Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı cicadir muhtemelen çünkü cilt onarıcı hepsi ve la roche un bitane ürünü var bildiğimEvet ama ben de ki cilt onarici olandi
Birisi jel formunda birisi kremAynı cicadir muhtemelen çünkü cilt onarıcı hepsi ve la roche un bitane ürünü var bildiğim
Cinko icerikli iyi geliyomus goz altina. Benim yanaklarimda karma biraz sanki.kuru ciltli ve hassas olduğunuz için cica krem her zaman sizde mevcut olmalı . özellikle mevsim geçişi ve kışları .
sudokrem yüze sürülür mü allah aşkına ya burada bunu kim yazmış olabilir
evet haftada 1
Son sorum bir daha sormucam sözkonuyu okumanızı rica etsem neden okuyun diye ısrar ediyorum çünkü tek tek hangi cilt tipi hangi leke türüne ne kullanılması gerektiğini yazdım tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyorum konuda bana da günaah
Valla sagolsunlar ben de cok bilgilendimSon sorum bir daha sormucam söz
İyiki varlarValla sagolsunlar ben de cok bilgilendim
benimki kremBirisi jel formunda birisi krem
Jel formu nasil güzel mi acaba hic deneyin lemedimbenimki krem
bunu neden yaptığınızı söyler misiniz daha acısız intihar yöntemleri de var yani amaç ne oyşHanımlar expigment leke kremiyle ilgili bilgisi olan var mı? Bikini bölgesine sürdüm ama berbat bir kahverengi leke yaptı Geçmiyor 10 gündür. Böyle bir şey başına gelen var mı? Nasıl geçti o leke
evet formu farklıda olsa içerikler aynı jel olan daha yağlı karma cilde uygun krem olan balm gibi kuru ciltlere uygun mutlaka elinizde olsun hangisini daha çok sevdiyseniz size şartBirisi jel formunda birisi krem
kabak çekirdeği yerseniz sudoku kremden daha fazla çinko alırsınız vücudaCinko icerikli iyi geliyomus goz altina. Benim yanaklarimda karma biraz sanki.
tamam ama lekelerinizi bilmiyorum kaç yıllık ne lekesi neden oldu vs ... üstelik gratisde satılan c serum onlarda form form yani şuan benden istediğiniz aslında bayağı zor birşey sihirli küremin olması lazım o yüzden sizin lekelerinize uyan görsel ve şikayet neyse ona uygun altında yazan serumu almanız lazım o da konuda bir yerlerde yazıyor yüz tane sorun soru asla sıkıntı değil de tutup tek tek şu lekeyse bu bu lekkeyse şu cildiniz buysa şu diyerek en baştan açıklama yapmam gerek asıl mesele buSon sorum bir daha sormucam söz
Valla sagolsunlar ben de cok bilgilendim
sizde iyiki varsınız hanımlarİyiki varlar
eskiden sadece doktor yazabiliyordu bu kremleri şimdi kafanıza göre gidip alabiliyor musunuz eczaneden böyle satışlar yasak olmalı ya ...Hanımlar expigment leke kremiyle ilgili bilgisi olan var mı? Bikini bölgesine sürdüm ama berbat bir kahverengi leke yaptı Geçmiyor 10 gündür. Böyle bir şey başına gelen var mı? Nasıl geçti o leke
Jeli hiç denemedim ancak özellikle asitli akşamlarda kızariklik yatissin cilt sakinlesin diye elimim altında duruyor o. Bi sonrakine chamos markası düşünüyorumJel formu nasil güzel mi acaba hic deneyin lemedim
jeli sen yazın kullanabilirsin aslında daha su bazlı emiliyor krem gibi bariyer şeklinde yüzde kalmıyor krem yazın sende ağırlaşıyor muJeli hiç denemedim ancak özellikle asitli akşamlarda kızariklik yatissin cilt sakinlesin diye elimim altında duruyor o. Bi sonrakine chamos markası düşünüyorum
Doktor yazdı zaten Geçer zamanla alerji yapmış sende dedi. Ama geçmedi henüz.eskiden sadece doktor yazabiliyordu bu kremleri şimdi kafanıza göre gidip alabiliyor musunuz eczaneden böyle satışlar yasak olmalı ya ...
Yooo biliyorsun benim cildim arabanın mazotu gibi hemen yiyo her şeyijeli sen yazın kullanabilirsin aslında daha su bazlı emiliyor krem gibi bariyer şeklinde yüzde kalmıyor krem yazın sende ağırlaşıyor mu
missha nın yapısı daha farklı aslında onda ekstrack essence gibi yapısal bir durum var bariyerimsi severler ya o bölge :) sen la roche kullandın mı onun jeli hafif kremi bildiğin balm gibiYooo biliyorsun benim cildim arabanın mazotu gibi hemen yiyo her şeyi
Missha nin bi jelini bi kremini kullandım mesela canım ama bende jel daha bariyer gibi durmuştu
expigmenti rahatlıkla alıyorsun.ucuzdu da fiyatı kışın.ben kullandım ama yüzüme değil omuzlarıma ve kollarıma.eskiden sadece doktor yazabiliyordu bu kremleri şimdi kafanıza göre gidip alabiliyor musunuz eczaneden böyle satışlar yasak olmalı ya ...
Yok bu krem bitmek üzere bitince bi jeline şans verebilirimmissha nın yapısı daha farklı aslında onda ekstrack essence gibi yapısal bir durum var bariyerimsi severler ya o bölge :) sen la roche kullandın mı onun jeli hafif kremi bildiğin balm gibi