- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Biz bu yaz tatil yapmayacagiz anlaşılan gunesten dolayi Siz gidiyor musunuz arsuz taraflarınagiseng alabilirsiniz rutininizde nemlendiriciden bir öceki aşama olarak kullanabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bu yaz tatil yapmayacagiz anlaşılan gunesten dolayi Siz gidiyor musunuz arsuz taraflarınagiseng alabilirsiniz rutininizde nemlendiriciden bir öceki aşama olarak kullanabilirsiniz
La rochenin cvit te de baya bi yorum vargiseng alabilirsiniz rutininizde nemlendiriciden bir öceki aşama olarak kullanabilirsiniz
beni hiçbir kuvvet güneşte tatile gönderemez gidersek mersin susanoğluna gideriz ona da ya nisan sonu ya eylüldeBiz bu yaz tatil yapmayacagiz anlaşılan gunesten dolayi Siz gidiyor musunuz arsuz taraflarına
c viamini çok kişisel bir konu cilde lekeye ürünlerin formlarına göre değişir ben c vitamini kullanmıyorum mesela risk çok ... sivilceye alerjiye meyilli cildim var o yüzdenLa rochenin cvit te de baya bi yorum var
Anladim teşekkür ederimbeni hiçbir kuvvet güneşte tatile gönderemez gidersek mersin susanoğluna gideriz ona da ya nisan sonu ya eylülde
c viamini çok kişisel bir konu cilde lekeye ürünlerin formlarına göre değişir ben c vitamini kullanmıyorum mesela risk çok ... sivilceye alerjiye meyilli cildim var o yüzden
domates salçası gibi neden güneş altına serilelim ki... neden bronzlaşmak yanmak ister bir insan kendine bu zulmü neden yapar ben hiçbir zaman anlayamadım bunuAnladim teşekkür ederim
Ay bundan sonra ben de o kafadayim ne gerek var yanmaya Gittiklerimden ozur diliyore Bari kapali havuza gidelim yuzmeye.
kız doa değil chamos markası cicapairO marka ucuz az daha ben sanirim la roche ve lancomeden vazgecmicem en cok onunserumunu beğenmiştim lancome serum bir de la roche cica alayim diyorum. Doa kozmetikte cok yorum var.
hayırlı olsun mizonu da seveceksin bence :)Eve dönünce beni bekleyen k box
En cok gunes kremi ve jumiso urunlerine seviniyorum
Eki Görüntüle 3102488
Nixon un maskelerine denedim sadece. Memnun olmadigim maske yokhayırlı olsun mizonu da seveceksin bence :)
Doğru bilgi hepsi de . Ben çilleri falan sorun etmem hiç. Genç sağlıklı ciltte güzel duruyorlar . Benim çabam cildimin yaşlanmaması elastikiyetinin gitmemesi ve dışardan destekle kollajen üretmesini sağlamak .