Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz bu yaz tatil yapmayacagiz anlaşılan gunesten dolayi 😊 Siz gidiyor musunuz arsuz taraflarına
beni hiçbir kuvvet güneşte tatile gönderemez :KK70: gidersek mersin susanoğluna gideriz ona da ya nisan sonu ya eylülde :KK70:
La rochenin cvit te de baya bi yorum var
c viamini çok kişisel bir konu cilde lekeye ürünlerin formlarına göre değişir ben c vitamini kullanmıyorum mesela risk çok ... sivilceye alerjiye meyilli cildim var o yüzden

beni hiçbir kuvvet güneşte tatile gönderemez :KK70: gidersek mersin susanoğluna gideriz ona da ya nisan sonu ya eylülde :KK70:

c viamini çok kişisel bir konu cilde lekeye ürünlerin formlarına göre değişir ben c vitamini kullanmıyorum mesela risk çok ... sivilceye alerjiye meyilli cildim var o yüzden
Anladim teşekkür ederim 😊

Ay bundan sonra ben de o kafadayim ne gerek var yanmaya 😃 Gittiklerimden ozur diliyore 😃 Bari kapali havuza gidelim yuzmeye. 😂

Anladim teşekkür ederim 😊

Ay bundan sonra ben de o kafadayim ne gerek var yanmaya 😃 Gittiklerimden ozur diliyore 😃 Bari kapali havuza gidelim yuzmeye. 😂
:KK43: domates salçası gibi neden güneş altına serilelim ki... neden bronzlaşmak yanmak ister bir insan kendine bu zulmü neden yapar ben hiçbir zaman anlayamadım bunu

Eve dönünce beni bekleyen k box 😍

En cok gunes kremi ve jumiso urunlerine seviniyorum 🤭
IMG_20220725_235136.jpg

Maruderm aşırı indirime girmiş görünüyor kızlar instagramdaki deyncat çağla paylaşmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X