- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
İndirimden ben de kaptımFermente içerik severim manyo galactomyes niasin kullanmıştım .bifida göz kremi. Geçen günlerde gene galactomyes güneş kremini aldım kışa acarım
Aynen zjajac manuka toniği var bildiğim benimde olan onu da arada kullanıyorum. Aslında normal şartlarda cok pahalı gıbı duruyor ama uzun kullanılıyor ve hakkını veriyor her ürünü olmasa bile bazı kült içerikleri yine de onlardan bütçe ayarlanırsa seçmek lazım. Mesela ginseng kullanmıştım kokusu dokusu verdiği his evet diyorsun bu yuzde yüz ginseng özü ama ikincisi 1 tl den maruderm aldım ginseng inan etkisini anlamayadim degil gıbı içindeki ginseng zaten kokusuz renksiz bisey. I m from umki bakır gibiydi rengi kokusu da cok güzeldiAslında gerçekten makul fiyatlı güzel ürünler de var. Ehvenişer olarak değil bayağı bayağı beğendiğim ürünler var fiyatı uygun. Mugwort serum kesinlikle ile yaradı bende. İsntreeden bir de yeşil çay toniği kullanmıştım geçen yaz. O da güzeldi. O da hafif sakinleşmek sağladı ve en önemlisi de yağı dengeledi ama kalan kısmını ekim, kasım gibi kullandım fazla geldi yağı alması cildim kurulmuştu çünkü ama temmuz ağustosta efsaneydi benim için cildim bayağı yağlanmıştı. Çok da nazik bir antioksidan zaten yeşilçay. Yeşilçay serisinin serumunu çok merak ediyorum asıl onu denemeyi düşünüyorum. Bywishtrend retinal ah ah çok iyi duruyor gerçekten kraliçe.
Evet bunları ben de kullanıyorum. Ben iki saat değil daha çok tutuyorum saçımda beş saat falan. Çam terebentin kullanmadım iyi mi gerçekten… badem, lavanta yağları var3 bende farklı olarak
Soldakini aldım bende time revolution diyorsun demi bitirdim bende ama şişesini atmaya kıyamadimİndirimden ben de kaptımFermente içerik olarak meşhur missha essense kullanmıştım çok güzeldi gerçekten. İlk fermente içerikli ürünüm oydu ama asıl efsane bence Dr ceuracle. Kışın bayıla bayıla kullandık şu ara bir tık fazla geliyor ara verdim başlayacağım geri.
Zisja manuka tonipi ben de kullandım. Gerçekten ile yarayan bir ürün.Ufak tefek pütürler varsa ile yarar gerçekten.I m from ginseng bir tane bitirdim şuan ikincideyim güzel gerçekten. Maruderm ben de alacaktım aklımda o da.Aynen zjajac manuka toniği var bildiğim benimde olan onu da arada kullanıyorum. Aslında normal şartlarda cok pahalı gıbı duruyor ama uzun kullanılıyor ve hakkını veriyor her ürünü olmasa bile bazı kült içerikleri yine de onlardan bütçe ayarlanırsa seçmek lazım. Mesela ginseng kullanmıştım kokusu dokusu verdiği his evet diyorsun bu yuzde yüz ginseng özü ama ikincisi 1 tl den maruderm aldım ginseng inan etkisini anlamayadim degil gıbı içindeki ginseng zaten kokusuz renksiz bisey. I m from umki bakır gibiydi rengi kokusu da cok güzeldi
Evet o kombuçya ekstreli olan çok güzel. Nem bombası gerçekten. Kuru ciltler sever.Soldakini aldım bende time revolution diyorsun demi bitirdim bende ama şişesini atmaya kıyamadimdr. Ceueacle cambuchia li biseyi vardı
Bende keşke i m from olsaydı dedimZisja manuka tonipi ben de kullandım. Gerçekten ile yarayan bir ürün.Ufak tefek pütürler varsa ile yarar gerçekten.I m from ginseng bir tane bitirdim şuan ikincideyim güzel gerçekten. Maruderm ben de alacaktım aklımda o da.
Tonikti demi o hep görüyorumEvet o kombuçya ekstreli olan çok güzel. Nem bombası gerçekten. Kuru ciltler sever.
Benim yedekte boj essense var. Beğenmeyenler de çok beğenen de var bakalım nasıl.Bende keşke i m from olsaydı dedim
Essense diye geçiyor evet.Tonikti demi o hep görüyorum
O marka ne ya süper süper ama fiyatlar da tuzlu ama hepsini almak istiyorum hepsi benim bebeklerim geçen saç derisi toniği i bitirdim güzeldi dökülmelere de iyi gelmişti şimdi the fair biotin sipariş ettim bakalım ümitliyim.Tonikti demi o hep görüyorum
Kızlar baktığım ürünler bunlar henüz almadım birşey ne düşünüyorsunuz fikir verirmisiniz
Eki Görüntüle 3107447 Eki Görüntüle 3107448
Kızlar baktığım ürünler bunlar henüz almadım birşey ne düşünüyorsunuz fikir verirmisiniz
Eki Görüntüle 3107447 Eki Görüntüle 3107448
gelenesi ben çok seviyorum yağlı ciltler için neyi varsa hepsini kullandım memnun kaldım içeriği çok güzel ph da uygun 6 idi sanırım ...ölçmüştümCelenesin cloudberry yatıştırıcı olan serisinin temizleyicisinden bir tane tek başıma bir tane de kardeşimle birlikte kullandık. Çok bereketliydi ve güzeldi. Serinin kreminden iki tane bitirdim. Eylül ekim gibi üçüncüsünü açacağım.Güzel bir krem. Yatıştırma etkisi fena değil. Nemlendirme etkisi güzel bence. Yağlı ciltlere fazla gelebilir. Shea yağı da var inde güzel bir bariyer oluşturuyor ciltte. Serinin göz kremini de kullandım. Güzeldi bence. Yani fiyat performans olarak iyi. Eğer aman peptit olsun aman çok antiageing olsun demiyorsanız uygun ve güzel bence. Güzel nemlendirdi ve milia yapmadı. Antioksidan da var güzel bence. Celenesin spf 100 den 3 tane ve spf 50 all stin type olanından bir tane kullandım bana ağır geldiler hibrit filtreliler. Gözümde yakma yaptılar benim. Spf 100 olan çok yoğun hele çok kuru ciltli biri hariç ağır gelir bence. Dry touche olanını ise sevdim ben.O da gözümü yaktı ama yapısı diğer ikisine göre çok çok daha iyi.