Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da onerir misiniz o gozlugu nereden aldiniz paylasirsaniz. Benim sikintim urunlere karar verememek canim onu da insallah burayi takip ederek cozecegim cok teşekkür ederim ♥️♥️
Optikçilere gidip UV filtreli gözlüğe ihtiyacım var dedim. Nedenini anlattım. Ben tasarımcı ve eğitimciyim; sürekli PC başında çalışıyorum dedim. Oranın sahibi hemen dedi ki "Göz altların da bu yüzden mordur, gözlerini yoruyorsundur, çok iyi bir karar almışsın." Aslında benim gözlerim çok acıyordu, benimle aynı işi yapan bir arkadaşım bana bir gün, UV filtreli gözlük kullanmıyor musun diye sordu. Ben öyle öğrendim bunu.

UV filtreli cam çok özel bir cammış. İnan bana, takar takmaz daha ilk dakikada gözlerin rahatlıyor. Tanıdık bir gözlükçü varsa indirim falan yapar canım, rahat edersin al bence.

Optikçilere gidip UV filtreli gözlüğe ihtiyacım var dedim. Nedenini anlattım. Ben tasarımcı ve eğitimciyim; sürekli PC başında çalışıyorum dedim. Oranın sahibi hemen dedi ki "Göz altların da bu yüzden mordur, gözlerini yoruyorsundur, çok iyi bir karar almışsın." Aslında benim gözlerim çok acıyordu, benimle aynı işi yapan bir arkadaşım bana bir gün, UV filtreli gözlük kullanmıyor musun diye sordu. Ben öyle öğrendim bunu.

UV filtreli cam çok özel bir cammış. İnan bana, takar takmaz daha ilk dakikada gözlerin rahatlıyor. Tanıdık bir gözlükçü varsa indirim falan yapar canım, rahat edersin al bence.
Tam canim sorayim o zaman bemim gunes gozlumde dandik bir sey siz ne kullaniyosunuz bu ara sorularimla sizi bogduysam kusura bakmayın 🙏☺️

kesinlikle al.kapsülün içinden çok az ürün çıkıyor.onu göz çevresine çinbıyığı çizgilerine ağız kenarlarına yani kısaca çizgi olan yerlere sür.carrefourda geçen hafta ucuzdu değişmediyse fiyatı.nette 60 lı fiyatta.ben gene alacağım.etkisine bayıldım

bend e görümcelerini seven tuhaf gelinlerdenim valla.onlarla kocamı çekiştiririz arada :KK45:
Aha biz 😂 ben cekistirmeden ,nasil dayaniyorsun sen buna diyorlar 😂 gerci biz anlasiyoruz 😛

3gorumcem var ucunude severim 😂 KV mi de 😁

Bugun yok mu kargo diyor 😂 Tel No nu kullanayim mi demekden biktim diyorum 🤭 olsun al al sen diye gaz veriyor. Alamadim Ama 😁

ben senin yerinde olsam peptit veya retinol yerine svr alırdım :KK70: acele etme diye o kadar çok söyledim ki artık sana bakınca klavyem otomatik acele etme diye yazacak :KK70:
Yok canım onları her hafta, haftada sadece bir gün kullanacağım. Dudak kenarımda çizgi oluşmak üzere rahatsız oluyorum. SVR zaten artık vazgeçilmezim, onu hep alırım.
Mesela bir hafta haftada bir gün peptit, diğer haftanın bir günü de retinol kullanacağım. Yaşım geldi kız, beklemem daha:KK50:

ne bulduysa almış valla serum olarak.the purest ın en iyi müşterilerinden olmuş.ama zam gelir yakında koysun kenara kışın kullanır
Valla alıp dolaba koyuyorum, açmıyorum. Şu an bariyerimi güçlendiriyorum SVR ile. N nscckts hocam öyle didiiiiii

Tam canim sorayim o zaman bemim gunes gozlumde dandik bir sey siz ne kullaniyosunuz bu ara sorularimla sizi bogduysam kusura bakmayın 🙏☺️
ben ray ban ve dkny marka kullanıyorum.optik gözlüğümde ray ban.camları uv filitreli.bizim kiracımız optikçi.ordan uyguna getirmiştik.şu anki fiyatlarını hiç bilmiyorum

Canım ne kusuru. Ben lazerle gözlerimi çizdirdim (halk dilinde çizdirdim diyorlar :KK70:)12 sene önce. Doktor bana sürekli güneş gözlüğü kullanmam gerektiğini çünkü gözlerimin artık ışığa karşı diğer insanlardan daha hassas olacağını söyledi. Sadece yazın değil kışın da kullan dedi. Özellikle AVM'lerdeki ışıklar beni mahvediyor. AVM'de güneş gözlüğü takan birini görürseniz bilin ki o benim. :KK45:
Öyle her gözlüğü de takmamalısın, polarized cam olmalı dedi. Ben o yüzden polarized camlı iyi kalite gözlükler kullanıyorum.

Merhabalar benim hafif lekeli ve sivilceye meyilli cildim var bu serum uygun olur mu acaba

Eklentiler

• IMG_20220723_213157.jpg
    IMG_20220723_213157.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 37
Canım ne kusuru. Ben lazerle gözlerimi çizdirdim (halk dilinde çizdirdim diyorlar :KK70:)12 sene önce. Doktor bana sürekli güneş gözlüğü kullanmam gerektiğini çünkü gözlerimin artık ışığa karşı diğer insanlardan daha hassas olacağını söyledi. Sadece yazın değil kışın da kullan dedi. Özellikle AVM'lerdeki ışıklar beni mahvediyor. AVM'de güneş gözlüğü takan birini görürseniz bilin ki o benim. :KK45:
Öyle her gözlüğü de takmamalısın, polarized cam olmalı dedi. Ben o yüzden polarized camlı iyi kalite gözlükler kullanıyorum.
gözlüğü mağazada dene.sonra güvenilir yerlerden netten al.öyle çok daha uyguna geliyor.ama önce modelini ekartmanını vs mağazadan öğrenmelisin

Güneşten kaynaklanan bazen baya azalıyor sonra koyulaşiyor tekrar
lekelerden anlayan arkadaş görür yazdığınızı size ürün önerir.ben yanlış bilgi vermeyeyim.bende de var leke.ama yazın yapmıyorum leke tedavisi.daha da lekelenir çünkü.niacinamide ve arbutin içeren ürünler faydalı c vitamini serum da.doa kozmetik ürünleri de güzel the purest solutions ürünleri de.siz sonbahara güneşin etkisi gidince başlayın tedaviye.şu an da bol bol güneş kremi kullanın iyisinden sabahtan başlayarak 3 saatte bir yenileyin.evde bile olsanız kullanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X