Valla yeter canım valla yazık gerçekten dermatologa girse 2 dk bakıp dinler receteden tik tik tikleyip gönderirdi .
Sebbo bu son şansın ya gece 12 ye kadar bu kızın önerilerini dinleyip prenses olursun ya yarın kafana ordaki çalışanlara göre alıp külkedisi olursun
Farzet ki 500 tl muayene ücreti ödedin geldin buraya öneri veriliyor işte bedavadan ve en ince ayrıntıya kadar. Para verip gitsen en olmayacak şey bile yazılmis olsa kullanırdın belki.
Biraz köşeli yazmış olabilirim ama dinle gerçekten artık ya da seçenek sunma artık seni önemsiyor burdakiler:)
o krem ya eczanede satılır ya trendyoldaBunu sordum gratise falan yoktu
Üzülmeyin her şey hallolur gerçekten.Ya gratisler hem merdivenli özel durumumdan dolayı giremiyorum içeri ürünleri dışarı cikaramiyorlar okadar zor baktimki zaten birde boyle yorumlar üzüyor henüz almadım sadece bakıyorum oyuzden şunu al bunu al diye resim atılsın ismi yazılsın yada yüzüm yanıyor valla deli oldum kendine gelene kadar birsey surmucem zaten
benim de kanıma girdiler.eskiden alışverişe gidince hep bir kıyafet alıp dönerdim.artık cilt bakım ürünleriyle döner oldum.taa kışa lazım olacakları bile stokladım valla.watsonsta the purest alırsan yarı parası kadar puan hediyesi vardı dayanamadım aha peeling aldım.sonra gratise gittim hada labo nemlendiricileri gördüm indirimdeydi ahhaaa bundan da alayım dedim iyi mi?sonra carrefoursaya gittim.diadermine lift capsullerin tanesi orda 33 tl diye son kalan 3 ürünü de aldım.evde 7 tane daha var.başka yerde 2 3 katı dedim alıverdim.herkes şeker makarna kağıt havlu stoklar ben her hafta kozmetik stokluyorum.3 kutu enzim peeling im var normal mi?Üzülmeyin her şey hallolur gerçekten.Ben şunu al bunu al diyemem açıkçası uzman değilim, doktor değilim, eczacı değilim ya bir şey olsa ben dilim döndüğünce kendi ürün yorumlarımı yazdım ama onlar bile uymayabilir size cildimiz, yaşımız, beklentimiz farklı. Ben de çok bilgili olduğumu düşünmüyorum. Kendimce seviyorum skinkeyri işte Şuanda aslında yeni ameliyat oldum ama hala skinkeyr muhabbeti yapıyorum yatağımda tam bir skinkeyr junki girl
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda ayaklanirsin inşallahÜzülmeyin her şey hallolur gerçekten.Ben şunu al bunu al diyemem açıkçası uzman değilim, doktor değilim, eczacı değilim ya bir şey olsa ben dilim döndüğünce kendi ürün yorumlarımı yazdım ama onlar bile uymayabilir size cildimiz, yaşımız, beklentimiz farklı. Ben de çok bilgili olduğumu düşünmüyorum. Kendimce seviyorum skinkeyri işte Şuanda aslında yeni ameliyat oldum ama hala skinkeyr muhabbeti yapıyorum yatağımda tam bir skinkeyr junki girl
aha peeling aldım.bunu sonbaharda kullanmaya başlayacağım değil mi?hassas cilde bir zararı olur mu acaba?the purest dan aldımÇok geçmiş olsun en kısa zamanda ayaklanirsin inşallah
Aynen bende kendimi sonsuz ve sınırsız kobay yapabilrim şunu bunu onu deneyeyim derim sürekli ama başkasına öneri verirken tıkaniyorum çok bireysel bi alan çünkü ancak kendi kendine yüzünü güzünü gözlemleyip sonuca varabildiginÜzülmeyin her şey hallolur gerçekten.Ben şunu al bunu al diyemem açıkçası uzman değilim, doktor değilim, eczacı değilim ya bir şey olsa ben dilim döndüğünce kendi ürün yorumlarımı yazdım ama onlar bile uymayabilir size cildimiz, yaşımız, beklentimiz farklı. Ben de çok bilgili olduğumu düşünmüyorum. Kendimce seviyorum skinkeyri işte Şuanda aslında yeni ameliyat oldum ama hala skinkeyr muhabbeti yapıyorum yatağımda tam bir skinkeyr junki girl
Hangisi o bence de sonbahar başla çünkü zaten halihazırda sen de enzim peeling kullanıyorsunaha peeling aldım.bunu sonbaharda kullanmaya başlayacağım değil mi?hassas cilde bir zararı olur mu acaba?the purest dan aldım
Çok azmışEssenceleri seviyorum serum kıvamınızdakileri daha çok. Ben neredeyse kışlık ihtiyaç tamamladım gibi bi retinol var bi de iyi bi hyalarunik asit desteğe ihtiyacım onu da ceueacle ya da real barrier falan bakıcam.
*Cvit ve niasin she vec aldım ilk kez
* Misecea dan yine ilk kez aha/bha tonik, leke karşıtı krem ve hyalarunik arbutin serum ( paketine bittim gerçek ardıç dalı koymuşlar nasıl güzel kokuyordu allah şişeyi mı kırdılar kargoda diye düşünürken dalları gördüm:))) )
* 2019 da justin beauty den aldığım 119 a aldığım kaç ürün var snail essence krem, benton göz kremi
* jeuvenile 100 tl ye ikincisi 1 tl den hyalarunik asitli ve glikolik asitli ayrı iki temizleyici var.
