Anlatırken karışık geliyor ama uygularken inşallah karıştırmamallah akıl fikir versinyağ bazlı temizleyici yerine direkt zeytinyağı ayçiçek yağı kullananlarda varmış , gerçekten aradaki farkı anlayamıyor mu insanlar yağ bazlı temizleyici içinde sürfektanlar var suyla temas halinde anında arınıp çıkıyor süt gibi akıyor ama yağ sürdüklerinde suyla temas halinde cilde yapışır ondan sonra çıkar çıkarabilirsen ...sonraki aşama olan su bazlı temizleyici yani yıkama jeli cildi mi temizlesin sürülen yağı mı ondan sonra da ver elini cilt problemleri
aynen de budur
Bugün bakamadım AVM de çocuk rahatsızlandı regl başlamış ağar topar eve döndük . Yarın çıkabilirsem bakacağım stok için.takip etmek lazım bazen de netde yarı fiyatına düşüyor ben hem mağazadan hem netden sık sık kontrol ediyorum hangisinde daha ucuzsa bitmeden azaldığında stokluyorum
bu ürünlerin hepsi 6 ay bazıları daha uzun sürer bitmesi ilk etapdan cüzdandan çok çıkıyor ama birim başı maliyete vurduğumuzda aslında uyguna gelir . eskiden gelenes 35 tl idi güneş kremini 75 tl ye alıyordumAyy bu iyi oldu teşekkürler. fiyatlar çok yüksek cidden gidip bakayım karşılaştırayım en iyisi diğer türlü maaşallahh yani
Ben başlayalı 1 ay olacak ürünlere. Şimdiden pırıl pırıl oldu cildim. Siyah nokta tıkalı gözenek kalmadı . Enzim peeling de alın mutlaka. Dua edersiniz valla üreteneAnlatırken karışık geliyor ama uygularken inşallah karıştırmam
aslında basit yıka, serumla, güneş kremleAnlatırken karışık geliyor ama uygularken inşallah karıştırmam
geçmiş olsunBugün bakamadım AVM de çocuk rahatsızlandı regl başlamış ağar topar eve döndük . Yarın çıkabilirsem bakacağım stok için.
Valla giden gitsin napalım kendimize yatırım diye susup oturacağız artık. Sadece alırken araştırıp uygun orijinal olanını almaya dikkat edeceğim bende.bu ürünlerin hepsi 6 ay bazıları daha uzun sürer bitmesi ilk etapdan cüzdandan çok çıkıyor ama birim başı maliyete vurduğumuzda aslında uyguna gelir . eskiden gelenes 35 tl idi güneş kremini 75 tl ye alıyordumçok üzgünüm
Aynı ürünleri mi kullanıyorsunuz? Valla hemen başlamak istiyorum bendeBen başlayalı 1 ay olacak ürünlere. Şimdiden pırıl pırıl oldu cildim. Siyah nokta tıkalı gözenek kalmadı . Enzim peeling de alın mutlaka. Dua edersiniz valla üretene
Notlara böyle yazayım bari sıralama olarak diğer türlü delirdiğim düşünebilirimaslında basit yıka, serumla, güneş kremle
akşam arındır, yıka ,serumla uyu
geçmiş olsun
Bazıları aynı bazıları aynı içerikli ürünler. Herkes kendi cilt tipine göre olanları kullanmalı. Herkese şart olanlar: yağ bazlı temizleyici normal temizleyici enzim peeling cilde uygun güneş kremi göz kremi ve cilt serumu hepsi buuuValla giden gitsin napalım kendimize yatırım diye susup oturacağız artık. Sadece alırken araştırıp uygun orijinal olanını almaya dikkat edeceğim bende.
Aynı ürünleri mi kullanıyorsunuz? Valla hemen başlamak istiyorum bende
Notlara böyle yazayım bari sıralama olarak diğer türlü delirdiğim düşünebilirim
Ben memnun kalmadım o markanın ürünlerinden. Loreal ile birlikte üretiliyorlar . Aynı şirketin ürünleri . Değmez parasınaLancome nin probiyotik serumuna ne diyorsunuz
Çok haklısınız cildimize iyi bakmak en büyük yatırım olacaktır. Çıkıp alayım bir an önce. Ben hep saç ağırlıklı bakımlar uyguladım sanırım ondan cildim ihmal ettimBazıları aynı bazıları aynı içerikli ürünler. Herkes kendi cilt tipine göre olanları kullanmalı. Herkese şart olanlar: yağ bazlı temizleyici normal temizleyici enzim peeling cilde uygun güneş kremi göz kremi ve cilt serumu hepsi buuu
bende hep en uygun fiyatlı en iyi içerikleri tercih ediyorum pahalı demek iyi demek değil asla... mesela purest marka ordinarynin muadili gösterilir ama ordinaryden daha iyi ph olarak irrite etmemesi açısından ...Valla giden gitsin napalım kendimize yatırım diye susup oturacağız artık. Sadece alırken araştırıp uygun orijinal olanını almaya dikkat edeceğim bende.
