Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi nemlendirici yaptı? Bir iki tane çıkması normal bu havalarda ayrıca

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-30-20-35-49-903_trendyol.com.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 25
Şuan aktif kullandıklarım sadece bunlar eksiklerim c Vitamini ve nemlendirici onlarında alırsam tmdir

Eklentiler

• IMG_20220507_183842.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 27
  • images (5).jpeg
    10,1 KB · Görüntüleme: 21
Bir kere gül suyunun aslında kuru cilde çok iyi geldiğini yağlı ciltde sivilce çıkardığını Nivea gibi ürünlerin de agresif olduğunu ph uygun olmadığı için cilt bariyerini bozduğunu söylemiştim

Çok fazla ürün kullanmak da cildi bozuyor. Şu maskelere yazın ara ver bence
Bana da çok fazla ürün cildi yoruyor gibi geliyor ama bakıyorum burda cilt bakım konularına ya da YouTube da cilt bakım videolarına retinoller C vitamini asitler niacamidler bir sürü şey… bu kadar ürün kullanmak vitamin de serum da olsa cildi yormuyor mu? Nasıl yapıyorsunuz? Ben bir süredir ne sürsem sivilce yaptığından sadece cilt temizleme köpüğü Gül suyu ve güneş kremi kullanıyorum. Denediğim ürünler de hep dermokozmetik ürünlerdi ona rağmen cildim tepki gösterdi. Deneme yanılma yapamadım daha fazla.

ben sabah celenes jelle yüzümü yıkıyorum.arkasından the purest hyloronik serum sürüyorum.biraz bekleyip loreal hyloronik göz kremimi ve güneş kremimi sürüyorum bir yere gitmeyeceksem.gideceksem göz altı kapatıcısı ve nemlendirici bir serum da kullanıyorum güneş kremi altına.akşam da güneş çift aşamalı temizlik yapıyorum.güneş kremini normal jel temizleyici çıkarmaz suya dayanıklı olduğundan.cosmed yağ bazlı temzileyiciyle yıkıyorum önce sonra gene celenes yüz temizleyici kullanıyorum.haftada 3 kerede enzim peeling yapıyorum cosmed markasının.akşam gene hyloronik the purest serumumu sürüyorum.sonra göz kremi sonra da gece nemlendiricimi.lekeleri içinde niacinamide serumum var.onu her gün kullanmıyorum yazları.sonbahardan itibaren kullanacağım.öyle tuhaf tuhaf kağıt serumlar falan artık almıyorum.bir faydalarını görmedim.sonbaharda fiddy yöntemiyle haftada bir gözeneklerinizi temizleyin.nette var tarifi.böylece güzellik merkezlerindeki gibi bir cilt bakımı yapmış olursunuz.güneç kremi yaz kış şart .3 saatte bir yenileyin .en temel bakım bunlar.gerisi ilgiye ve maddiyata bakıyor.

cildini alıştıranlar 15 dk arayla birbiriyle anlaşan ürünleri üst üste sürebilirler ama bunlar için yılllaaar gerekli 1 ayda o noktaya gelmiyorlar seneler içinde... birde onlar influencer kullanmak zorundalar ki önerebilsinler arka planda yaşadıkları sıkıntılarda oluyor mesela her doğal şey iyi demek değil görüyorum herkesde bir gülsuyu sevdası , alerjik hassas akneye meyilli citler gülsuyundan uzak durmalı
ürün kullanırkende cilt ilk etapda kusma yapabilir yaklaşık 1 ay düzenli kullanmak gerek o kusma biter ondan sonra sonuç ortaya çıkar

bugün the purest hyoloronik serumumu yedekledim rossman dan aldım.eczaneden solgar q10 qoenzim hap aldım.ucuz bir markadan aydınlatıcı aldım 25 tl ye evde denedim ama beğenmedim.o da el kremi olur anca.bir vitamin daha almam lazım solgardan ama fiyatları çok pahalı.kolajenime zam gelmiş kızdım almadım.1 aylık kürde bırakacağım sanırım.

Svr i kullanmadim hala aksam rutinimi eklesem ?
sabah akşam kullanılabilir sabah yüzünü yıkadıktan sonra göz altı serum sonra svr 20 dk sonra güneş kremi
kadife gibi mat durdurduğundan sabahları daha çok seviyorlar genelde makyaj bazı gibi de duruyor ...

akşam daha nem veren birşey kullanabilirsin sadece sabah da kullanabilirsin neden akşam kullanmak istiyorsun ki fıstık gibi serumu

deme öyle deme.ben aldım yerine bambaşka ürün gönderdiler.hala acısı içimde.kavuşamadım svr me

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…