Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evin ihtiyaçlarını ben karşılamıyorum beni ilgilendirmez.ama çocuğa çok harcarım.sigaram yok alkolüm yok gece hayatım yok.kozmetik giyim almışım çok mu?
ben karşılıyorum da ne oluyor kaşıkla verip kepçeyle alıyorum

birde ben dennkliği fiyata göre değil de içerik zenginliğine içeriklerinin iyi olmasına genel memnuniyete göre seçiyorum
ben cildim sevmezse o ürünü bir köşeye atıyorum hemen.yves rocherlerin hepsini cildim sevdi bugüne dek.makyaj malzemelerini de öyle.lancome sevmemişti ama

ben cildim sevmezse o ürünü bir köşeye atıyorum hemen.yves rocherlerin hepsini cildim sevdi bugüne dek.makyaj malzemelerini de öyle.lancome sevmemişti ama
yüzün sevmeyebilir ama boynun dekolten dirseklerin sever boşa gitmez ki

zaten bu bir boşanma nedeni evin ihtiyaçları dururken parayı sürekli bu şekilde harcamak yani estetik ve güzellik için evin ihtiyaçlarını geri plana atmak
Ahaha işin şaka kısmı çok şükür o çılgınlık levelina ulasmadim herkesin her şeyi karşılanıyor da ben kendi bireysel alacaklarımı erteleyip bu kulvarda zincirini koparmış deli gibi arayışa giriyorum

yüzün sevmeyebilir ama boynun dekolten dirseklerin sever boşa gitmez ki
dirseğe kaç yüz liralık lancome ha.kalsınnnnn.zaten artıkım fakirleştik.eskiden yurtdışından gelirdi bana hep kozmetikler orjinal parfümler.artıkım ne kendim istiyorum ne de hediye geliyor ayol.herkes fakirleşti.en son ayakkabı hediye etti kuzenim ve arkadaşları hepsi bu. ayakkabı eskiyecek diye korkuyorum.

şahsen kıyafete takıya para vereceğime cilt bakım almayı tercih ederim bende öyleyim başka şeylerden feragat eder ağzımın suyu aka aka şu serumumu alsam bunu mu yapsam derim bir favori listem var ölmeden önce almam gereken 100 ürün şeklinde sırayla alıcam

ayda kendine 500 tl bile harcayamayan dışarda yemek yiyemeyen öğretmenler gördüm.kimi eli sıkılıktan kimi de eş korkusundan maaşlarını harcayamıyorlardı.

bu jeuneville markasında indirim varmış nisa.iyi bir markamıdır?sen tavsiye etmezsen asla almam.ucuz diye toplamayayım zararlı ürünleri.bunun da var serumları.the purest ayarında mıdır?
Ucuzluk demek kötü değil ki bazen giyimin de en babaları aşırı indirime girince alıyoruz bu onları kötü yapmıyor:) ben hyalarunik asit tonerini fluencerlarin en iyisinde görüp denedim memnun kaldım ihtiyacım olmadığı için şuan almaktan vazgeçtim. Fiyat performans ürünleri değişir mesela ben clinique estee lauder ürünleri ucuz da olsa almam elim gitmiyor ki aşırı pahalı biliyorum estee lauder fondoteni kullanmıştım

ben de öyle.gitmem föne maniküre pediküre kaş kirpik yaptırmaya botoksa falan.sevdiğim şeyler az ama kaliteli giyim ayakkabı çanta hastasıyım cilt bakımı bir de.makyaj malzemesi de almam kolay kolay.sabitleyici pudra rimel kapatıcı bb krem makyaj bazı dudak balmı o kadar.iç çamaşırında aşırı cimriyimdir.aldığım en pahalı marka nbb.pazardan pamuklu don.ama ayakkabı deyince sayarım 1000 leri hiç acımam.üstüne 30 tl lik tişörtle şık olunuyor çünkü ayakkabı çanta kaliteliyse.ya da 60 tl lik elbiseyle

ayda kendine 500 tl bile harcayamayan dışarda yemek yiyemeyen öğretmenler gördüm.kimi eli sıkılıktan kimi de eş korkusundan maaşlarını harcayamıyorlardı.
Vardır öyleleri kurusun hesabını yapanlar bende biliorum görüyorum da dengine gelmek sana saygı duyup duydugun biriyle olmak çok önemli eşim bu konuda karışmaz bana çünkü mutlu olduğumu biliyor e mutlu etmek ister

estee nin sadece serumu güzel.diğer ürünlerine hiç gerek yok paraya yazık

estee nin sadece serumu güzel.diğer ürünlerine hiç gerek yok paraya yazık
Bisey diyim mi onu da cok güvendiğim hesaplar beğenmiyor bilmiyorum denemedim de hem cruelty free değil hem içeriği çok iyi degil diye aklımda kalmış
Bende de cvit retinol ve güneş kremine ayırdığım bütçeye acımam. Gözüme kestirdiğim bi retinol krem 587 tl ama alicam mesela kışın çünkü değer çünkü biliyorum ise yarayacak

bugün kışın 60 tl ye morhipodan aldığım rodi marka karmen yaka kısa jean elbise giydim.ayakkabı çanta kombiniyle çok şık oldu o 60 tl lik elbise.düğünlerde de asla almam pahalı kıyafet.150 tl lik elbiseyi iyi takılarla süslerim olur biter.ayakkabıyı da netten alıyorum.gritti savini markası mağazada 1000 li fiyata çıktı.ben dolaptan sıfırlarını 100 e falan aldım hep.

Ay hangisi o,okadar para olan

Güzellik disinda Birde giyim topicimi olsa

ben kremlere de o fiyatlara asla çıkmayacağım artık.nisanın dediği ürünleri aldım yeter onlar bana.dışarda gezmeye para ayırmazsam bunalıma giriyorum evde.her hafta 2 kere yemeğe gideriim kızla eşimle.gerekirse tek kuruş biriktirmem o ay ama gene giderim.bak annemin parası var ama gidemiyor yürüyemiyor bile rahatça.gençken gezmek lazım diyenlerdenim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…