Ben yaptırcam çünkü benim komple olmasa da çökük duruyor morluk damarlar vs hic olmadı ama gözaltı çokuklugu bizde irsi ya anneannem teyzem annem ikizlerışık dolgusu önermesine inanamıyorumyazık
ışık dolgusu göz altı komple çökmüş ve mor duranlara yapılır öyle değilse cafein ,hamamelis,hyaluronik asitli içeriklere sahip kremler yeterli olurdu
Gözaltılarını yüzünü göstermeden atar misin bakıyım benimki de öyle mı kullandığın ürünlerden önce ve sonrasını çektin miYaptırmamalı ve en az üç ay bahsettiğimiz kafein içerikli serumları kullanmalı. Benim göz altlarım doğuştan çökük. Başkalarının dolu dolu, benimki boş. Sürekli PC başındayım, düzgün saatlerde uyumuyorum ve Akdeniz anemisiyim; tüm bunların sonucu da mor göz altları. Ben plastik cerraha gittim sordum, ışık dolgusu önerdi fakat şu an gerçekten çok büyük bir aydınlanma oldu göz çevremde. Her sene 2000 TL ışık dolgusuna vereceğime göz çevresi için kaliteli ürünler alırım.
BenWings06 'ya kaç defa söyledim bilmiyorum ama 3 ay düzenli olarak doğru ürün kullanması halinde bence fikrini değiştirecek.
Bu arada UV filtreli bir gözlük aldım. Onun fiyatı bayağı pahalıydı ama mavi ışıktan koruyor gözlerimi.
Benim de üç görümcem abla gibidir eşim tek erkek bizde uc kız bi erkeğiz bizde geline görümcelik etmeyiz, gelin de 4 kız bi erkekler böyle böyle zincirleme görümceler var sadece ailede elticilik yokAha bizben cekistirmeden ,nasil dayaniyorsun sen buna diyorlar gerci biz anlasiyoruz
3gorumcem var ucunude severimKV mi de
Bugun yok mu kargo diyorTel No nu kullanayim mi demekden biktim diyorum olsun al al sen diye gaz veriyor. Alamadim Ama
bu marka iyi bir marka çoğu firmaya hammadde üreten bir yer fakat sorunuzun net cevabı yok bazı ürünler kimisinde çok etki eder kimisinde hiç etki etmez deneye yanıla size en iyi geleni bulursunuz lekeniz kaç yıllık ne cilt bakımı kullanıyorsunuz güneş koruma sürüp sürmemeniz her faktör süreci etkiler sizin kullanıp deneyimlemeniz gerekMerhabalar benim hafif lekeli ve sivilceye meyilli cildim var bu serum uygun olur mu acaba
dene bakalımYok canım onları her hafta, haftada sadece bir gün kullanacağım. Dudak kenarımda çizgi oluşmak üzere rahatsız oluyorum. SVR zaten artık vazgeçilmezim, onu hep alırım.
Mesela bir hafta haftada bir gün peptit, diğer haftanın bir günü de retinol kullanacağım. Yaşım geldi kız, beklemem daha
Ben çoğu şeyi öyle yapıyorum. Ayakkabı özellikle, Boyner'in kampanyalarında kupon kullanarak alıyorum ama mağazada deniyorum.gözlüğü mağazada dene.sonra güvenilir yerlerden netten al.öyle çok daha uyguna geliyor.ama önce modelini ekartmanını vs mağazadan öğrenmelisin
Sonrasını çekmedim çekeyim canım ama fotoğrafta zaten çok belli olmuyor. Şu benim açtığım burun estetiği konusunda yüzüm vardı, oradan da bakabilirsin.Gözaltılarını yüzünü göstermeden atar misin bakıyım benimki de öyle mı kullandığın ürünlerden önce ve sonrasını çektin mi
Ekim'den önce başlamam onlara. Ekim'e kadar bu rutine devamdene bakalım
hah yoldan çıkarın cey ceyi gene.hemen bakayımmJeunevenile markası trendyolda ikincisi 1 tl hanımlar güzel ürünleri var 67 tane ürün bende en ihtiyacım olana bakıyorum şimdi
Ben vazgeçicem sanırımhah yoldan çıkarın cey ceyi gene.hemen bakayımm
Yapma guzummhah yoldan çıkarın cey ceyi gene.hemen bakayımm
dışarda daha pahalıysa alırım valla.araştırıyorumYapma guzumm
Aynen ben deneme boyunu kullandim cok güzel mucizevi biseydiOnu bende düşünüyorum çok iyiymiş ama önceliğim önce bi tam toplamak kullanmadigim içerikleri kullanarak
Teşekkür ederimhayır haftada 2 gün banyo sonrası akşam sürüyorum ben.daha sonra haftada 1 e indireceğim.
Jeunevenile markası trendyolda ikincisi 1 tl hanımlar güzel ürünleri var 67 tane ürün bende en ihtiyacım olana bakıyorum şimdi
Bakın 2. ürün 1 TL kampanyası iki hafta önce de vardı. Sonra o markanın Gratis'te satıldığını öğrendim. Gratis kartlılara yarı fiyatına düşmüştü. Yani 2. ürün 1 TL'den daha hesaplı oldu, hemen gittim aldım göz serumunu.hah yoldan çıkarın cey ceyi gene.hemen bakayımm