Yorum yaparmisinizKızlar baktığım ürünler bunlar henüz almadım birşey ne düşünüyorsunuz fikir verirmisiniz
Eki Görüntüle 3107447 Eki Görüntüle 3107448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorum yaparmisinizKızlar baktığım ürünler bunlar henüz almadım birşey ne düşünüyorsunuz fikir verirmisiniz
Eki Görüntüle 3107447 Eki Görüntüle 3107448
Kullanmadım ikisini de yanıltıcı olur. Ben olsam hadalobo skin plumping gel alırım çok severim o kremi.Ama sivilce yaptığını söyleyenler de var. Bir de maruderm ve jeuvenile ürünleri gratislerde de satılıyor onlara da bakabilirsiniz gayet güzel aktif içerikleri görece uyguna alabilirsiniz. Cladermin kil maskelerinden alabilirsiniz onlar da bayağı iyi temizliyor cildi sadece bayağı etkili cildim hasasken kullandığımda beni bir tık hasaslaştırıyor.Yorum yaparmisiniz
Alt alta ürün paylaştım hepsine baktinmi baya urum attım çünküKullanmadım ikisini de yanıltıcı olur. Ben olsam hadalobo skin plumping gel alırım çok severim o kremi.Ama sivilce yaptığını söyleyenler de var. Bir de maruderm ve jeuvenile ürünleri gratislerde de satılıyor onlara da bakabilirsiniz gayet güzel aktif içerikleri görece uyguna alabilirsiniz. Cladermin kil maskelerinden alabilirsiniz onlar da bayağı iyi temizliyor cildi sadece bayağı etkili cildim hasasken kullandığımda beni bir tık hasaslaştırıyor.
Baktım sadece kullandıklarım hakkında yazdım.Bazılarının adını bile duymadım. Ama ben duymadım diye kötü olacak diye bir şey yok tabii.Alt alta ürün paylaştım hepsine baktinmi baya urum attım çünkü
Ben kimseye bir şey al diyemem ya o yetkim yok Sadece ürün denemeyi seviyorum o kadar.Celenesin yağlı cilt için ürünlerini ben kullanmadım ama kraliçemiz Nisa Hanım sevmiş. Claderm kil maskesine de bakabilirsiniz hasas değilse cildiniz. Hada lobo güneş kremleir güzel ama yağlıysanız fazla gelebilir hele bu havada. Yağ bazlıda simple iyi ama yağlı ciltlere o da fazla gelebilir.Yağlı cilt sıkıntılı biraz. Maruderm ürünlerine ve jeuvenile bakarsanız asit ürünleri var salisilik asitli ürünler sivilceler iyi gelebilir.Temizleyici olarak marudermin yağlı ciltler için olanını alabilirsiniz asitli ve kocaman ve güzel jeuvenile in %10 niacinamid ürünü çok güzel bir ürün gerçekten o iyi olabilir. Hadalobonun göz kremine bakabilirsiniz. Ziaja munaka tonik olabilir belki. Hadalobo lotion 1 a bakabilirsiniz hasas ve yağlanma yapmaz yağlı cildinize ama nemlenrir de.Arkadaşlar yağlı hassas cildim ve sivilceli bunlardan hangisini almalıyım nemlendirici ve yüz temizleyicisine ihtiyacım var
Eki Görüntüle 3107507
ben kendisine neleri kullanması gerektiğini söylemiştim aslında hatta kaydettiğini de söylemişti ama söylediklerimin hiçbirisinin esamesi okunmamış resimlere baktım daBen kimseye bir şey al diyemem ya o yetkim yok Sadece ürün denemeyi seviyorum o kadar.Celenesin yağlı cilt için ürünlerini ben kullanmadım ama kraliçemiz Nisa Hanım sevmiş. Claderm kil maskesine de bakabilirsiniz hasas değilse cildiniz. Hada lobo güneş kremleir güzel ama yağlıysanız fazla gelebilir hele bu havada. Yağ bazlıda simple iyi ama yağlı ciltlere o da fazla gelebilir.Yağlı cilt sıkıntılı biraz. Maruderm ürünlerine ve jeuvenile bakarsanız asit ürünleri var salisilik asitli ürünler sivilceler iyi gelebilir.Temizleyici olarak marudermin yağlı ciltler için olanını alabilirsiniz asitli ve kocaman ve güzel jeuvenile in %10 niacinamid ürünü çok güzel bir ürün gerçekten o iyi olabilir. Hadalobonun göz kremine bakabilirsiniz. Ziaja munaka tonik olabilir belki. Hadalobo lotion 1 a bakabilirsiniz hasas ve yağlanma yapmaz yağlı cildinize ama nemlenrir de.
