Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlardan tek memnun kalmadigim nemlendirici oldu cildim yağlı sivilce karşıtı diyor ama sivilce yaptı valla

Aa ilk defa duydum sizden bu bitsin bir daha almam
keşke konuyu okusaydınız :KK43: yaklaşık 5 sayfada bir cilde peeling yapılmaz nivea ve neutrogena loreal gibi markalar ph derecesi sebebiyle tercih edilmese iyi olur diye ama :KK43:

Ben 1 aydır sabah akşam kullandığım rutinimi yaziyim. Cildim karma,alın burun ve çene bölgem yağlı,yanak bölgem normal. Sabahları sadece suyla yıkayıp otacının gülkürü gül suyunu yüzüme sıkıyorum. Arkasındam the purest markasının hyaluronik asit serumunu sürüp üzerine yine hyaluronik krem sürüyorum.
Akşamları the purest markasının ahalı toniğiyle cildimi silip üzerine herbaderm markasının leke karşıtı serumunu sürüyorum. 10 dakika bekledikten sonra isana markasının c vitaminli arbutinli kremini sürüyorum.
Sabahları sabah rutininden sonra yves rocherin turuncu ambalajlı güneş kremini sürüyorum. Cildimi baya aydınlattı. 1 ay daha böyle devam edip rutini değiştireceğim.
Maske olarakta haftada 1 loreal detox kil maskesi ve skinfood gözenek maskesi beyaz olanı uyguluyorum.

Eylül-ekim gibi dermarollera başla bence. Ya da c vitaminli ürünler kullan,herbaderm ya da the purestin c vitamini kullandım çok iyiler ikiside baya iyi.
cildim karma demişsiniz ama uygulamalarınız daha çok kuru cilde dönük olanlara uygun
kuruya dönük karma mı ?

bu arada demaroller sadece doktorların yapması gereken her cilde asla uygulama yapılmaması gereken daha kötü hale de getirebilen uygulamadır sadece 1-2 şey için doktorlar tarafından uygulanmalıdır

Screenshot_20220725_141121.jpg
Screenshot_20220725_141141.jpg

keşke konuyu okusaydınız :KK43: yaklaşık 5 sayfada bir cilde peeling yapılmaz nivea ve neutrogena loreal gibi markalar ph derecesi sebebiyle tercih edilmese iyi olur diye ama :KK43:
Neyse sağlık olsun bu peeling hediye gelmişti bana kullanayım dedim bnde bana yağlı sivilceli ciltler için uygun fiyatlı nemlendirici önerir misiniz

Neyse sağlık olsun bu peeling hediye gelmişti bana kullanayım dedim bnde bana yağlı sivilceli ciltler için uygun fiyatlı nemlendirici önerir misiniz
siz o peelingi duşta bacaklara falan kullanın ben öyle yapıyorum :KK70:

nemlendirici güneş koruyucu ve serum bu üçlü en önemlileri ciltde en uzun süre kalanlar hatta besleyen içerikler
en uygun fiyatlı ancak şunları önerebilirim...

Birde ben buradan iyi gelir diye okudum ve sudokrem surdum iki kere soyulmalarda vardi baya yagli yapti beni katman halinde surdum sonra cok isim vardi temizle yemedimde pek. En iyisi bnm bi analiz yaptirmam cildime 🤨

Kizcaksiniz yine korkuyorum😭😊😃

Bir ay kullandim bitti simdi cerave sizin dediginizi aldim. Tekrar onu da alayim mi yaninda da la rochenin serumu. 😊
kuru ciltli ve hassas olduğunuz için cica krem her zaman sizde mevcut olmalı . özellikle mevsim geçişi ve kışları .
Birde ben buradan iyi gelir diye okudum ve sudokrem surdum iki kere soyulmalarda vardi baya yagli yapti beni katman halinde surdum sonra cok isim vardi temizle yemedimde pek. En iyisi bnm bi analiz yaptirmam cildime 🤨

Kizcaksiniz yine korkuyorum😭😊😃
sudokrem yüze sürülür mü allah aşkına ya :KK43: burada bunu kim yazmış olabilir :KK43:
Cosmed peeling aldim bu arada hafta da bir mi kullanmalıyız ☺️
evet haftada 1

siz o peelingi duşta bacaklara falan kullanın ben öyle yapıyorum :KK70:

nemlendirici güneş koruyucu ve serum bu üçlü en önemlileri ciltde en uzun süre kalanlar hatta besleyen içerikler
en uygun fiyatlı ancak şunları önerebilirim...

Çok tşk ederim birde c Vitamini önerirmisin rica etsem gratiste yada tshop da bulabileceğim bişi olsun😃

Çok tşk ederim birde c Vitamini önerirmisin rica etsem gratiste yada tshop da bulabileceğim bişi olsun😃
konuyu okumanızı rica etsem :KK70: neden okuyun diye ısrar ediyorum çünkü tek tek hangi cilt tipi hangi leke türüne ne kullanılması gerektiğini yazdım tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyorum konuda bana da günaah :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X