Aynı ürünleri mi kullanıyorsunuz? Valla hemen başlamak istiyorum bende
Notlara böyle yazayım bari sıralama olarak diğer türlü delirdiğim düşünebilirim
hyaluronik asit kullanmanız yeterli yani size nem tutucu krem vermiş bunun için 800 tl para bayılmayınMerhaba ben su an gelip konustum yanaklarin dolgun oldugu icin kirisiklik oluyor vs bisey dddi o onemli degil sadece isik dolgusu onerdi zayiflayinca bi gel gorelim hic gerek yok su an yasin itibari ile dedi bi setum önerdi yalniz 830 tl once aldm vazgectim sizce o parayi baymali miydim.
demek istediği eczanede satılan güneş kremleri yani dermatologların önerdiği vichy gibi la roche gibi dermoskin gibi vs... yani gidip market güneş kremi zaten kullanmayın onların filtresi zayıf o yüzden güneş kremi eczanelerden alınmalıBirde bana medikal gunes kremi kullanilmali dediler
Eskiden yüzümü makyaj temizleyiciyle temizler jelle yıkardım. Siyah nokta kapalı komedon olurdu tonla maske peeling vs kullanmama rağmen. Çift aşamalı temizlik enzim peeling ve fiddy yöntemi hepsine bin basar. Aynı güzellik merkezinde yaptırılan cilt bakımı gibi oluyor.Çok haklısınız cildimize iyi bakmak en büyük yatırım olacaktır. Çıkıp alayım bir an önce. Ben hep saç ağırlıklı bakımlar uyguladım sanırım ondan cildim ihmal ettim
Kesinlikle öyle pahalı olanlar en iyisi olsaydı oo buamandq hiçbir şey alamazdık. Neyseki iyi olup uygun olanlarda var. Ben bugüne kadar daha çok saça yoğunlaştı cildi ihmal ettim ne yazıkki.bende hep en uygun fiyatlı en iyi içerikleri tercih ediyorum pahalı demek iyi demek değil asla... mesela purest marka ordinarynin muadili gösterilir ama ordinaryden daha iyi ph olarak irrite etmemesi açısından ...
hyaluronik asit kullanmanız yeterli yani size nem tutucu krem vermiş bunun için 800 tl para bayılmayıncica kremler centella içerikli kremler b5 ler inanın işinizi görür
demek istediği eczanede satılan güneş kremleri yani dermatologların önerdiği vichy gibi la roche gibi dermoskin gibi vs... yani gidip market güneş kremi zaten kullanmayın onların filtresi zayıf o yüzden güneş kremi eczanelerden alınmalı
Enzim peeling ne kullanıyorsunuz peki? Birde sıralamada nasıl uyguluyorsunuz rica etsem.Eskiden yüzümü makyaj temizleyiciyle temizler jelle yıkardım. Siyah nokta kapalı komedon olurdu tonla maske peeling vs kullanmama rağmen. Çift aşamalı temizlik enzim peeling ve fiddy yöntemi hepsine bin basar. Aynı güzellik merkezinde yaptırılan cilt bakımı gibi oluyor.
The purest aldığınızın linkini verebilir misiniz ya bende çok severim hediyeleri ki hediyeleri kim sevmezdi mibu arada yanlış da anlaşılmasın link veriyorum ya o ürünü illa verdiğim linkten satın almayın he ... verdiğim çoğu link orjinal satıcısı veya eczanelerde satılan mağazalarda bulunan ulaşımı kolay ürünler
google da aratınca ilk trendyol çıkıyor o yüzden oranın linkini veriyorum ben önce eczaneden alırım purest de genelde kendi satıcısından netden alıyorum çünkü oradan alınca testerlar hediyeler çok koyuyorlarmağazada indirim varsa kampanya yaptılarsa mağazadan alıyorum ....
sıralama hangi cilt olursa olsun şaşmazKesinlikle öyle pahalı olanlar en iyisi olsaydı oo buamandq hiçbir şey alamazdık. Neyseki iyi olup uygun olanlarda var. Ben bugüne kadar daha çok saça yoğunlaştı cildi ihmal ettim ne yazıkki.
Enzim peeling ne kullanıyorsunuz peki? Birde sıralamada nasıl uyguluyorsunuz rica etsem.