Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla yeter canım valla yazık gerçekten dermatologa girse 2 dk bakıp dinler receteden tik tik tikleyip gönderirdi .

Sebbo bu son şansın ya gece 12 ye kadar bu kızın önerilerini dinleyip prenses olursun ya yarın kafana ordaki çalışanlara göre alıp külkedisi olursun :sinirli::bicak::KK62:

Farzet ki 500 tl muayene ücreti ödedin geldin buraya öneri veriliyor işte bedavadan ve en ince ayrıntıya kadar. Para verip gitsen en olmayacak şey bile yazılmis olsa kullanırdın belki.

Biraz köşeli yazmış olabilirim ama dinle gerçekten artık ya da seçenek sunma artık seni önemsiyor burdakiler:)
🤣🤣🤣🤣🤣sikinti yok cnm dinleyeceğim aldığım ürünleride atacağım

Tek tek 317 sayfayı inceleyemedim fakat benim tavsiyem güneş kremi ve çift aşamalı temizlik olacak.

Şu sıralar bir markanın karma yağlı ciltler için olan nemlendiricisinden de oldukça memnun kaldım, ki ben yıllardır yağlı cildime nemlendirici kullanamıyorum diyen gruptandım. Niacinamide benim cildimin bayıldığı bir madde ve bu nemlendiricide de olduğu için uzun vadede cilt tonu eşitlemeyi de vadediyor.

Bir de rutinime kışın dahi güneş kremi kullanmayı eklediğimden beri yeni oluşan leke sayım oldukça az. Güneş kremini muhakkak arındırmaya dikkat ediyorum ki bunu da yağ bazlı temizleyici ardından da ph değeri uygun bir su bazlı temizleyici ile sağlıyorum.

Cildim kötü baktığım dönemden çok daha farklı ve berrak.

Ara ara kimyasal peeling uyguluyorum.

Benim için şuanda tek sıkıntı kılcal damarlarım, yeni oluşmadı fakat eski olanlar ara ara belirginleşiyor. Bunun için de tek çözüm sanırım medikal :KK43:

Ya gratisler hem merdivenli özel durumumdan dolayı giremiyorum içeri ürünleri dışarı cikaramiyorlar okadar zor baktimki zaten birde boyle yorumlar üzüyor henüz almadım sadece bakıyorum oyuzden şunu al bunu al diye resim atılsın ismi yazılsın yada yüzüm yanıyor valla deli oldum kendine gelene kadar birsey surmucem zaten
Üzülmeyin her şey hallolur gerçekten.:KK200: Ben şunu al bunu al diyemem açıkçası uzman değilim, doktor değilim, eczacı değilim ya bir şey olsa ben dilim döndüğünce kendi ürün yorumlarımı yazdım ama onlar bile uymayabilir size cildimiz, yaşımız, beklentimiz farklı. Ben de çok bilgili olduğumu düşünmüyorum. Kendimce seviyorum skinkeyri işte :KK70: :KK200: Şuanda aslında yeni ameliyat oldum ama hala skinkeyr muhabbeti yapıyorum yatağımda tam bir skinkeyr junki girl

Üzülmeyin her şey hallolur gerçekten.:KK200: Ben şunu al bunu al diyemem açıkçası uzman değilim, doktor değilim, eczacı değilim ya bir şey olsa ben dilim döndüğünce kendi ürün yorumlarımı yazdım ama onlar bile uymayabilir size cildimiz, yaşımız, beklentimiz farklı. Ben de çok bilgili olduğumu düşünmüyorum. Kendimce seviyorum skinkeyri işte :KK70: :KK200: Şuanda aslında yeni ameliyat oldum ama hala skinkeyr muhabbeti yapıyorum yatağımda tam bir skinkeyr junki girl
benim de kanıma girdiler.eskiden alışverişe gidince hep bir kıyafet alıp dönerdim.artık cilt bakım ürünleriyle döner oldum.taa kışa lazım olacakları bile stokladım valla.watsonsta the purest alırsan yarı parası kadar puan hediyesi vardı dayanamadım aha peeling aldım.sonra gratise gittim hada labo nemlendiricileri gördüm indirimdeydi ahhaaa bundan da alayım dedim iyi mi?sonra carrefoursaya gittim.diadermine lift capsullerin tanesi orda 33 tl diye son kalan 3 ürünü de aldım.evde 7 tane daha var.başka yerde 2 3 katı dedim alıverdim.herkes şeker makarna kağıt havlu stoklar ben her hafta kozmetik stokluyorum.3 kutu enzim peeling im var normal mi? :rolleyes:

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda ayaklanirsin inşallah 🌺

Aynen bende kendimi sonsuz ve sınırsız kobay yapabilrim şunu bunu onu deneyeyim derim sürekli ama başkasına öneri verirken tıkaniyorum çok bireysel bi alan çünkü ancak kendi kendine yüzünü güzünü gözlemleyip sonuca varabildigin
Kuzenime rutin olusturdum cilt tipimiz benzer sadece onunki lekeleri var. Peyder pey ürün ekliyorum hala bi süre geçmeden ust üste kullanma diyorum. Ama yani burda verilen öneriler paylaşılanlar da bi yerde yok çok en azından en minumum ürün adları markaları içerik türleri öğrenilir

Essenceleri seviyorum serum kıvamınızdakileri daha çok. Ben neredeyse kışlık ihtiyaç tamamladım gibi bi retinol var bi de iyi bi hyalarunik asit desteğe ihtiyacım onu da ceueacle ya da real barrier falan bakıcam.
*Cvit ve niasin she vec aldım ilk kez
* Misecea dan yine ilk kez aha/bha tonik, leke karşıtı krem ve hyalarunik arbutin serum ( paketine bittim gerçek ardıç dalı koymuşlar nasıl güzel kokuyordu allah şişeyi mı kırdılar kargoda diye düşünürken dalları gördüm:))) )
* 2019 da justin beauty den aldığım 119 a aldığım kaç ürün var snail essence krem, benton göz kremi
* jeuvenile 100 tl ye ikincisi 1 tl den hyalarunik asitli ve glikolik asitli ayrı iki temizleyici var.
* skinfood kapsül Centella serumunu lansman indirimden limoniadan aldım.
* simyami den yine indirimde one thing Centella asitica essence
* the purest solutions seramidli kremi ve freudia nin narli nemlendiricisi
* manyo nun güneş kremi ve nivea sun yedekte
Bunları bahardan beri aldım eksiğim yağ bazlı temizleyici ve retinol şimdilik .cream co nun çift fazlı temizleyicisini şuan kullanıyorum
Çok azmış :KK70: :KK76: :nazar: real barierin kağıt maskelerinden iki çeşidinden kullandım diğer ürünlerini kullanmadım çok merak ediyorum. She vec benim de markajımda bir marka çok merak ettiğim ürünleri var. One thing Centella yı ben de almayı düşünüyorum. Hyalarunik olarak bende şuan skinceuticals phyto corrective ve hydirating b5 var. Çok güzeller ama bayağı yüksek fiyatlar tabii değer mi tartışılır. Asıl diğer hyalarunik asidini merak ediyorum skinceuticalsım hylaronic asid intensifeırı. Purest kremi ben de aldım bakalım kışın bana iyi gelir gibi geliyor. Niveayı bitirdim ben parlama karşıtı olanı ama yedeklemedim. Yedeklesem mi güzeldi. Manyo güneş kremi bende de yedekli inşallah iyi olur. Frudia narlı keremden ben 2 tane bitirdim. Yapısı o kadar iyi bir krem ki. Antioksidan olarak da iyi.

yüzde 10 aha yüzde 2 bha olan ürün.125 tl idi.yarısı kadar da puan yüklendi kampanyada.puanı henüz harcamadım.
Onun testerini denedim ben normalde cildim çok hassastır. Özellikle glikolik aside karşı çok çok hasas. Dedim yanacam ama denedim. Hafifçe kızartmadı bile.0 hassaslık. 1 tane daha tester var onu da deneyeyim gene hasaslaştırmazsa alabilirim. Bu arada cildimde bayağı bir parlaklık oldu onu sürünce içten gelen ışıltı gibi ve tertemiz oldu.