* skinfood kapsül Centella serumunu lansman indirimden limoniadan aldım.
* simyami den yine indirimde one thing Centella asitica essence
* the purest solutions seramidli kremi ve freudia nin narli nemlendiricisi
* manyo nun güneş kremi ve nivea sun yedekte
Bunları bahardan beri aldım eksiğim yağ bazlı temizleyici ve retinol şimdilik .cream co nun çift fazlı temizleyicisini şuan kullanıyorum
yüzde 10 aha yüzde 2 bha olan ürün.125 tl idi.yarısı kadar da puan yüklendi kampanyada.puanı henüz harcamadım.Hangisi o bence de sonbahar başla çünkü zaten halihazırda sen de enzim peeling kullanıyorsun
Onun testerini denedim ben normalde cildim çok hassastır. Özellikle glikolik aside karşı çok çok hasas. Dedim yanacam ama denedim. Hafifçe kızartmadı bile.0 hassaslık. 1 tane daha tester var onu da deneyeyim gene hasaslaştırmazsa alabilirim. Bu arada cildimde bayağı bir parlaklık oldu onu sürünce içten gelen ışıltı gibi ve tertemiz oldu.yüzde 10 aha yüzde 2 bha olan ürün.125 tl idi.yarısı kadar da puan yüklendi kampanyada.puanı henüz harcamadım.
Ben de tam bir kobayım yaAynen bende kendimi sonsuz ve sınırsız kobay yapabilrim şunu bunu onu deneyeyim derim sürekli ama başkasına öneri verirken tıkaniyorum çok bireysel bi alan çünkü ancak kendi kendine yüzünü güzünü gözlemleyip sonuca varabildigin
Kuzenime rutin olusturdum cilt tipimiz benzer sadece onunki lekeleri var. Peyder pey ürün ekliyorum hala bi süre geçmeden ust üste kullanma diyorum. Ama yani burda verilen öneriler paylaşılanlar da bi yerde yok çok en azından en minumum ürün adları markaları içerik türleri öğrenilir
Cildimiz en güzel giysi izbenim de kanıma girdiler.eskiden alışverişe gidince hep bir kıyafet alıp dönerdim.artık cilt bakım ürünleriyle döner oldum.taa kışa lazım olacakları bile stokladım valla.watsonsta the purest alırsan yarı parası kadar puan hediyesi vardı dayanamadım aha peeling aldım.sonra gratise gittim hada labo nemlendiricileri gördüm indirimdeydi ahhaaa bundan da alayım dedim iyi mi?sonra carrefoursaya gittim.diadermine lift capsullerin tanesi orda 33 tl diye son kalan 3 ürünü de aldım.evde 7 tane daha var.başka yerde 2 3 katı dedim alıverdim.herkes şeker makarna kağıt havlu stoklar ben her hafta kozmetik stokluyorum.3 kutu enzim peeling im var normal mi?
Puan konusu internet alışverişlerinde mi geçerli? Watsons di mi?yüzde 10 aha yüzde 2 bha olan ürün.125 tl idi.yarısı kadar da puan yüklendi kampanyada.puanı henüz harcamadım.
Ben mağazadan yaptım alışveriş. Bazı markalarda vardı bu kampanya. Netten de oluyor mu bilmiyorumPuan konusu internet alışverişlerinde mi geçerli? Watsons di mi?
Glikolik asit ve bha bende hiç denemedim sanki hassaslastirir gıbı geliyor bitane she vec tester göndermişti kullanmadim. Merak da ediyorum. Bha 'yi belki fiddy için alırım. Ben cok asit kullanmadim aslında jumiso aha bitirdim. Bi de aşağıdaki pha, aha cicali pedleri kullandım 90 tane çok bereketli cıktı guzel exfoliye ediyordu.Onun testerini denedim ben normalde cildim çok hassastır. Özellikle glikolik aside karşı çok çok hasas. Dedim yanacam ama denedim. Hafifçe kızartmadı bile.0 hassaslık. 1 tane daha tester var onu da deneyeyim gene hasaslaştırmazsa alabilirim. Bu arada cildimde bayağı bir parlaklık oldu onu sürünce içten gelen ışıltı gibi ve tertemiz oldu.
Iyiymis. Bha ideali yüzde 2 zaten aha yüksekmiş. Ben hep şimdiye kadar yüzde 5 oranlarinda kullandım elimde olsaydı kışı beklerdim. Enzim peeling var o tam yaz ürünü idealyüzde 10 aha yüzde 2 bha olan ürün.125 tl idi.yarısı kadar da puan yüklendi kampanyada.puanı henüz harcamadım.
Bunu gördüğüm eczanelere sordum henüz bulamadım bulamazsam napcam ne Alacam bilmiyorumEffectHA Cream Yağlı & Karma Ciltler Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu tam sebboluk aslında
Yaa biz ruh eşitiz resmen aynı ürünleri merak ediyorum ben deGlikolik asit ve bha bende hiç denemedim sanki hassaslastirir gıbı geliyor bitane she vec tester göndermişti kullanmadim. Merak da ediyorum. Bha 'yi belki fiddy için alırım. Ben cok asit kullanmadim aslında jumiso aha bitirdim. Bi de aşağıdaki pha, aha cicali pedleri kullandım 90 tane çok bereketli cıktı guzel exfoliye ediyordu.
Bu arada skinceuticals bence çok güzel marka ya o leke kremini cok gördüm bir de medik8 crystal retinol serisi ve Caudalie vinopeefect serisi. Yani ben elindekiler biterse denemeyi düşündüğüm markalar arasında. Biologie reserche de var o kadar çok ki aslında omur yetmez