Yıkama jeli gerçekten çok önemli yüzümüzde az kalıyor falan ama ph olayı sülfat olayı çok önemli güzel temizleme çok önemli. Gül suyu ben de nuka kullandım mesela buzdolabına koydum mist ferahlamak için. Bir de frekans muhabbetleri var ya frekansım yükselsin dedim Hem hasas hem ölü deri varsa azeleik asit efso olur. Isıs pharmayı bitirmek üzereyim ben. Mia klinika aldım bitince onu açacağım. Cosmed azeleiki de çok merak ediyorum. Bariyer onarıcı krem ve serumlar çok iyi olabilir. Isntree mugwort pahalı ama güzel gerçekten. Şuan skinceuticals phyto corrective serumu kullanıyorum. Çok pahalı ama o da güzel.Missha total seramid de çok iyi bir de aşağıda yazacaklarımdan farklı olarak onda pha var. Mükemmel nazik bir asittir. Hafifçe eksfolyasyon yapar o da azeleik gibi hem de kremi nemi onarması da çok iyi. Bir taşla bir kaç kuş. o da shea butterli aşağı bir sürü krem yazacağım neredeyse hepsinde shea yağı var. Ben özellikle kışın kullandığım ya da yazın 3 4 akşamda bir kullandığım kremlerde hep bir shea sevmişim fark ettim de. Uygun fiyatlı olarak purest solitionsın ceramidli 4d hyalarunik asitli kremini aldım umutluyum. Klairs midnight krem çok güzel anında sakinleştirme etkisi var gerçekten. Nasific fresh ferb kalendulalı krem de anında sakinleştirme.avene cicaflate hailey aşkımın da favorisi o da iyi la Roche Posay in cica balmı da iyi. Bunlar ağır gelebilir tabii o zaman la Roche in geli de etkili. Serum da olabilir tabii. Niacinamid efsane olur tabii. Çok var artık her markada her yüzdende denemek lazım. Revolution yüzde 10 gayet güzel. Revolution yüzde 15 de güzel. Sizin meşhur svryi denemedim.Deneyeeceğim markayı çok severim. İlk cilt bakımına başladığımda ilk kullandığım ürünlerdendi ama sonra araya başka markalar ürünler girdi kullanamadım.ben kendisine neleri kullanması gerektiğini söylemiştim aslında hatta kaydettiğini de söylemişti ama söylediklerimin hiçbirisinin esamesi okunmamış resimlere baktım da
aslında cildi kuruya dönük karma
yağ butonları t bölgesindeki fazla sebum ve akneleri yağlı ciltli olduğundan değil bunca zaman çok kurutan yıkama jeli ile yıkayıp sonra da yağlı cilde önerilen gül suyu kulanmasından dengesi şaşmış bariyeri bozulmuş ondan sebum üretiyor birde ciltde ölü deri birikmeside var üst üste yanlış kremlerle gözenekleride tıkamış
hala yüzündeki pullanmaya aldanıp kuru ciltlere uygun ürünlere bakıyor o pullanmalar bariyeri düzeltmeden geçmeyecek halbuki ...