Aynen bende kendimi sonsuz ve sınırsız kobay yapabilrim şunu bunu onu deneyeyim derim sürekli ama başkasına öneri verirken tıkaniyorum çok bireysel bi alan çünkü ancak kendi kendine yüzünü güzünü gözlemleyip sonuca varabildigin
Kuzenime rutin olusturdum cilt tipimiz benzer sadece onunki lekeleri var. Peyder pey ürün ekliyorum hala bi süre geçmeden ust üste kullanma diyorum. Ama yani burda verilen öneriler paylaşılanlar da bi yerde yok çok en azından en minumum ürün adları markaları içerik türleri öğrenilir
Ben de tam bir kobayım ya :KK70:Hayatımın başka hiçbir alanında böyle değilim. Az özdür benim için ama skinkeyr yok mu ah ah :KK200:Bir de mesela ben belki de çok ürün denemekten çok da ütopik beklentilerim yok ama genelde yeni başlayanların beklentisi daha yüksek olabiliyor.Aslında cildimiz de bir organ yani en çok yer kaplayan organımız. O kadar da kolay bir konu değil ben o kadar inisiyatif alamam. Ama konuşuruz ben anlatırım fikirlerimi ama insanlar hoşlanmıyor galiba kafa açıyorum :KK70::skandal::KK1:

benim de kanıma girdiler.eskiden alışverişe gidince hep bir kıyafet alıp dönerdim.artık cilt bakım ürünleriyle döner oldum.taa kışa lazım olacakları bile stokladım valla.watsonsta the purest alırsan yarı parası kadar puan hediyesi vardı dayanamadım aha peeling aldım.sonra gratise gittim hada labo nemlendiricileri gördüm indirimdeydi ahhaaa bundan da alayım dedim iyi mi?sonra carrefoursaya gittim.diadermine lift capsullerin tanesi orda 33 tl diye son kalan 3 ürünü de aldım.evde 7 tane daha var.başka yerde 2 3 katı dedim alıverdim.herkes şeker makarna kağıt havlu stoklar ben her hafta kozmetik stokluyorum.3 kutu enzim peeling im var normal mi? :rolleyes:
Cildimiz en güzel giysi iz :KK70:

Onun testerini denedim ben normalde cildim çok hassastır. Özellikle glikolik aside karşı çok çok hasas. Dedim yanacam ama denedim. Hafifçe kızartmadı bile.0 hassaslık. 1 tane daha tester var onu da deneyeyim gene hasaslaştırmazsa alabilirim. Bu arada cildimde bayağı bir parlaklık oldu onu sürünce içten gelen ışıltı gibi ve tertemiz oldu.
Glikolik asit ve bha bende hiç denemedim sanki hassaslastirir gıbı geliyor bitane she vec tester göndermişti kullanmadim. Merak da ediyorum. Bha 'yi belki fiddy için alırım. Ben cok asit kullanmadim aslında jumiso aha bitirdim. Bi de aşağıdaki pha, aha cicali pedleri kullandım 90 tane çok bereketli cıktı guzel exfoliye ediyordu.

Bu arada skinceuticals bence çok güzel marka ya o leke kremini cok gördüm bir de medik8 crystal retinol serisi ve Caudalie vinopeefect serisi. Yani ben elindekiler biterse denemeyi düşündüğüm markalar arasında. Biologie reserche de var o kadar çok ki aslında omur yetmez:KK70:

Eklentiler

• 1659690298214966366329667766494.jpg
    1659690298214966366329667766494.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 19
yüzde 10 aha yüzde 2 bha olan ürün.125 tl idi.yarısı kadar da puan yüklendi kampanyada.puanı henüz harcamadım.
Iyiymis. Bha ideali yüzde 2 zaten aha yüksekmiş. Ben hep şimdiye kadar yüzde 5 oranlarinda kullandım elimde olsaydı kışı beklerdim. Enzim peeling var o tam yaz ürünü ideal

Son düzenleme:
Glikolik asit ve bha bende hiç denemedim sanki hassaslastirir gıbı geliyor bitane she vec tester göndermişti kullanmadim. Merak da ediyorum. Bha 'yi belki fiddy için alırım. Ben cok asit kullanmadim aslında jumiso aha bitirdim. Bi de aşağıdaki pha, aha cicali pedleri kullandım 90 tane çok bereketli cıktı guzel exfoliye ediyordu.

