Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nisa şurada babanın sabunlarını her derde deva diye pazarlayalım .bu gördüğünüz sabunlar iş buldurur bebek sahibi yapar koca bile buldurur sadece güzelliğe değil herşeye kadirr ürünlerdir diyelimmm. :KK45: :KK53:

* wellgroomedmother : 45 yaşında kimya öğretmeni çok bilgili buluyorum onu
* deyncat: o da uygun fiyatlı vegan temiz içerikli urunler paylaşır bütçe dostu vegan bir hanım
* kozmetik notları: o da öğretmen notları çok açık anlaşılır ve her soruya nezaketle döner
* cisem cakir: bu ilk influencarlsrdan ben onun youtube videolarını izleyerek öğrendim

* eczabakim : eczacı ve güzel bilgilendirme yapıyor
* mybeautyplant : içerikler çeşitler ne ne ile kullanılır kullanılmaz güzel postları var ve hep indirim hikayleri paylaşır.

Ben bunlardan çok şey öğrenip haberdar oldum

nisa şurada babanın sabunlarını her derde deva diye pazarlayalım .bu gördüğünüz sabunlar iş buldurur bebek sahibi yapar koca bile buldurur sadece güzelliğe değil herşeye kadirr ürünlerdir diyelimmm. :KK45: :KK53:
Kaynana görümcesavar, aldatan kocayı savar, nazari hasedi savar:)))

ben burada çok sabun sattım canım eskiden babam kişiler isteyinde 15-20 kalıp yaptıklarından gönderirdi bende konusu bile var eskiden açılmış... samimi olduğum birçok arkadaşım ondan kalma alışveriş yaptığımız için
şimdi babam büyük firmalara yapıyor sabun ya da doğuya yapıp gönderiyor tırla sipariş alıyor saf yemeklik zeytinyağıyla o yüzden tekli veya küçük paketli sabun satışı yok yetişemiyor artık yani en az 1 kamyon almak gerek :KK70: zamanında burada çok sabun satışı yaptım

* deyncat: o da uygun fiyatlı vegan temiz içerikli urunler paylaşır bütçe dostu vegan bir hanım
* kozmetik notları: o da öğretmen notları çok açık anlaşılır ve her soruya nezaketle döner
* cisem cakir: bu ilk influencarlsrdan ben onun youtube videolarını izleyerek öğrendim

* mybeautyplant : içerikler çeşitler ne ne ile kullanılır kullanılmaz güzel postları var ve hep indirim hikayleri paylaşır.

çisem eczabakım mybeatuy takip ediyorum yani onları takip edipde bu işi anlamayacak kimse yoktur 6 yaşındaki çocuğun anlayacağı dilde anlatıyorlar açıkcası bu işi öğrenmek isteyenler kesinlikle verdiğin listeyi takibe almalı

bacaklarda batık ve çilek bacak görüntüsüne iyi gelir ama özel bölgeye asla
koltuk altına tonik olarak sürebilir ama özel bölgeye yine asla ayy
Şakamı yaa vücudumuzun en hassas bölgesi nasıl böyle hoyratca sürebiliyor insanlar şok oldum :110: bende bir ara bir krem almıştım kararmalar için özel bölgelerede sürülür yazıyordu üstünde.düzenli kullanmadım hatta aldım kaldı resmen.işe yararmı bilmem.

Eklentiler

• 20220725_221121.jpg
    20220725_221121.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 40
Şakamı yaa vücudumuzun en hassas bölgesi nasıl böyle hoyratca sürebiliyor insanlar şok oldum :110: bende bir ara bir krem almıştım kararmalar için özel bölgelerede sürülür yazıyordu üstünde.düzenli kullanmadım hatta aldım kaldı resmen.işe yararmı bilmem.
benim önerdiğim bu işte pigmen serisinden ... kararmalarda en iyilerden ve ph en uygun olanlardan biridir bu

ben burada çok sabun sattım canım eskiden babam kişiler isteyinde 15-20 kalıp yaptıklarından gönderirdi bende konusu bile var eskiden açılmış... samimi olduğum birçok arkadaşım ondan kalma alışveriş yaptığımız için
şimdi babam büyük firmalara yapıyor sabun ya da doğuya yapıp gönderiyor tırla sipariş alıyor saf yemeklik zeytinyağıyla o yüzden tekli veya küçük paketli sabun satışı yok yetişemiyor artık yani en az 1 kamyon almak gerek :KK70: zamanında burada çok sabun satışı yaptım
Ama ama bende almak istiyordum 😔

Nisa bu kremin tarihi geçmiş ya 🙈 almış unutmuşum burda okumasam aklıma gelmiyordu.7.2022 diyor üstünde.ben bunu nerelerde değerlendirebilirim 😂 değerlendirebilir miyimki
ahhh yazık olmuş artık kullanılmaz o canım :KK43:

Nisa bu kremin tarihi geçmiş ya 🙈 almış unutmuşum burda okumasam aklıma gelmiyordu.7.2022 diyor üstünde.ben bunu nerelerde değerlendirebilirim 😂 değerlendirebilir miyimki
ayak topuk kremi yap.ben öyle yaptım hep tarihi geçmiş kremlerimi.çöpe atılır mı bu zamanda? :KK53:

Jeli hiç denemedim ancak özellikle asitli akşamlarda kızariklik yatissin cilt sakinlesin diye elimim altında duruyor o. Bi sonrakine chamos markası düşünüyorum
O marka ucuz az daha ben sanirim la roche ve lancomeden vazgecmicem en cok onunserumunu beğenmiştim lancome serum bir de la roche cica alayim diyorum. Doa kozmetikte cok yorum var.

O marka ucuz az daha ben sanirim la roche ve lancomeden vazgecmicem en cok onunserumunu beğenmiştim lancome serum bir de la roche cica alayim diyorum. Doa kozmetikte cok yorum var.
doa firmalara hammadde veren yer o yüzden iyidir kullandığımız birçok markanın hammadde tedarikçisi doa kozmetik yani

ucuz diye ben de bi ısınamamıştım o markaya.sen iyi diyorsan alırım ondan da
ucuz olmasının sebebi ambalajları nerdeyse buzdolabı poşetine koyup göndermiş gibi :KK70: adamlar net ,biz içerikciyiz ambalajla uğraşamayız diyor 1 tl ye satılan ambalajlarda ürün gönderiyorlar ondan ucuz :KK70: eğer aldığımız ürünler gibi ambalaj istersek oradan 150 den aşağı birşey alınamazdı :KK43:

Hepsini takip et tim:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X