Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S sebbo bak bence arkadaşları dinle yani hepimiz bir şey dedik aslında o ürünlerden neredeyse hiçbirini kullanmadım. Marka tercih edecek olsaydım celenes ya da hado labo alırdım eğer gratisten alma zorunluluğum olsaydı. Bugün bi karar ver artık ya burayı dinle ya da çoğu gratis/watsons çalışanınin bende kullandım cnmm çok güzel cok satılıyor dediği ürünleri al .

Satıcıyi dinlemem cnm tabiki bu forumdaki arkadaşlarimi dinleyeceğim

hayır tabiiki bunlar değil şu yıkama jeli şu serum işini görür diye link bırakmıştım trendyoldan whatson da falan sana
Senle yazışmalarıma bir daha baştan bakacağım bulacağım yarında watsonsa giderim olmadi baska yerde bulamazsam her yerde şuan indirim var almam lazım çünkü:)

sebbo için 2 yıkama jeli arasında kararsız kaldım ikisininde ph 5.5 en ideali ikiside kocaman ve 65 tl ye gelecek

yalnız biri şu daha nem destekleyici https://prod-cc.watsons.com.tr/cosmed-day-to-day-gentle-yuz-temizleme-jeli-200-ml/p/BP_1312486

diğeride şu https://prod-cc.watsons.com.tr/cosm...rifyin-yuz-temizleme-jeli-200-ml/p/BP_1312521 akneye eğilimli cilt için çinko falan var içinde

ikiside çok iyi kararsız kaldım

sanki akneye eğilimli olan daha mı iyi olur kızlar

akşamları da yıkama yağı olarak şunu da kullanır

https://prod-cc.watsons.com.tr/cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml/p/BP_1312598 kocaman en uygun fiyatlı ve en çok ürün bu hiç değilse ne dersiniz arkadaşlar ? sizlerinde fikrini alayım

Efsanesin cnm çok tşk ederim Allah razı olsun, yarın watsonsa koşuyorum

Senle yazışmalarıma bir daha baştan bakacağım bulacağım yarında watsonsa giderim olmadi baska yerde bulamazsam her yerde şuan indirim var almam lazım çünkü:)
keşke sana ilk söylediğimde alsaydın o zaman 65 tl ye gelenes yıkama jeli vardı şuan stokta kalmamış ve 120 tl çıkmış... uygunken söylemiştim hergün fiyatlar artıyot sonuçta elimdekiler bitsin dedin hep

Canım bir yer buldum orada celenes falan var bayada indirimde ama celenes kurutuyor gibi bisiler okudum bu yazdıklarına şans vercem

Peki nemlendirici ne önerirsin cnm bu arada

Canım bir yer buldum orada celenes falan var bayada indirimde ama celenes kurutuyor gibi bisiler okudum bu yazdıklarına şans vercem

Peki nemlendirici ne önerirsin cnm bu arada
bu cosmedler gelenesden daha iyi
gelenes aslında kurutmuyor doğru jeli kullanırsan kuru ve hassas cilt için olanı alsan veya c vitaminli olan var onu alsan işini görür fakat cosmed daha iyi içeriği daha zengin hemde ml olarak da daha büyük yanlış hatırlamıyorsam

şuan elindeki tüm yüz nemlendiricilerini gösterir misin

Cildi akneliye yakınsa bence de ikinci ama Cosmed bana daha etkili bi markaymış gıbı geliyor son ürünlerinde içerik ambalaj değişti daha güzel oldu sanki. Ben cilt tipimden dolayı pek akneli yağlı cilt ürünlerine hakim değilim

cildini çok kuruttuğu için çıkan aknelerden dolayı kararsız kaldım neme de ihtiyacı varya en azından hyoloronik kullanmasına gerek kalmaz diye düşündüm ayyy

gerçekten istiyorum ki en etkin faydayı görsün hepimiz çok yorulduk sebbboooo günlerdir parmak patlattık buradaaaa

sebbo sen seç 2 yıkama jeli cosmedden bak nem mi akne kurutmak mı hangisine daha çok ihtiyacın var önümüz kış akne kurutuculu daha çok kurutabilir en az 8 ay kullanıcaksın o yıkama jelini
ona göre sen karar ver

Birtane vardı netrocina sivilce karşıtı attım Onuda batırdi yüzümü başka yok cnm alacağım işte ne önerirseniz

Birtane vardı netrocina sivilce karşıtı attım Onuda batırdi yüzümü başka yok cnm alacağım işte ne önerirseniz
tamam ama benim önereceğim sadece trendyolda satılıyor çok iyi geleceğinden eminim içinde herşey var sivilce de kurutuyor nem de veriyor boyu da büyük 1 sene de kullanırsın ama trendyoldan alamam dedin sanki

tamam ama benim önereceğim sadece trendyolda satılıyor çok iyi geleceğinden eminim içinde herşey var sivilce de kurutuyor nem de veriyor boyu da büyük 1 sene de kullanırsın ama trendyoldan alamam dedin sanki
İnternetten Alamam lütfen her yerde bulabileceğim birşey önerirseniz sevinirim:)

Valla yeter canım valla yazık gerçekten dermatologa girse 2 dk bakıp dinler receteden tik tik tikleyip gönderirdi .

Sebbo bu son şansın ya gece 12 ye kadar bu kızın önerilerini dinleyip prenses olursun ya yarın kafana ordaki çalışanlara göre alıp külkedisi olursun

Farzet ki 500 tl muayene ücreti ödedin geldin buraya öneri veriliyor işte bedavadan ve en ince ayrıntıya kadar. Para verip gitsen en olmayacak şey bile yazılmis olsa kullanırdın belki.

Biraz köşeli yazmış olabilirim ama dinle gerçekten artık ya da seçenek sunma artık seni önemsiyor burdakiler:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…