Avm beni yoruyor işimi halledip çıkarım genelde ama kızılay bahçeli tunalı hilmi çiçek pasajı saatlerce yürüyebilirim.bense çok severim.her hafta giderim.bir de tunalıda yürümeye bayılırımmm kızılayda da öyle
ben çocuk için gidiyorum en başta.o sevmiyor restoranları dükkanlar yoksa yakınında.tek olsam kendim çıkar uzun yürüyebileceğim bahçeli 7 ye kızılaya tunalıya ulusa bile giderdim vallaAvm beni yoruyor işimi halledip çıkarım genelde ama kızılay bahçeli tunalı hilmi çiçek pasajı saatlerce yürüyebilirim.
Avm nin gürültüsü ışıkları başımı ağrıtır
Bunlardan tek memnun kalmadigim nemlendirici oldu cildim yağlı sivilce karşıtı diyor ama sivilce yaptı valla
Aa ilk defa duydum sizden bu bitsin bir daha almambu peelingleri bırakıyoruz.yanlışmış.enzim peeling alıyoruz yerine bir de peeling etkili serum
ben de hep alıyordum.yanlışmış buradan öğrendim.evdekileri de vucut peelingi olarak tüketeceğim atmayacağımAa ilk defa duydum sizden bu bitsin bir daha almam
güneş kremini su çıkarmaz ya da su bazlı temzileyiciler jeller.onun için yağ bazlı temizleyici de almanız lazım.cosmed markasında var mesela.önce yağ bazlı sonra su bazlıyla temizlenecek akşamları.nette bakın çift aşamalı temizlik diye.yves rocher güneş kremi ben de aldım 2 kutu.henüz açmadım evdekiler bitmediği için.the purest hyaluronik serum da kullanıyorum.herbaderm leke serumunu 3 kutu kadar pandeminin yoğun zamanlarında kullanmıştım.tamamen leke geçirmese de rengini açmıştı.c vitaminli arbutin serum yazın kullanılıyor mu tam bilmiyorum.ben leke tedavisi de yazın yapılmaz diye biliyorum.sadece güneş kremi 2 3 saatte bir sabahtan başlayarak kullanmak lazım.kullandığınız ürünlerin çoğu güzel ama yanlış ürünlerde var arasında.topiği okuyun bir vaktiniz olduğunda.anlarsınız neler yanlış.Ben 1 aydır sabah akşam kullandığım rutinimi yaziyim. Cildim karma,alın burun ve çene bölgem yağlı,yanak bölgem normal. Sabahları sadece suyla yıkayıp otacının gülkürü gül suyunu yüzüme sıkıyorum. Arkasındam the purest markasının hyaluronik asit serumunu sürüp üzerine yine hyaluronik krem sürüyorum.
Akşamları the purest markasının ahalı toniğiyle cildimi silip üzerine herbaderm markasının leke karşıtı serumunu sürüyorum. 10 dakika bekledikten sonra isana markasının c vitaminli arbutinli kremini sürüyorum.
Sabahları sabah rutininden sonra yves rocherin turuncu ambalajlı güneş kremini sürüyorum. Cildimi baya aydınlattı. 1 ay daha böyle devam edip rutini değiştireceğim.
Maske olarakta haftada 1 loreal detox kil maskesi ve skinfood gözenek maskesi beyaz olanı uyguluyorum.
kolajen çok faydalı.ben de kullanıyorum.1 aylık kürüm bitmek üzere.geriye 2 aylık kaldı.sonra ara vereceğim.harika bir ürün.devam edinBu arada kızlar 2018 yılından beri kolajen kullanıyorum. Faydasını gördüm.Beraberinde kullandığım takviyelerde var koenzim q10 gibi. 3 aylık kürüm bitmişti,1 ay ara verdim. Şimdi tekrar başlayacağım
Evet evet söylemeyi unuttum yves rocherin papatyalı yağı var önce onla akşam çıkarıp üzerinede la roche poseyin effeclar jeliyle geçiyorum,arada minisonun yüz temizleme cihazıyla geciyorum ama haftada 2-3 falan o da. Arbutin c kremi akşam kullanıyorum ama içeriğindeki c ve arbutin düşük oranda. Gündüz kesinlikle 2-3 saatte bir yeniliyorum güneş kremini. Ben bu güneş kreminden baya memnun kaldım yapısı çok iyi,silgi silgi olmuyor yüzümdegüneş kremini su çıkarmaz ya da su bazlı temzileyiciler jeller.onun için yağ bazlı temizmeyici de almanız lazım.cosmed markasında var mesela.önce yağ bazlı sonra sy bazlıyla temizlenecek akşamları.nette bakın çift aşamalı temizlik diye.yves rocher güneş kremi ben de aldım 2 kutu.henüz açmadım evdekiler bitmediği için.the purest hyaluronik serum da kullanıyorum.herbaderm leke serumunu 3 kutu kadar pandeminin yoğun zamanlarında kullanmıştım.tamamen leke geçirmese de rengini açmıştı.c vitaminli arbutin serum yazın kullanılıyor mu tam bilmiyorum.ben leke tedavisi de yazın yapılmaz diye biliyorum.sadece güneş kremi 2 3 saatte bir sabahtan başlayarak kullanmak lazım.kullandığınız ürünlerin çoğu güzel ama yanlış ürünlerde var arasında.topiği okuyun bir vaktiniz olduğunda.anlarsınız neler yanlış.