Koyduğum tum ürünlere bak cnm hep Yagli cilt ürünleri sordum bunları gösterdiler bnde çektim paylaştım sizle lütfen neler almam gerekiyorsa yeniden yazarmisin öleceğim strestenben kendisine neleri kullanması gerektiğini söylemiştim aslında hatta kaydettiğini de söylemişti ama söylediklerimin hiçbirisinin esamesi okunmamış resimlere baktım da
aslında cildi kuruya dönük karma
yağ butonları t bölgesindeki fazla sebum ve akneleri yağlı ciltli olduğundan değil bunca zaman çok kurutan yıkama jeli ile yıkayıp sonra da yağlı cilde önerilen gül suyu kulanmasından dengesi şaşmış bariyeri bozulmuş ondan sebum üretiyor birde ciltde ölü deri birikmeside var üst üste yanlış kremlerle gözenekleride tıkamış
hala yüzündeki pullanmaya aldanıp kuru ciltlere uygun ürünlere bakıyor o pullanmalar bariyeri düzeltmeden geçmeyecek halbuki ...
Yaaa lütfen stres olmayın. Her şeyin çözümü vardır. Çok tatlısınız. Cilt bakımı bir keyif . Nisa hanım benim de hali hazırda severek izlediğim çok fazla youtuberdan bahsetti onları izlerseniz aslında mantık çok kolay anlarsınız. Öncelikle her şeyi aynı yerden almak zorunda değilsiniz. Gratis için neredeyse denediğim her şeyi yazdım yukarılara uzunca. watsonst da güzel şeyler var revolution skincare e mutlaka bakın çok iyi. Cosmed ve the purest solitions sadece orada değil ama orada da satılıyor. Frudia kore markası var güzel markadır. Derminix var iyi ürünleri var trendyolda da kendi satıcıları var. Gene kore markası pure beauty var görece uygun. Rossmana bakabilirsiniz bazı isana ürünleri gerçekten güzel ben de tercih ediyorum. The purest orada da var. Leaders kore markası o da var. İnternetten de alabilirsiniz. Kendi satıcılarına veya güzel sitelerden. Belki dermokozmetik istersiniz avene laroche vichy gibi.Koyduğum tum ürünlere bak cnm hep Yagli cilt ürünleri sordum bunları gösterdiler bnde çektim paylaştım sizle lütfen neler almam gerekiyorsa yeniden yazarmisin öleceğim stresten
Ya gratisler hem merdivenli özel durumumdan dolayı giremiyorum içeri ürünleri dışarı cikaramiyorlar okadar zor baktimki zaten birde boyle yorumlar üzüyor henüz almadım sadece bakıyorum oyuzden şunu al bunu al diye resim atılsın ismi yazılsın yada yüzüm yanıyor valla deli oldum kendine gelene kadar birsey surmucem zatenYaaa lütfen stres olmayın. Her şeyin çözümü vardır. Çok tatlısınız. Cilt bakımı bür keyif lütfen. Öncelikle her şeyi aynı yerden almak zorunda değilsiniz. Gratis için neredeyse denediğim her şeyi yazdım yukarılara uzunca. watsonst da güzel şeyler var revolution skincare e mutlaka bakın çok iyi. Cosmed ve the purest solitions sadece orada değil ama orada da satılıyor. Frudia kore markası var güzel markadır. Derminix var iyi ürünleri var trendyolda da kendi satıcıları var. Gene kore markası pure beauty var görece uygun. Rossmana bakabilirsiniz bazı isana ürünleri gerçekten güzel ben de tercih ediyorum. The purest orada da var. Leaders kore markası o da var. İnternetten de alabilirsiniz. Kendi satıcılarına veya güzel sitelerden. Belki dermokozmetik istersiniz avene laroche vichy gibi.
baktım sen yağlı cilt değilsin o yüzden sana uygun değil ... sen kuruya dönük karmasın ya çok nem veren kremleri çekmişsin ya çok kurutan jelleriKoyduğum tum ürünlere bak cnm hep Yagli cilt ürünleri sordum bunları gösterdiler bnde çektim paylaştım sizle lütfen neler almam gerekiyorsa yeniden yazarmisin öleceğim stresten
Essenceleri seviyorum serum kıvamınızdakileri daha çok. Ben neredeyse kışlık ihtiyaç tamamladım gibi bi retinol var bi de iyi bi hyalarunik asit desteğe ihtiyacım onu da ceueacle ya da real barrier falan bakıcam.Benim yedekte boj essense var. Beğenmeyenler de çok beğenen de var bakalım nasıl.
