları göz ardı edip bitirir tekrar almam veya kardeşime, kuzenime veririm eğer onlara uyacaksa yapıyoruz bazen biz böyle.
He bildim hatta atartin ginsengiyle ciftlestiriyorlar bunu 😄😄😄

ben olsam daha ince yapılı ürün seçerdim buda biraz deneme yanılma ile olacak bak herkesin sevebileceği şey sana fazla geldi svr de dokunmuştu sana, bu ürünü de vücudunun başka yerine kullanırsın dekolte bölgene mesela malum biz kadınların gerdan kısmı boyun kısmı çabuk yaşlanıyor ona iyi gelir ...
Aynen dekolte eller her türlü iş görür üzerine de centella sürerim ...
Bi bakınayım ben

Dün gece bir rüya gördüm, hatırladıkça gülesim geliyor. Bir evdeyim, iki kadın var dışarı çıkmak için hazırlanıyorlar. Lavabonun başındalar önce peeling yapıyorlar sonra ürünlerden sürmeye başlıyorlar. Ben onları görüyorum “Ne yapıyorsunuz eyvah😱 sabah peeling olmaz, bir de dışarı çıkacaksınız aaaa” diye bağırıyprum 😂😂 bilinçaltıma işlemiş cilt bakımı

Benim peptit deneyimlerim

Kiehls midnihgt recovery serum
Klairs drop bakır peptit ( i m from ginseng ile kombin ediyordum)
Revoulation Matrixly
Snp prep peptit

Ama o da biterse aklımda ucuzdan pahalıya

Cream Co
Mary May
Barulab
Medik8 markaları var. Cvit de bundan sonra Alphascience ya da dermabien, theraderm Gibi markaları zorlarim. Klairs ve Alphascience dan sonra kesmedi beni she vec

N nscckts C ceycey0406 B bensimo Kova hatunu Kova hatunu S sepyazeytin S Skinkeyrlover cilt tipimi öğrendim kızlar cildim karma ciltliymisim t bölgem yağlı diğer yerler kuruymuş kullandığım ürünleri beğendi the purestin arbutini al lekeler için nemlendiricini değiş dedi Bioderma kullanabilirsin güneş kremimi beğendi önerdiği ürünler ise fotoğrafladım atacağım yigenimle annem yanımdaydı pek rahat olamadım ama hallettim şükür milletçe rahatladık🤣

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-08-17-18-05-191_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-10-08-17-18-05-191_com.miui.gallery.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Benim geldi bile 😂 haftaya düğün haftası gidicem başka bı yere bu kez dip artı cila ile daha bebek sarışi isticem.seninki ne durumda
Iam a Barbie Girl in the Barbie world Life in plastik its fantastic you can Brush My hair undress me every where 💄🎠🦄🧴😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X