Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk ve son toplu alışım oldu sonra hep bir iki parekende aldım kaç kez 😂 ama şöyle bi düşündüğümde markaların ürünlerine gore fiyatı yine de iyi bizi aşan kur farkı keske bi iki dolar oynasa gene alınabilir.
kesinlikle öyle... uğruna kırmızı halı açacağım ürünler mesela onlar bana gelsi böyle toplu,evimde adeta bayram havası olurdu ona özel menü falan yapar yerdim o günü tatil ilan ederdim :KK70: hepsi öyle güzel

iyi günlerde kullanmışsındır eminim :KK200: allahım bereket versinde yine böyle toplu al- alalım hepbirlikte

la rocheleri ne zaman neden kullanmıştınız ki ... onlar yağlı cilde uygun evde varmış ya eskiden kullanılmış yani değilmi...
la roche güneş kremi de kuru cilde uygun eğer yağlandırdıysa demek ki cildiniz kuruya dönük karma ya da nemsiz karma diyelim ona ...
kuru görüntüden kastımız ne önce onu anlayalım
kışın eller kurur ya onun gibi gerilen acıyan hassaslaşan bir cilt mi yoksa kabuk kabuk pul pul görüntü mü sadece ölü deri birikmesiyle oluşan kabuk görüntü de olabilir aslında kuru değildir fazla sebum üretiyordur o da pul pul görüntü yapar her pul görüntü kuruluktan olmaz yani... tam olarak cilt yapınızı anlamanız emin olmanız gerek yoksa kullanığınız ürünler sizi perişan edebilir
Yok size dedigim urunleri kullandim sadece onlari esimin cildi aşırı yaglidir onun icin almistim. Solante antiox gunes kremi maruderm serum cerave nemlendirici. Bi de dermoskin goz kremi.
Sabah nemlendirici gunes kremi goz kremi
Aksam serum nemlendirici bu kadar.
Kurulukta elimizdeki gibi olan degilde kabuk pul pul goruntu aynen dediginiz gibi.daha cok ust kisimda.
Ben bu urunleri ecz ve dr danisayim oyle kullanirim o zaman.

Bir de sizin cildinizde yagliydi ve sizde ayni gunes kremini kullaniyosunuz bildigim kadarıyla 🙂

Screenshot_20220731_193722.jpg
Screenshot_20220731_142957.jpg

Yok size dedigim urunleri kullandim sadece onlari esimin cildi aşırı yaglidir onun icin almistim. Solante antiox gunes kremi maruderm serum cerave nemlendirici. Bi de dermoskin goz kremi.
Kurulukta elimizdeki gibi olan degilde kabuk pul pul goruntu aynen dediginiz gibi.daha cok ust kisimda.

Bir de sizin cildinizde yagliydi ve sizde ayni gunes kremini kullaniyosunuz bildigim kadarıyla 🙂
hayır ben o güneş kremini kullanmıyorum kullansam sellektör gibi parlarım aşırı yağlandırır beni :)

sizin fazla sebum üretiminden kaynaklı ölü deri birikmesinden oluşan kabuksu pul görüntü o zaman
o cilt karmayla o kremler ve güneş kremi çok ağır gelmiş olmalı nasıl kullanabildiniz yapış yapış olmadı mı
haftada 1 gün enzim peeling yaparsanız o pul görüntü gider

ben bunları kullanıyorum
110000185279852.jpg 110000185279851.jpg kışın da bunu heliocare-advanced-gel-gunes-koruyucu-jel-spf-50-50-ml-heliocare-148322-12-B.jpg

hayır ben o güneş kremini kullanmıyorum kullansam sellektör gibi parlarım aşırı yağlandırır beni :)

sizin fazla sebum üretiminden kaynaklı ölü deri birikmesinden oluşan kabuksu pul görüntü o zaman
o cilt karmayla o kremler ve güneş kremi çok ağır gelmiş olmalı nasıl kullanabildiniz yapış yapış olmadı mı
haftada 1 gün enzim peeling yaparsanız o pul görüntü gider
Esimde diyor parliyosun diye zaten 😅 Hangisini kullaniyosunuz🥰
hafif öyleydi ya :) ve asiri bi yumusaklik vardi.

rica ederim
size heliocare daha çok uyar kışın nemlendirici kullanmama gerek kalmıyor bende onun nemi yetiyor ben çok yağlı cildim la roche sizde çok kurutabilir
Sivi formunda la Roche sisesi daha ince olan o baya iyi gelmisti hic boyle sorun yoktu bunlar bana gitmemis. Bi ki gun pek bisey kullanmayim diyorum 😅Ama la roche posay in ne olursa olsun bana gidiyor

La Roche Posay Güneş Kremi Anthelios Invisible SPF50+ 30162662 50ml Fiyatı - Trendyol

Onun bi deneme boyunu bitirmistim bunu yeni aldim da cok iyi geldi hic yapmamisti acayip onariyo cildi bence simdi gozeneklerim oldu ya toparlar mi sizce.
gözenek kas değil genişleyip sıkılaşmaz ama doğru ürünlerle temiz ve dengeli tutulunca görünümü azalır :KK66:
The purest in enzim peeling i aninda sivilce yapar mi 🙄
hayır yapmaz :)

kesinlikle öyle... uğruna kırmızı halı açacağım ürünler mesela onlar bana gelsi böyle toplu,evimde adeta bayram havası olurdu ona özel menü falan yapar yerdim o günü tatil ilan ederdim :KK70: hepsi öyle güzel

iyi günlerde kullanmışsındır eminim :KK200: allahım bereket versinde yine böyle toplu al- alalım hepbirlikte
O zamanki heyecanımı anlatamam paket geldi tek tek sanki cumhurbaşkanını bakanları falan ağırlayıp diziyorum 🤣 ya ben çok öncesinden zaten hep yine eczane işi güzel dermokozmetik markaları kullanırdım ama ne yalan söyleyeyim ne kadar muadil olursa olsun kore ürünleri benim zaafim belki böyle toplu olmaz ama her zaman ilk tercihim gene farklı kore ürünleri olur ❤

O zamanki heyecanımı anlatamam paket geldi tek tek sanki cumhurbaşkanını bakanları falan ağırlayıp diziyorum 🤣 ya ben çok öncesinden zaten hep yine eczane işi güzel dermokozmetik markaları kullanırdım ama ne yalan söyleyeyim ne kadar muadil olursa olsun kore ürünleri benim zaafim belki böyle toplu olmaz ama her zaman ilk tercihim gene farklı kore ürünleri olur ❤
Ben de Kore dizilerine merak sardım. Kadınların ne duru ne fresh ciltleri var. Doğaları mı öyle kullandıkları ürünlerden mi bilemedim. Biz de 25 yaşındaki kadın ağır makyaj estetik vs 40 duruyor. Onlarda 40 yaşındaki kadın 25. Saçları bile Işıl Işıl hepsinin erkek kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X