Buna daha cok sevindimsabahtan itibaren buhran sıcakları geliyor zamanında döndün bence
Amin Bende Urfa’da yaşıyorumallah onların yardımcısı olsun
Bakarken bile mutlu oluyorum :)Galiba ne var ne yok toparladim. Cogu yeni. Maske doldurmussum
Ayirmam lazim. Sabah ve aksam rutini diye
klimalı ortama giirince öksürük tutuyor beni ondan dolayı hiç almadık hoş yeni modeller çıkmış hava temizleyen falan ama bu seferde biz serinlerken cebimiz yanarAhhhh@hahha yaaa güldüm gece gece
Klima yok mu canım
ooyyşşşş urfa yazılımını görünce bile sahra çölü gibi sıcak dalgalanması görüyorum ekrandaAmin Bende Urfa’da yaşıyorum
Offff o zmaan çok zor canım ya gerçekten havalar çok sıcak durulacak gibi değilklimalı ortama giirince öksürük tutuyor beni ondan dolayı hiç almadık hoş yeni modeller çıkmış hava temizleyen falan ama bu seferde biz serinlerken cebimiz yanar
güzel ürünlerin var gözlerinden kalp fışkırtan emoji bıraktımGaliba ne var ne yok toparladim. Cogu yeni. Maske doldurmussum
Ayirmam lazim. Sabah ve aksam rutini diye
antrede biraz esinti oluyor hertarafı açık olduğu için sandalyeyi antreye çektim oturdumOffff o zmaan çok zor canım ya gerçekten havalar çok sıcak durulacak gibi değil
Bize bu ay 704 tl geldi 1 hafta evde yoktum o da
Evet ya ağustos çekilmez oluyor ağustos doğumlu mu olmama rağmenantrede biraz esinti oluyor hertarafı açık olduğu için sandalyeyi antreye çektim oturdumyüzüme su fıslattım vantilatörüde tam kendime doğru tuttum öyle idare ettik bugün ben yarından itibaren korkuyorum asıl sıcaklar geliyor malum ağustos demek bu bölgeler için cinnet ayı sağ salim sşu ağustosu da atlatırsak bu sene inşallah...
Aynen öyle 45 derece hissedilen 50 falan bana sorsan 60 :)ooyyşşşş urfa yazılımını görünce bile sahra çölü gibi sıcak dalgalanması görüyorum ekranda
merhaba, şimdi şöyle bazı göz çevresi hassas kişiler var milla yapabilir bezecikler gibi irritasyon gibi... normalde yüz kremleri göz altına da sürülebilir ama sürüp kötü sonuçlar alanların olması gibi o yüzden göz çevresine bence hep ona özel üretilmiş ürünler kullanılması gerektiğini düşünüyorum vücudumuzun eeeeen hassas yeri bir yağ bezesi olsa allah bilir geçmesi için ne kadar sıkıntı çekmen gerekir ... ne sonuç vereceğini bilmediğimizden bence sürme derim .göz çevresi için formüle edilmiş ürünler çok hassas ve özel ürünler oluyor birde şu da var mesela kiprik dibi iltihabı falan olabilir eğer serum ağır gelirse o yüzden göz için özel üretilmiş serumlarda herşey düşünülmüş oluyor .Merhaba arkadaşlar. Hyaluonic asit, niacinamide ve çinko içeren bir serum göz çevresinde kullanılır mı? Hani kremin altına şeklinde… Tam içeriğin fotosunu da çekip atarım önemliyse.. Göz çevresinde kullanın ya da kullanmayın yazmıyor üzerinde
+ ek olarak yazdığıma şunu ekleyeyim göz altı serum ve kremlerimi kaşımın arasına dudak çevreme mimik çizgilerime uygularım ama hiçbirzaman yüz krem ve serumlarımı göz altıma uygulamamMerhaba arkadaşlar. Hyaluonic asit, niacinamide ve çinko içeren bir serum göz çevresinde kullanılır mı? Hani kremin altına şeklinde… Tam içeriğin fotosunu da çekip atarım önemliyse.. Göz çevresinde kullanın ya da kullanmayın yazmıyor üzerinde
Buradayımnereye gitti topik sakinleri?
Dışardaydım yeni geldim eve. Çok sıcak. Cilt bakımı neler yaptınız bu aralar?Buradayım
Valla bnm standart buraya attığım ürünleri kullanıyorum nemlendirici sivilce yaptı onu başka şekilde allık yaptım kullancam c Vitamini nemlendirici alacağım ne marka alsam diye düşünüyorum yağlı hassas sivilceli cilte sahibimDışardaydım yeni geldim eve. Çok sıcak. Cilt bakımı neler yaptınız bu aralar?
Dışardaydım yeni geldim eve. Çok sıcak. Cilt bakımı neler yaptınız bu aralar?