- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
aynı üründen mi almak zorundayız ikincisini?Hepsiburada da jeuvenile ürünleri 2. 1 tl kızlar.. ben 99 a bi hyalarunik asitli bi glikolik asitli yıkama jelini ikisini 100 e sepete attım.
Yooo en ucuzu 1 tl oluyor 2 farklı ürün alabilirsin ben ayni fiyatlı 2 ürün seçince aynı oldu. Bi 200 lük, 1 100 lük olsaydı sepet 201 olurduaynı üründen mi almak zorundayız ikincisini?
aa çok iyiymiş ben aynı ürün sanıyordum ondan 2 tane ne yapacağım diye almıyordumYooo en ucuzu 1 tl oluyor 2 farklı ürün alabilirsin ben ayni fiyatlı 2 ürün seçince aynı oldu. Bi 200 lük, 1 100 lük olsaydı sepet 201 olurdu
Şu an herkes işte ya da meşgul akşam yazın yardımcı oluruz.Arkadaşlar selam bende yaklaşık bir yıldır cilt bakımı ile ilgileniyorum ve 29 yaşındayım retinol başlamak istiyorum sizin kullanıp memnun kullandığınız marka var mi ?
Peki teşekkürlerŞu an herkes işte ya da meşgul akşam yazın yardımcı oluruz.
Ben bunu kullandım hiç faydasını görmedimHangisi yağlı sivilceli ciltler için uygun düşüncelerinizi yazar misiniz
Eki Görüntüle 3103720
merhabaArkadaşlar selam bende yaklaşık bir yıldır cilt bakımı ile ilgileniyorum ve 29 yaşındayım retinol başlamak istiyorum sizin kullanıp memnun kullandığınız marka var mi ?
Faydası olan c Vitamini gördün mü peki tavsiye edebileceğin varmiBen bunu kullandım hiç faydasını görmedim
bu kadına bayılıyorum ben.tavsiyeleriyle çok alışveriş yapmışlığım varkadın 63 yaşında , ben kendimi bildim bileli hep cilt bakım yapan biridir... izlemenizi tavsiye ederim asit serum hakkında da bilgi veriyor
Maruderm güzel uygun fiyatlı olarak doa öneririmFaydası olan c Vitamini gördün mü peki tavsiye edebileceğin varmi
Açıkçası bu videoların hepsini izledim kafam acayip karıştı başlangıç ürünü konusunda , ürün önerisi olarak kaydettim ama burda kullanan arkadaşlar varsa onların önerisini de almak isterimmerhaba
bunu izlemenizi tavsiye ederim
tam olarak anlamadığınız kısım nedir peki belki oradan yardımcı olabiliriz,Açıkçası bu videoların hepsini izledim kafam acayip karıştı başlangıç ürünü konusunda , ürün önerisi olarak kaydettim ama burda kullanan arkadaşlar varsa onların önerisini de almak isterim