Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
svr serum ben de aldım pazartesi gelir sanırım kargo.hyloronic acid i harika the purest ın ondan bir tane daha stoklamam lazım.diğerlerini sonbahara alacağım.çok fazla ürün kullanmak istemiyorum üst üste.sabah temizlik serum göz kremi üstüne güneç kremi .akşam çift aşamalı temizlik haftada 3 gün enzim peeling serum göz kremi nemlendirici .haftada 2 günde bitsin diye niacinamidli bir kremim var gece onu kullanıyorum.

Bunlar da 1,5 aydır kullandığım rutinim
bir claderm kil masken yok tamamladığın ürünlerde birde nemlendirici eksiğin var o da hava değişiminde ihtiyacına yönelik buluruz sana iyi gelecek olanı dermoskin göz kremini sana da tavsiye ederim biri bitince diğerine başlayacaksın ya hangisi daha iyi geliyor diye denemişde olmak için, dermoskini de listene al derim

Yaptırmamalı ve en az üç ay bahsettiğimiz kafein içerikli serumları kullanmalı. Benim göz altlarım doğuştan çökük. Başkalarının dolu dolu, benimki boş. Sürekli PC başındayım, düzgün saatlerde uyumuyorum ve Akdeniz anemisiyim; tüm bunların sonucu da mor göz altları. Ben plastik cerraha gittim sordum, ışık dolgusu önerdi fakat şu an gerçekten çok büyük bir aydınlanma oldu göz çevremde. Her sene 2000 TL ışık dolgusuna vereceğime göz çevresi için kaliteli ürünler alırım.
Ben Wings06 'ya kaç defa söyledim bilmiyorum ama 3 ay düzenli olarak doğru ürün kullanması halinde bence fikrini değiştirecek.
Bu arada UV filtreli bir gözlük aldım. Onun fiyatı bayağı pahalıydı ama mavi ışıktan koruyor gözlerimi.

Nemlendiricim var kuzum ona da bayıldım. Rutinimde şu an pek yer vermediğim için eklememişim ürünlere. Gerçekten aşırı beğendim. Baharda kullanırım, şimdi ihtiyaç duymuyorum. Bir iki kez güneş keminin altına uyguladım, güneş kremi daha pürüzsüz dağıldı.

Kil maskesi de alayım canım. Fiddy yazın yapmayacağım için salisilik asiti de birlikte alırım.

o nemlendiriciden ben de var.pek beğenmedim ama.onun da fiyatı artmış şaka gibi

ekstra salisilik almana artık gerek yok purest tonik varya aha bha
onda salisilik var o da iş görür

ben senin yerinde olsam peptit veya retinol yerine svr alırdım acele etme diye o kadar çok söyledim ki artık sana bakınca klavyem otomatik acele etme diye yazacak

Bana da onerir misiniz o gozlugu nereden aldiniz paylasirsaniz. Benim sikintim urunlere karar verememek canim onu da insallah burayi takip ederek cozecegim cok teşekkür ederim

Trendyol'da favorilere ekli canım
bence onun hem nemlendirmesini hem aydınlık görüntüsünü seveceksin bak farkındaysan çok az uyuyan biriyim hep pc başındayım göz altıma ekstra birşey yapmıyorum yetiyor yani epey iş görüyor

o nemlendiriciden ben de var.pek beğenmedim ama.onun da fiyatı artmış şaka gibi
Evet artmış ama Purest güneş kremi mesela dün daha ucuzdu. Onlar şu kampanya dönemlerinde fiyatları düşürüyor. Sonra da online alışverişten puan yükleneceği zamana denk getirip fiyatlara 30-40 TL ekleme yapıyorlar. Herkes çakal olmuş :))) Çok dikkat ettim, her seferinde bunu yapıyorlar.

ne bulduysa almış valla serum olarak.the purest ın en iyi müşterilerinden olmuş.ama zam gelir yakında koysun kenara kışın kullanır

Benim rutinim sasti mi desem ne desem.

Yanima aldiklarim bitmek uzere hubislab botol um baya azaldi. Iki kisi kullaniyoruz ondan mi yoksa gorumce 4damladan fazla mi kullaniyor acaba

Eve dönünce yeni rutin olusturacagim . Burdan aldiklarimida ekleyip

aaa ciddi mi?ben bekleyeyim o zaman 300 tl puanlarını harcamalarını milletin.ondan sonra düşer tekrar fiyatlar

konu açsana bdv ye.görümcem hubislab botolumu fazla kullanıyor gıcık oldum ne yapmam lazım diye?ben gelir linçlerim hemen görümceyi

bence onun hem nemlendirmesini hem aydınlık görüntüsünü seveceksin bak farkındaysan çok az uyuyan biriyim hep pc başındayım göz altıma ekstra birşey yapmıyorum yetiyor yani epey iş görüyor
tam 3 tane göz kremim var açılmamış.olmasa ben de alırdım valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…