Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar selam bende yaklaşık bir yıldır cilt bakımı ile ilgileniyorum ve 29 yaşındayım retinol başlamak istiyorum sizin kullanıp memnun kullandığınız marka var mi ?

Benim yüzüm niras kustu yaglandi ve ice kapali beyaz noktalar noldu neden olur ki. Bu ada size bir sey sorcam da iaik dolgusu kirisikliga iyi gelir mi arastiran arkadaşlar vardi

Hangisi yağlı sivilceli ciltler için uygun düşüncelerinizi yazar misiniz

Arkadaşlar selam bende yaklaşık bir yıldır cilt bakımı ile ilgileniyorum ve 29 yaşındayım retinol başlamak istiyorum sizin kullanıp memnun kullandığınız marka var mi ?
merhaba
bunu izlemenizi tavsiye ederim

Açıkçası bu videoların hepsini izledim kafam acayip karıştı başlangıç ürünü konusunda , ürün önerisi olarak kaydettim ama burda kullanan arkadaşlar varsa onların önerisini de almak isterim
tam olarak anlamadığınız kısım nedir peki belki oradan yardımcı olabiliriz,
size en düşük oranla başlamanız gerektiğini ve hangi markaların oranlarının ne olduğunu söylemiş o markalardan birini kendi cilt tipinize göre seçip kullanacaksınız ,benim burada memnun kaldığım size hiç iyi gelmeyebilir ve başladınız mı zaten kullanacaksınız en düşük oranlı bir markayla başlayın sonra diğer en düşük oranlıyı kullanın hangisini beğenirseniz onla devam edersiniz ? c vitamini ve retinoidler ve güneş kremleri çok kişiseldir sizin kendiniz deneyimlemeniz lazım bunları. kimse bu videodan daha yardımcı olamaz emin olun birçoğumuz bu videoları izleyerek öğrendik zaten

anladığım kadarıyla sizler c vitamini veya retinolde bir marka verelim onu kullanıp deneyin istiyorsunuz ...
en düşük retinoller hangi serumlar linkleriyle konuda var... bu videoda önerilen ürünlerin en düşüğünden yükseğine tek tek linklendi konuda
hangi c vitamini hangi cilt tipi için iyi onunda linkleri var...

yıkama jeli nemlendirici niacinimade yağ bazlı temizleyici falan değil bu retinol ve c vitaminler... en iyisi bir eczaneye gidin eczacıya sorun birçoğu eczanede satılıyor en azından risk az olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…