Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anladığım kadarıyla sizler c vitamini veya retinolde bir marka verelim onu kullanıp deneyin istiyorsunuz ...
en düşük retinoller hangi serumlar linkleriyle konuda var... bu videoda önerilen ürünlerin en düşüğünden yükseğine tek tek linklendi konuda
hangi c vitamini hangi cilt tipi için iyi onunda linkleri var...

yıkama jeli nemlendirici niacinimade yağ bazlı temizleyici falan değil bu retinol ve c vitaminler... en iyisi bir eczaneye gidin eczacıya sorun birçoğu eczanede satılıyor en azından risk az olur
Çok doğru deneyim açısından merak ettim ama cildim hassas en az risk için eczaneye soruyum en iyisi

bugün saçıma dip boya yaptırdım.sonra eve geldim saçlarımı tekrar yıkadım.çift aşamalı yüz temizliği sonra enzim peeling sonra da hyloronik serum sürdüm .10 dakika sonra diadermine filler kapsül uyguladım.10 dakika da öyle bekledim üstüne nemlendiricimi gözlere de loreal hyloronik göz kremimi sürdüm bitti gitti.buası korkunç sıcak.yarın daha da sıcak olacakmış.serin bir yere giderim artık.avm olur o da mecbur

bugün saçıma dip boya yaptırdım.sonra eve geldim saçlarımı tekrar yıkadım.çift aşamalı yüz temizliği sonra enzim peeling sonra da hyloronik serum sürdüm .10 dakika sonra diadermine filler kapsül uyguladım.10 dakika da öyle bekledim üstüne nemlendiricimi gözlere de loreal hyloronik göz kremimi sürdüm bitti gitti.buası korkunç sıcak.yarın daha da sıcak olacakmış.serin bir yere giderim artık.avm olur o da mecbur
gaziantepden bildiriyorum
indir (1).jpg

nevresime ruhumu bırakmışım gibi tuz izi :KK70: hani yatmışımda biri tebeşirle çizmiş gibi... kediler işaretler ya bende yazları eve tuz bırakıyorum oturduğum yattığım uzakdığım heryere töve estağfurullah

Enzim peeling i bende denemek istiyorum bu aksam. Sende mor rengini almistim dimi ?

Yoksa sheet maske mi yapsam. Türkiyede yarim yamalak oldu cilt bakimim

Sicaklarda kurtuldugum icin cok mutluyum 😂

nevresime ruhumu bırakmışım gibi tuz izi :KK70: hani yatmışımda biri tebeşirle çizmiş gibi... kediler işaretler ya bende yazları eve tuz bırakıyorum oturduğum yattığım uzakdığım heryere töve estağfurullah
tmm gelmiyoruz orayaaa.bu kadar kötü reklam yapılmazz.bizim burada da gezilecek tek yer yok.avm cennetiyiz sadece.ha anıtkabir eski meclis gençlik parkına gideriz derseniz gelin. :KK53: :KK45:

Enzim peeling i bende denemek istiyorum bu aksam. Sende mor rengini almistim dimi ?

morunu kışa sakladım.şimdi cosmed inkini kullanıyorum.o her mevsim kullanılabiliyor.

sabahtan itibaren buhran sıcakları geliyor zamanında döndün bence

tmm gelmiyoruz orayaaa.bu kadar kötü reklam yapılmazz.bizim burada da gezilecek tek yer yok.avm cennetiyiz sadece.ha anıtkabir eski meclis gençlik parkına gideriz derseniz gelin. :KK53: :KK45:
antebe eylül sonu, ekim, nisan ,mayıs ,haziran başı gelinir
geri kalan aylarda ya kavrulursun ya donarsın :KK70:

Ahhhh@hahha yaaa güldüm gece gece 🤪🤪🤪

Klima yok mu canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X