Bu arada skinceuticals bence çok güzel marka ya o leke kremini cok gördüm bir de medik8 crystal retinol serisi ve Caudalie vinopeefect serisi. Yani ben elindekiler biterse denemeyi düşündüğüm markalar arasında. Biologie reserche de var o kadar çok ki aslında omur yetmez:KK70:
Yaa biz ruh eşitiz resmen aynı ürünleri merak ediyorum ben de :KK70: Nisa hanım yazmıştı ya keşke iki tane yüzüm olsa da daha fazla ürün denesem diye aynen öyle :KK70:Bha olarak paula's choice kullanıyorum ben. Gerçekten etkili bir ürüb.Benim sadece burnumda siyah nokta var çok değil orta seviyede ama geçmesi zor en işe yarayan bu oldu. Bir de çok bereketli büyük boyu. Mini boyunu da almıştım o bile bereketliydi bitmek bilmedi. Cyrene bha mini boy da kullandım o da etkiliydi. Paulacığımın nadide seçimlerinin peşine düşmezsem Türkiye'de yok malum alınır o da. Cosmedin yeni serisinin gene %2 salisilik asitlsi de denenebilir. Normalde aman yüksek yüzdeli olsun aman en etkilisi olsun kafasında hiç değilim ama bhada bana betain salisilat yaramıyor mesela Kore ürünlerinde kullanılan. Cosrxin bha power luqidi mesela seven de çok ama yetersiz bulanlar da var ben de onlardan ım. Cosrx severim ama bende pek bir etkili olmadı. O yüzden bhada %2 iyi benim için.Bha zaten genelde pek bir hassasiyet yapmıyor bende. Ama glikolik abovv %0.5 bile cozurdatıyor. Gerçi cildim eskiden daha hasastı gene bir tık iyi şuan. Siz kuru ciltliyseniz zaten belki de çok ihtiyacınız yoktur bhaya. Benim de aşırı yağlı olamamkla beraber o kadar kuru da değil. Nisa hanım gibi de değil sizin gibi de değil daha arada.Jumisa aha iki tane mini boy var bende daha açmadım. Ay o padler de benim yakın markajımdaydı bir ara malum hasas ciltli olunca ama sonra almadım unutmuşum hatırladım. Skinceuticalstan ben ilk phyto corrective maske kullandım bitirdim şimdi çok özledim efsane rahatlatan bir ürünü. Phyto corrective serumu da kullanıyorum. Tam kızgın kumlardan serin sulara atlama hissi var ikisinde de :KK70: Hydrayting b5 ı çok kullanamadım daha ama o da aşırı iyi nem veriyor daha çok kışın iyi olacak benim için.Gene de bilemedim ne de olsa hyalarunik Asit bu parayı vermeyi değer mi güzel mi güzel ama retinol peptit lascorbic aside bas parayı ama hyalarunik uyguna da güzeller var aslında. equalizing tonerı da kullanıyorum şuan o da meyve asitli bir tonik genelde nem bombası tonikler kullanırım ben bu biraz eski kafa old school tonikler gibi yani alkolsüz evet ama skinceuticalsın alkollü tonikler var yurtdışından ama Türkiye'de gelmiyormuşşar tercih edilmediği için.Yani güzel hoş ama değer mi emin olamadım biraz daha kullanmam gerek. Sıra en efsanesine geldi retesturing activator üff yanıyor bu ürün ya. Bir ara bir sürü komedonum çıktı ama normalde hiç çıkmaz azıcık bile bu sefer bayağı çıktı ufak tefek değil. Bir türlü geçmedi hiçbir şeyle bayağı bir ürün denedim aslında normalde ufak tefek pürüzlerde ile yarardı ama benimkiler fenaydı bu ürün tekte çözdü giib bir şey. Geceden sürdüm sabaha yoktu. Zaten glikolik asit gibi etki veriyor falan diye konuşuluyor. %25 glikolikle aynı etkide falan diye iddialar var. %25 fakan yüksek tabii okadar kullanmadım bilemem ama aşırı etkili gerçekten. Bir de bana hiç hassasiyet yapmadı ki ben çok daha düşük yüzdeli glikolikte cozurduyordum. Kombuçya bunda da var. Aşığıyız zaten. Yüksek yüzdeli üre var zaten o bu işleri yapan. Kısa içerik listeli. İnanılmaz da nem veriyor bir de. Temiz iclde sadece bunu sürüyorum yeto. Resveratrol be ye başladım. Gece antioksidan olarak. Bir tık ağır aslında kışa kalsa daha iyi olabilirmiş ama güzel bir nem dolgunluk veriyor ama e vitamini bazı kişilerde sivilce yapmış. Temkinli gitmeye çalışıyorum. Ay gebe coştum Allahım tutamıyorum kendimi. Neyse Bryi aşırı aşırı merak ediyorum ya çok iyi duruyor. Medik8 de yakın markajımda reitnaller de tabii ama ben asıl peptitlerini kesiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X