Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşko duydum tabii ki ayıpsın Var the inkey listte.

S Skinkeyrlover iyi ki doğdun sağlıklı şahane bir ömrün olsun inşallah
Teşekkür ederim İyi ki açmışsın bu konuyu sizin gibi güzel insanları tanımış oldum bu sayede. Skinkeyr cankilerle daha fazla skinkeyr batağına düştüğümüz güzel günlerimiz olsun

Bende 3. Fiddy den sonra burnumdakiler temizlenmişti. W Winston Smith’in dediği gibi zamanla tekrar oluşuyor ama inatçı olmuyorlar enzim peelingle ve çift aşamalı temizlik ile hemen geçiyor.
Bende hiç siyah nokta yok, fiddy yapmasam mı? Hı? Zaten üşeniyom, bu üşengeçlikle aralık ayında anca yaparım Her akşam çift aşamalı temizlik bilezor geliyor bazen. Nisa'yı düşünemiyorum, düzenli abdest alıyor pfffxxx

Teşekkür ederim İyi ki açmışsın bu konuyu sizin gibi güzel insanları tanımış oldum bu sayede. Skinkeyr cankilerle daha fazla skinkeyr batağına düştüğümüz güzel günlerimiz olsun
Kesinlikle çok güzel oldu. Sayfayı her açtığım sa içim açılıyor

Amin inşallah

Kız dur, ben daha yeni okuyorum, ben kutlamadım daha. Assolistler gibi sondan geldim baby Mutlu yaşların olsun
Ee zaten assolistsin Ay hadi inşallah çok iyi dilek aldım görls sizden bu yaşım efso geçecek aldım kabul ettim 777 Çok sağlıklıyım 777

777 bende de var Ay hadi inş
Bana kuzenim öğretti yeni daha çok anlamıyorum Rüyama girdi hatta işte gül suyu, gül çayı frekans muhabbetlerinden rüyamda şey diyordum gül çayı alayım frekansım yükselsin Bir galon içmem gerek ama olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…