Evet ve kolajen kullanırken dermaroller yapmakta kolajen üretimini tetikliyormuş. Onun için babe markasının c ampülünü aldım,kışın 3-4 kere denedim gerçekten mükemmel yapmıştı ama şimdi yaz olduğu için kullanamıyorum. Birde gua sha yapıyorum aklıma geldikçe ama düzenli yapmak gerekkolajen çok faydalı.ben de kullanıyorum.1 aylık kürüm bitmek üzere.geriye 2 aylık kaldı.sonra ara vereceğim.harika bir ürün.devam edin
yves rocher de güzel indirim vardı.ben bayağı ürün stokladım.daha önce yeşil renkte ambalajlı güneş kremini kullanıyorudm.turuncu da fiyat daha uygundu 2 tane aldım yaz kış kullanılacağından.enzim peeling de deneyin cosmed ya da the purest ın.onlarda efsaneEvet evet söylemeyi unuttum yves rocherin papatyalı yağı var önce onla akşam çıkarıp üzerinede la roche poseyin effeclar jeliyle geçiyorum,arada minisonun yüz temizleme cihazıyla geciyorum ama haftada 2-3 falan o da. Arbutin c kremi akşam kullanıyorum ama içeriğindeki c ve arbutin düşük oranda. Gündüz kesinlikle 2-3 saatte bir yeniliyorum güneş kremini. Ben bu güneş kreminden baya memnun kaldım yapısı çok iyi,silgi silgi olmuyor yüzümde
Bende yeşil rengini stokladımyves rocher de güzel indirim vardı.ben bayağı ürün stokladım.daha önce yeşil renkte ambalajlı güneş kremini kullanıyorudm.turuncu da fiyat daha uygundu 2 tane aldım yaz kış kullanılacağından.enzim peeling de deneyin cosmed ya da the purest ın.onlarda efsane
Canım bu enzim olan the purestin azeleik asitli olan toz peelingi dimi?yves rocher de güzel indirim vardı.ben bayağı ürün stokladım.daha önce yeşil renkte ambalajlı güneş kremini kullanıyorudm.turuncu da fiyat daha uygundu 2 tane aldım yaz kış kullanılacağından.enzim peeling de deneyin cosmed ya da the purest ın.onlarda efsane
gözaltına zaten uyguluyordum ben.en kolay kırışan yerler.güneşten de en çok korunmalı.bir iki güneş lekem var onları tamamen bitiremedim ama ne yaptıysamBende yeşil rengini stokladımhatta ordaki kız bana bunu daha sonbahar gibi kullanın turuncuyu şimdi kullanın demişti. Bu arada güneş kremini gözaltınada sürüyorum çok faydasını gördüm. Eskiden yanlış sürüyordum heralde gözüme kaçıyordu hep ama şimdi tampon yaparak minik minik geciyorum gercekten değiştirdi gözaltımı. Tabsiye ederim
keşke ben de başlayabilsem.her gün bir sonraki güne erteliyorumBu arada yarın yürüyüşe başlıyorum kızlar umarım devamı gelir Allahın izniyle. 2-3 hafta önce başlamıştım bıraktım. Termal tayt aldım,öncesinde atkılı fırçasıyla bacaklarımı fırçalayıp üzerine arifoğlunun selülit yağını sürüp çıkıyordum,iyi geliyordu. Araya bayram falan girdi bıraktım. Şimdi tekrar başlayacağım. Millet yaza hazırlanır ben kışa hazırlanıyorum
Eylül-ekim gibi dermarollera başla bence. Ya da c vitaminli ürünler kullan,herbaderm ya da the purestin c vitamini kullandım çok iyiler ikiside baya iyi.gözaltına zaten uyguluyordum ben.en kolay kırışan yerler.güneşten de en çok korunmalı.bir iki güneş lekem var onları tamamen bitiremedim ama ne yaptıysam