Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor yazdı zaten🤷🏻‍♀️ Geçer zamanla alerji yapmış sende dedi. Ama geçmedi henüz.
doktor oraya sürün diye mi verdi bunu gerçekten mi ? gittiğiniz yer güzellik merkezi değil hastanede bir doktor değil mi eminsiniz yani şuan gerçekten şoktayım o krem büyük ve ağır lekelerde sadece kışın kullanılması gereken eksfoliye için kullanılan çok ağır bir krem genital bölge için biodermanın pigment serisi veya viaxi falan önermiş olsa anlayacağım da.... şuan aklım yerinden uçtuuuu gitti. birde alerji yaptı demiş ... hayır alerji değil o maalesef ve o leke gitmeyecek :KK43: acilen başka doktora görünün lütfen mümkünse devlet hastanesinde yaşını başını almış bir doktor olsun...

Özel kararmalara bikini bölgesi kol altı dirsek dizler için de bi ürün var mi acaba 🙄

Merhaba hanımlar, aranızda Dilan Polat'ın sabunu kullanan var mı?

expigmenti rahatlıkla alıyorsun.ucuzdu da fiyatı kışın.ben kullandım ama yüzüme değil omuzlarıma ve kollarıma.
o içerikler leke açıcıların eenn saf ve güçlü formu direkt ilaç , o kadar dikkatli kullanılmalı ki değil leke gidermek tam aksine lekelendirip kurutup hassasiyet ve kızarıklık yapabilir o yüzden genital bölgeye de zaten uygun değil de koltuk altına veya kışın sadece belirli bölge olarak lekenin sadece üstüne çok ince şekilde yüze sürülebilir :KK43: dediğin gibi omuza falan sürülür kıyafet altında kaldığı için o kadar

o içerikler leke açıcıların eenn saf ve güçlü formu direkt ilaç , o kadar dikkatli kullanılmalı ki değil leke gidermek tam aksine lekelendirip kurutup hassasiyet ve kızarıklık yapabilir o yüzden genital bölgeye de zaten uygun değil de koltuk altına veya kışın sadece belirli bölge olarak lekenin sadece üstüne çok ince şekilde yüze sürülebilir :KK43: dediğin gibi omuza falan sürülür kıyafet altında kaldığı için o kadar
evet dediğin gibi aynen.ben 2 ay kullandım ama her gün az az sürerek ve hassasiyet olduğunda da ara vererek.öyle bolca boca etmedim.bir lekenin renginin solması bile aylar alıyor ben de.nasıl 10 günde kurtulduk falan yazıyorlar anlamıyorum.

Bakayım canım dudak üstüne de sürülür mü ya bu yıl ince bi çizgi oluşmuş bıyık gibi duruyor 🤦‍♀️
bioderma pigment kullan canım güneşten oluyor o uzun sürer geçmesi biliyorsun zaten ama etkisini görürsün eczaneye sorsan sana o ürünü önerecektir büyük ihtimal

evet dediğin gibi aynen.ben 2 ay kullandım ama her gün az az sürerek ve hassasiyet olduğunda da ara vererek.öyle bolca boca etmedim.bir lekenin renginin solması bile aylar alıyor ben de.nasıl 10 günde kurtulduk falan yazıyorlar anlamıyorum.
yeni oluşmuş kırmızı sivilce izi 2 haftada geçer ama güneş ve hamilelik lekesi aslaaa.....

bioderma pigment kullan canım güneşten oluyor o uzun sürer geçmesi biliyorsun zaten ama etkisini görürsün eczaneye sorsan sana o ürünü önerecektir büyük ihtimal
Tmm canım sorup alayım yerini çok sevip benimsemeden o biyigimsi:sinirli:

güzellik merkezi zinciri açan zamanında kuaförde çalışan biriyken zengin olan biri , ürünler çıkarıyor . sabunlarıyla güzel el yıkanır duş jeli niyetine de kullanılır o kadar ama
başka topikte protex sabunla tüm lekelerinden kurtulduğunu söyleyen bir üye vardı.ne sabunmuş beeee.kesin aynı zamanda nemlendiriyordur aynı zamanda antioksidandır aynı zamanda beyazlatıyordur o sabun :KK45:

Bu arada kızlar reklam olur mu yazabilir miyim bimiyorum da ben bazı instagram hesaplarindan da hem bilgi hem ürün çeşitliliği hem indirim anlamında cok yararlanıyorum. Ust segment kullanan da var, uygun vegan temiz içerik bilgisi çeşidi veren de indirim linkleri atıp kısa kısa anlaşılır notlar hazırlayan da

başka topikte protex sabunla tüm lekelerinden kurtulduğunu söyleyen bir üye vardı.ne sabunmuş beeee.kesin aynız amanda nemlendiriyordur aynı zamanda antioksidandır aynı zamanda beyazlatıyordur o sabun :KK45:
sabuncu kızıyım yüzüme dermatolog ve eczacılar tarafından geliştirilmiş ürün kullanıyorum sabun değil :KK70: aklım yoksa demek...
Bu arada kızlar reklam olur mu yazabilir miyim bimiyorum da ben bazı instagram hesaplarindan da hem bilgi hem ürün çeşitliliği hem indirim anlamında cok yararlanıyorum. Ust segment kullanan da var, uygun vegan temiz içerik bilgisi çeşidi veren de indirim linkleri atıp kısa kısa anlaşılır notlar hazırlayan da
kız bu konu paylaşalım diye var neden reklam olsun yaz yaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X