- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Aşko duydum tabii ki ayıpsınPoliglutamik asit diye birşey gören duyan bilen var mı? Hyaluronik asitten 5 kata kadar daha etkiliymiş. Alman yapımı bir kremin içeriğinde okudum. Fiyatı 275 euroydubu asidi içeren fakirlere göre krem var mıdır ki acaba
YupppiiiiiAşko duydum tabii ki ayıpsınVar the inkey listte.
İptal iptal iptal zengoyum deYupppiiiiifakir olmamız bakımlı olmamıza engel değil
Evet evet evet gönlüm zengoİptal iptal iptal zengoyum deKalbim zengo ise yeto
Geçmiş olsun bacım. Tez zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.Kızlar size bir haberim var bnde ameliyattan kurtuldum böbrek zarar görmüş biraz mesanem dolmuş tam bosaltim olmadığı için sonda taktırmaya geldim şimdi taş maş yokmuşama ağrı desen var anlamadım bn bu işi ama mutluyum bn @nscckts Kova hatunu S Skinkeyrlover S sepyazeytin @ceycey0406 @bensimo
Teşekkür ederim
Tşk cnm bakalım ilk doktoruma randevu aldım gideceğim herkes birşey diyor delircemGeçmiş olsun bacım. Tez zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.
Bende hiç siyah nokta yok, fiddy yapmasam mı? Hı? Zaten üşeniyom, bu üşengeçlikle aralık ayında anca yaparım
Kesinlikle çok güzel oldu. Sayfayı her açtığım sa içim açılıyorTeşekkür ederimİyi ki açmışsın bu konuyu sizin gibi güzel insanları tanımış oldum bu sayede. Skinkeyr cankilerle daha fazla skinkeyr batağına düştüğümüz güzel günlerimiz olsun
Kız dur, ben daha yeni okuyorum, ben kutlamadım daha. Assolistler gibi sondan geldim babyAğlayacağım yeto artıkBu kadar tatlı olamazsınız tam bir unicorn topluluğu
sisterhood kazanacakKesinlikle çok güzel oldu. Sayfayı her açtığım sa içim açılıyor
Amin inşallah
Ee zaten assolistsinKız dur, ben daha yeni okuyorum, ben kutlamadım daha. Assolistler gibi sondan geldim babyMutlu yaşların olsun
777 bende de varEe zaten assolistsinAy hadi inşallah çok iyi dilek aldım görls sizden bu yaşım efso geçecek aldım kabul ettim 777 Çok sağlıklıyım 777
Bana kuzenim öğretti yeni daha çok anlamıyorum777 bende de varAy hadi inş
Uffff frekans enerciiiiiBana kuzenim öğretti yeni daha çok anlamıyorumRüyama girdi hatta işte gül suyu, gül çayı frekans muhabbetlerinden rüyamda şey diyordum gül çayı alayım frekansım yükselsin Bir galon içmem gerek ama olsun
Allahhhh üstat at üstümüze bilgileri ben gene tereciye tere satmıyımUffff frekans enerciiiii
Tam benlik şeylere giriyonuz heee
Bdvye mi girdinAllahhhh üstat at üstümüze bilgileri ben gene tereciye tere satmıyımBdvde takıldım biraz öf fena oldum ya hayat zor Frekansımı acil yükseltmem gerek