- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
Tüm Ürünlerimiz - The Purest Solutions kendi orjinal sitesiThe purest aldığınızın linkini verebilir misiniz ya bende çok severim hediyeleri ki hediyeleri kim sevmezdi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm Ürünlerimiz - The Purest Solutions kendi orjinal sitesiThe purest aldığınızın linkini verebilir misiniz ya bende çok severim hediyeleri ki hediyeleri kim sevmezdi mi
Dermoskin bunun icin yetersiz mi kalir acaba.ışık dolgusu önermesine inanamıyorum yazık
ışık dolgusu göz altı komple çökmüş ve mor duranlara yapılır öyle değilse cafein ,hamamelis,hyaluronik asitli içeriklere sahip kremler yeterli olurdu
niye yetersiz olsun bir kere bu tarz ürünleri en az 6 ay kullanmak gerek daha önce de demiştim sihirli değnek yok kısa sürede birden etki hiçbirşeyde alamazsınız... önemli olan nemlendirmek nemi ve içten beslemesi yeterli bunlar dermokozmetik ürünler sonuçtaDermoskin bunun icin yetersiz mi kalir acaba.
Evet ya siz yazmıştınız dedim ya hepsi birden ilketapta karışıyor okuduğumu bile karıştırmışım neysesıralama hangi cilt olursa olsun şaşmaz
önce gündüz yıkanır (çok kuru ciltler hariç ,çok kuru ciltler sadece suyla yıkar ) yıkama jeli + serum+ krem veya güneş kremi ben yağlı cilt olduğum için bana güneş kreminin nemlendirmesi yetiyor ...
gece de tüm ciltler için geçerli , yağ bazlı temizleyici+yıkama jeli+serum +(kuru ciltler veya ihtiyaç duyanlar için ) krem
enzim peeling yapılacağı zaman yukarıda yazmıştım size haftada 1 kere akşam cildinizi yıkadınız ya yağ bazlı temizleyici sonrası yıkama jeli ile yıkadınız ya ...temiz cildinize yüzünüz daha ıslakken yapıp yıkayacaksınız sonra da serum + gerekiyorsa krem
mantıkende düşünecek olursak önce katı kıvamlı şeyi sürüp sonra daha sıvı birşeyi sürersek cildimiz emmez değil mi? e haliyle o yüzden yıkama sonrası serum sonra krem çünkü serum su bazlıdır emer , kimya gereği yüzümüzden geri buharlaşıp uçmasın diye cilde hapsolsun diye bariyer görevi için üstüne krem uygulanır sıvıdan katıya doğrudur uygulama ...
Tekrar teşekkür ederimTüm Ürünlerimiz - The Purest Solutions kendi orjinal sitesi
Yani bana 2000 liralik urun verdiler aninda almadim simdi onlarin yerine bi cvit serumu bakayim diyorum bu yeterli olur mu. Cosmed ve cerave köpük te alacagim sık sık tabeski msjlati okuyacagim insallah cook teşekkür ederim allah razi olsunniye yetersiz olsun bir kere bu tarz ürünleri en az 6 ay kullanmak gerek daha önce de demiştim sihirli değnek yok kısa sürede birden etki hiçbirşeyde alamazsınız... önemli olan nemlendirmek nemi ve içten beslemesi yeterli bunlar dermokozmetik ürünler sonuçta
sizin için faydalı bir video buDermoskin bunun icin yetersiz mi kalir acaba.
c vitamini ne alaka şu aşamada o nereden çıktı :) sizin hyaluronikli peptitli ürünler kullanmanız gerek ihtiyacınız bu size ürün önerdim zaten az sabır lütfen böyle sürekli karıştırırsanız sabır göstermezseniz fayda değil zarar görürsünüz ama..Yani bana 2000 liralik urun verdiler aninda almadim simdi onlarin yerine bi cvit serumu bakayim diyorum bu yeterli olur mu. Cosmed ve cerave köpük te alacagim sık sık tabeski msjlati okuyacagim insallah cook teşekkür ederim allah razi olsun
Tamam Onu da simdi onerdiler ya o yuzden demistim ben de Ciddi anlamıyorum bu isten yaHic karistirmayayim haklisinz sadece o urunlere bakayimc vitamini ne alaka şu aşamada o nereden çıktı :) sizin hyaluronikli peptitli ürünler kullanmanız gerek ihtiyacınız bu size ürün önerdim zaten az sabır lütfen böyle sürekli karıştırırsanız sabır göstermezseniz fayda değil zarar görürsünüz ama..
allah sizden de razı olsun sabır gösterin lütfen zamana bırakın
ay bu doktorun adı ne ? çok merak ettimTamam Onu da simdi onerdiler ya o yuzden demistim ben de Ciddi anlamıyorum bu isten yaHic karistirmayayim haklisinz sadece o urunlere bakayim
Arion estetik sedef yücelay bu doktorun adı ne ? çok merak ettim
Ahahah Ya harikasinizayyy bana dil altımı yetiştirin çabuk
lütfen lütfen sakın olmaz öyle
eh ... ben hep önce devlet hastanesinde dermatologa gidilmeli diye boşuna demiyorumArion estetik sedef yücel
Aynn valla kendi hastanemde sira bulamıyorum gidicem de onlarin hic birine gerek yok sen git kilo ver gel dedi bana Bi ozel cildiyeciye danisacagim amma hepsinin anlasmali oldigu firmalar vardıreh ... ben hep önce devlet hastanesinde dermatologa gidilmeli diye boşuna demiyorum
bu tarz merkezlere kaş yaptırmaya saç mezoterapisine kalıcı makyaja cilt deri altı vitaminine falan gidebilirsiniz ...
devlet hastanesi konusunda ısrarcıyım :)Aynn valla kendi hastanemde sira bulamıyorum gidicem de onlarin hic birine gerek yok sen git kilo ver gel dedi bana Bi ozel cildiyeciye danisacagim amma hepsinin anlasmali oldigu firmalar vardır
Teşekkür ederimdevlet hastanesi konusunda ısrarcıyım :)
rica ederimTeşekkür ederim