Çok doğru deneyim açısından merak ettim ama cildim hassas en az risk için eczaneye soruyum en iyisianladığım kadarıyla sizler c vitamini veya retinolde bir marka verelim onu kullanıp deneyin istiyorsunuz ...
en düşük retinoller hangi serumlar linkleriyle konuda var... bu videoda önerilen ürünlerin en düşüğünden yükseğine tek tek linklendi konuda
hangi c vitamini hangi cilt tipi için iyi onunda linkleri var...
yıkama jeli nemlendirici niacinimade yağ bazlı temizleyici falan değil bu retinol ve c vitaminler... en iyisi bir eczaneye gidin eczacıya sorun birçoğu eczanede satılıyor en azından risk az olur
Valla ben ucak yolcugu derken anca. Eve geldim hemen aldiklarimi yerlestiriyorumnereye gitti topik sakinleri?
Neler aldın merak ederiz ,ciltbakımsevenler :) olarakValla ben ucak yolcugu derken anca. Eve geldim hemen aldiklarimi yerlestiriyorum
aa döndün ha.uzaklaştın iyice bizden.olsun gönüller bir bizimValla ben ucak yolcugu derken anca. Eve geldim hemen aldiklarimi yerlestiriyorum
Duzenleyip atacagim fotoNeler aldın merak ederiz ,ciltbakımsevenler :) olarak
Okadar da uzak degiliz yahuaa döndün ha.uzaklaştın iyice bizden.olsun gönüller bir bizim
gaziantepden bildiriyorumbugün saçıma dip boya yaptırdım.sonra eve geldim saçlarımı tekrar yıkadım.çift aşamalı yüz temizliği sonra enzim peeling sonra da hyloronik serum sürdüm .10 dakika sonra diadermine filler kapsül uyguladım.10 dakika da öyle bekledim üstüne nemlendiricimi gözlere de loreal hyloronik göz kremimi sürdüm bitti gitti.buası korkunç sıcak.yarın daha da sıcak olacakmış.serin bir yere giderim artık.avm olur o da mecbur
orası cehennemden 5 dakika önce oluşmuş bir şehir.o derece de sıcak yaniigaziantepden bildiriyorum
Eki Görüntüle 3104510
orası cehennemden 5 dakika önce oluşmuş bir şehir.o derece de sıcak yanii
Urfa güneşin ta kendisi :)))gaziantepden bildiriyorum
Eki Görüntüle 3104510
allah onların yardımcısı olsunUrfa güneşin ta kendisi :)))
Enzim peeling i bende denemek istiyorum bu aksam. Sende mor rengini almistim dimi ?bugün saçıma dip boya yaptırdım.sonra eve geldim saçlarımı tekrar yıkadım.çift aşamalı yüz temizliği sonra enzim peeling sonra da hyloronik serum sürdüm .10 dakika sonra diadermine filler kapsül uyguladım.10 dakika da öyle bekledim üstüne nemlendiricimi gözlere de loreal hyloronik göz kremimi sürdüm bitti gitti.buası korkunç sıcak.yarın daha da sıcak olacakmış.serin bir yere giderim artık.avm olur o da mecbur
tmm gelmiyoruz orayaaa.bu kadar kötü reklam yapılmazz.bizim burada da gezilecek tek yer yok.avm cennetiyiz sadece.ha anıtkabir eski meclis gençlik parkına gideriz derseniz gelin.nevresime ruhumu bırakmışım gibi tuz izihani yatmışımda biri tebeşirle çizmiş gibi... kediler işaretler ya bende yazları eve tuz bırakıyorum oturduğum yattığım uzakdığım heryere töve estağfurullah
morunu kışa sakladım.şimdi cosmed inkini kullanıyorum.o her mevsim kullanılabiliyor.Enzim peeling i bende denemek istiyorum bu aksam. Sende mor rengini almistim dimi ?
Yoksa sheet maske mi yapsam. Türkiyede yarim yamalak oldu cilt bakimim
Sicaklarda kurtuldugum icin cok mutluyum
sabahtan itibaren buhran sıcakları geliyor zamanında döndün benceEnzim peeling i bende denemek istiyorum bu aksam. Sende mor rengini almistim dimi ?
Yoksa sheet maske mi yapsam. Türkiyede yarim yamalak oldu cilt bakimim
Sicaklarda kurtuldugum icin cok mutluyum
antebe eylül sonu, ekim, nisan ,mayıs ,haziran başı gelinirtmm gelmiyoruz orayaaa.bu kadar kötü reklam yapılmazz.bizim burada da gezilecek tek yer yok.avm cennetiyiz sadece.ha anıtkabir eski meclis gençlik parkına gideriz derseniz gelin.
Ahhhh@hahha yaaa güldüm gece gecenevresime ruhumu bırakmışım gibi tuz izihani yatmışımda biri tebeşirle çizmiş gibi... kediler işaretler ya bende yazları eve tuz bırakıyorum oturduğum yattığım uzakdığım heryere töve estağfurullah