Aslında gratiste biride bana sen karmasin yağlı değilsin dedi bn kendimi yıllardır yağlı biliyordum oyuzden şimdi sende öyle deyince şaşırdım şimdi peki nasıl anladın karma olduğumu tatlımbaktım sen yağlı cilt değilsin o yüzden sana uygun değil ... sen kuruya dönük karmasın ya çok nem veren kremleri çekmişsin ya çok kurutan jelleri
maalesef gösterdiğin resimlerden inan uygun olanı yoktu sana iyi gelmezdi boşuna para verme diye al demedim
ben sana direkt link bıraktım şunla yıka bunla serumla vs diye ama kaç kere canım ya... tek tek anlattım nasıl yapman gerektiğini kaç kere kolaylık olsun diye direkt link bıraktım hatta kaydettim hepsini yazdığın herşeyin ekran görüntüsünü aldım dedinYa gratisler hem merdivenli özel durumumdan dolayı giremiyorum içeri ürünleri dışarı cikaramiyorlar okadar zor baktimki zaten birde boyle yorumlar üzüyor henüz almadım sadece bakıyorum oyuzden şunu al bunu al diye resim atılsın ismi yazılsın yada yüzüm yanıyor valla deli oldum kendine gelene kadar birsey surmucem zaten
dün de demiştim, önceki günde, sen daha ilk hangi yıkama jelini kullandığını yazdığında da demiştim kullandığın ürün sebebiyle yüzünün bariyerini bozduğunu ,ondan çok sebum ürettiğini ,aslında yağlı olmadığını pullanmanın ölü deri birikmesi olduğunu ,çıkan sivilcelerinin aslında cilt bariyerinin zayıflamasından olduğunu ,tüm bunlara neden olan şeyin yanlış ürün kullanmandan olduğunu ,içten gelen nemsizlikden kaynaklanan matlık olduğunu hep yazdımda başkası söyleyince ikna olmuşsun bu beni üzdü ...Aslında gratiste biride bana sen karmasin yağlı değilsin dedi bn kendimi yıllardır yağlı biliyordum oyuzden şimdi sende öyle deyince şaşırdım şimdi peki nasıl anladın karma olduğumu tatlım
Bn sen söyleyince yüzümde birşey yaşamamıştım daha sonra canlı canlı yaşayacağınca anladım cnm hakli olduğunu kusura bakma denemeden anlamıyorsun hata olduğunu malesefdün de demiştim, önceki günde, sen daha ilk hangi yıkama jelini kullandığını yazdığında da demiştim kullandığın ürün sebebiyle yüzünün bariyerini bozduğunu ,ondan çok sebum ürettiğini ,aslında yağlı olmadığını pullanmanın ölü deri birikmesi olduğunu ,çıkan sivilcelerinin aslında cilt bariyerinin zayıflamasından olduğunu ,tüm bunlara neden olan şeyin yanlış ürün kullanmandan olduğunu ,içten gelen nemsizlikden kaynaklanan matlık olduğunu hep yazdımda başkası söyleyince ikna olmuşsun bu beni üzdü ...
Gratiste yada watsonsda varmı internetten almıyorum bn çünküMissha Deep Clean Foam Cleanser A
Missha Gözenek Temizleyici Yüz Yıkama KöpüÄü 130ml APIEU Deep Clean Foam Cleanser yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yağlı ciltler sevebilir güzel indirimde sanki