Aynen benimde oyle bi tane almam lazim fiyatlar uçtu ben de kendime savurganim derdimCanım ne kusuru. Ben lazerle gözlerimi çizdirdim (halk dilinde çizdirdim diyorlar)12 sene önce. Doktor bana sürekli güneş gözlüğü kullanmam gerektiğini çünkü gözlerimin artık ışığa karşı diğer insanlardan daha hassas olacağını söyledi. Sadece yazın değil kışın da kullan dedi. Özellikle AVM'lerdeki ışıklar beni mahvediyor. AVM'de güneş gözlüğü takan birini görürseniz bilin ki o benim.
Öyle her gözlüğü de takmamalısın, polarized cam olmalı dedi. Ben o yüzden polarized camlı iyi kalite gözlükler kullanıyorum.
boyner de olan ürün morhipo da çok daha ucuzdur bilesin.Ben çoğu şeyi öyle yapıyorum. Ayakkabı özellikle, Boyner'in kampanyalarında kupon kullanarak alıyorum ama mağazada deniyorum.
Onun bir de peptitli olanını gördüm ben. Onu da favori yaptım. Şu an açılmamış 2 tane göz çevresi kremim var. SKT 2025 olduğu için bekletiyorum. Senin dediğini de alıcam mutlaka.bence onun hem nemlendirmesini hem aydınlık görüntüsünü seveceksin bak farkındaysan çok az uyuyan biriyim hep pc başındayım göz altıma ekstra birşey yapmıyorum yetiyor yani epey iş görüyor
Eşim Boyner bağımlısı. Morhipo'yu hiç denemedim, aklımda olsun canım teşekkürler. Yeni sekmede açayım unutmam.boyner de olan ürün morhipo da çok daha ucuzdur bilesin.
bu jeuneville markasında indirim varmış nisa.iyi bir markamıdır?sen tavsiye etmezsen asla almam.ucuz diye toplamayayım zararlı ürünleri.bunun da var serumları.the purest ayarında mıdır?dene bakalım
ha bir oyun yani bu.zaten bilmediğim bir marka.iyi ürünler almak istiyorum artık.geçen bee beauty serumları aldım.nisa bunlar çöp dedi hemen iade ettim.bu jeuneville de öyle bir markaysa kalsınnBakın 2. ürün 1 TL kampanyası iki hafta önce de vardı. Sonra o markanın Gratis'te satıldığını öğrendim. Gratis kartlılara yarı fiyatına düşmüştü. Yani 2. ürü 1 TL'den daha hesaplı oldu, hemen gittim aldım göz serumunu.
Gratis'e de bir bakın derim ben.
ben 268 tl ye orjinal cat bot aldım kızıma morhipodan.ama ben alır almaz uyandılar fiyatı 800 e çektiler.ürün bende de ya şu an.isterlerse 1500 yapsınlar bananeEşim Boyner bağımlısı. Morhipo'yu hiç denemedim, aklımda olsun canım teşekkürler. Yeni sekmede açayım unutmam.
Ben bu markayı Nisa'ya sorup öyle aldım canım zaten :) Göz çevresi serumu da oldukça iyi, memnunum. Nisa onaylamadan bir şey almaz oldum.ha bir oyun yani bu.zaten bilmediğim bir marka.iyi ürünler almak istiyorum artık.geçen bee beauty serumları aldım.nisa bunlar çöp dedi hemen iade ettim.bu jeuneville de öyle bir markaysa kalsınn
Bende morhipocuyum boynerden daha uygun ve sorunsuz benceEşim Boyner bağımlısı. Morhipo'yu hiç denemedim, aklımda olsun canım teşekkürler. Yeni sekmede açayım unutmam.
tam 3 tane göz kremim var şu an açılmamış yves rocher marka.bir de carrefourdan aldım hyloronik loreal ürünü.onu açtım son kullanma tarihi yaklaştı diye.o yüzden 3 de bir fiyatına verdi zaten.carrefourda bazen şok indirimler oluyor.tefal tencere tava da vardı kaptım hemen 2 hafta önce.bazen oyuncaklarda oluyor.bazen cilt bakım ürünlerinde.Ben bu markayı Nisa'ya sorup öyle aldım canım zaten :) Göz çevresi serumu da oldukça iyi, memnunum.
ben platin üye mi neyim orada.ne kadar çok aldıysam yıllar içindeBr
Bende morhipocuyum boynerden daha uygun ve sorunsuz bence
evet iyi sepya kullanıyor bak onu ben öneriyorum sık sık o markayı dabu jeuneville markasında indirim varmış nisa.iyi bir markamıdır?sen tavsiye etmezsen asla almam.ucuz diye toplamayayım zararlı ürünleri.bunun da var serumları.the purest ayarında mıdır?
zaten bu bir boşanma nedeniMedenî hukuk a sürekli yeni boşanma sebepleri ekleniyor ya bakım furyası böyle kasırga şeklinde giderse " eşim evin ihtiyaçlarından önce cilt bakım ürünleri stokluyor " şikayetleri artıp cilt ürünleri bağımlılığı boşanma sebebidir maddesi gelirse eşim bu şansını o zaman deneyebilir hahaeve faturadan ekmekten çok kargo giriyor
iyi de ne kadar iyi?mesela bir yves rocher bir the purest bir cosmed ayarında mı?artık ucuz diye ürün toplamak istemiyorum.az olsun iyi olsun.evet iyi sepya kullanıyor bak onu ben öneriyorum sık sık o markayı da
purest ayarında canım purest yvesden de iyi juve purest denginde en zaten kötü birşey önermemiyi de ne kadar iyi?mesela bir yves rocher bir the purest bir cosmed ayarında mı?artık ucuz diye ürün toplamak istemiyorum.az olsun iyi olsun.
evin ihtiyaçlarını ben karşılamıyorum beni ilgilendirmez.ama çocuğa çok harcarım.sigaram yok alkolüm yok gece hayatım yok.kozmetik giyim almışım çok mu?zaten bu bir boşanma nedenievin ihtiyaçları dururken parayı sürekli bu şekilde harcamak yani estetik ve güzellik için evin ihtiyaçlarını geri plana atmak
Kuzum ucuz değil ki. Sen o markanın normal fiyatlarına bir bak istersen. Başa başlar Purest ile. Arada kampanya yapıyorlar sadece.iyi de ne kadar iyi?mesela bir yves rocher bir the purest bir cosmed ayarında mı?artık ucuz diye ürün toplamak istemiyorum.az olsun iyi olsun.
aynen, o ürünler piyasa da alınabilecek en uygun fiyatlar diyeyimKuzum ucuz değil ki. Sen o markanın normal fiyatlarına bir bak istersen. Başa başlar Purest ile. Arada kampanya yapıyorlar sadece.
e 2. si bir tl olunca the purest dan çok ucuza geliyor serumları.ucuz şeylerden kıllanıyorum artık vardır bir şey diye.Kuzum ucuz değil ki. Sen o markanın normal fiyatlarına bir bak istersen. Başa başlar Purest ile. Arada kampanya yapıyorlar sadece.