Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gülme.yakınım olan dr a muayeneye de gitmem cinsimdir.bir de yakın akraba arkadaş erkekle tatile gitmem.asla bikinili görünmem.sonra karşılıklı nasıl çay içeyim cıks olmaz.ama almanı rus u görebilir sakıncası yohhhh :KK53:
Ayyy, işte ben. Eşim hiç anlamıyor beni ama akrabalarının olduğu yerde denize girmek istemiyorum. İnsanların çoğu saçma buluyor bunu ama ben bu huyumdan hiç vazgeçemiyorum. Çok mu saçma bilmem... Saçma buluyorlar. (Bu arada aylar öncesinin mesajını bulup arakladım) :confused:

Kullanıp deneyip etkisini gördüğüm memnun kaldığım ürünleri söylüyorum bu arada mesela benim güncel dolabım bu
IMG_20220723_143125.jpg

Bir çok kişi temizleme jeli de kullanmıyordur. Su ile yıkadığında temizlenmiş gibi geliyordur. Hele sürekli abdest alınıyorsa.
Pandemi döneminde influcerlar da göre göre belli bir kısım öğrendi.
Güneş kremleri hem pahalı ürünler hem de içinde 30 yada 50 faktör denilince bir çok kimyasalın olduğu ürünü, evin içindeyken niye kullanayım diye düşünüyorduk.
N nscckts , bakış açımı değiştirdi ve ikna etti bazı yönlerden.
Ben simdi gecmis konualari okudum surekli sormamak adina aynn pandemide tumlularda dezenfenktan larla çalışıp oyle yapıyorduk 🤦Cok tsk ederim bulgiler icin cicayi ben de almistim su an crave nemlendirici kullaniyorum

COSMED Atopia Cleansing Oil 200 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu degil mi cosmed.

yüzünüze yapmamanız gereken herşeyi yapıp çok kötü davranmışsınız , çok yanlış ürünler kullanarak bariyeri bozmuşsunuz hassasiyetiniz de ondan .yüze asla ama asla peeling kese de yapılmaz.
birkere ph derecesinden ötürü nivea yıkama jeli falan olmaz yaşınız 13 aşırı sebum üreten ergen bir yaşa ait cilt değil ki nivea kullanıyorsunuz :KK43:

en temelden ilk başlangıç için kullanmanız gereken ürünleri tek tek yazıcam bunlar hem sebum dengeleyecek yani heryer eşit nem olacak,hassasiyeti alacak ve melanin baskılayacak ürünler olacak
ilk ay sivilce kusturabilir deri altında biriken ne varsa çıkartabilir ama ondan sonra geçer lekeler üzerinde de 1 ay sonra etki görmeye başlarsınız ama azalması düzenli 1 sene kullanımdan sonra gözle görülür fark olur

sabah Celenes Yüz Yıkama Jeli Yağlı ve Karma Ciltler bununla yıkadıktan sonra bu içinde niacinimade olan serum sebumunuzu ve lekelerinizi onaracak cilt bariyerinizi güçlendirecek 1 damlası bile tüm yüze yeter Akne Giderici Bakım Serum 30 ml

15 dk sonra bu güneş kremini kullanacaksınız yazın bu
mevsim geçişinde bu Heliocare Advanced Spf 50 Gel 50 Ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
kışın da bunu kullanacaksınız güneş kremi olarak La Roche Posay Güneş Kremi Anthelios Invisible SPF50+ 30162662 50ml Fiyatı - Trendyol

akşam temizliğe geldik... güneş kremi sadece çift aşamalı temizlikle arınır eğer çift aşama yapmazsanız temizliği asla derinlemesine temizlenmez siyah nokta gözenek olur
o yüzden akşam önce yağ bazlı yani şu temizleyici ile bir pompa yeterli tüm yüz göz iyice ovalayın hem makyajı hem güneş kremini çıkarır Atopia Temizleme Yağı 400 ml bunu iyice durulayacaksınız emin olun durulandığından yıkarken süt kıvamına gelir arınır
sonra da bu yüz yıkama jelini kullanacaksınız

sonra bu serumu süreceksiniz Akne Giderici Bakım Serum 30 ml hepsi bu
yani almanız gereken yağ bazlı temizleyici, yıkama jeli,serum,güneş kremi ...

peeling olarak bu kullanılır yüz kesesi budur yani haftada 1 gün akşam yüzünüzü yıkadıktan sonra bunu yapacaksınız enzim peeling Meyve Asitli Toz Temizleyici 55 gr

bu rutini en az 3 ay yapın hergün aksatmadan.... 3 ay sonra asite başlarız lekeler için önce bir sebum dengelensin bariyer güçlensin cilt yerine otursun diye en temel başlangıç bu olmalı ve size yeterli

göz çevresi için nemlendirici isterseniz şunu öneririm
Tamamdır bakıyorum bu ürünlere teşekkür ederim 💙

Önerdiğiniz ürünler sırasıyla bunlar Di mi yanlış anlamadım yada eksik fazla var mı bilemedim. Brşde akne giderici serum tje purest olanı sabah akşam iki defa kullanacağım?

Eklentiler

• Screenshot_20220723_165249_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220723_165249_com.opera.browser.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20220723_165212_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220723_165212_com.opera.browser.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20220723_165152_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220723_165152_com.opera.browser.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20220723_165109_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220723_165109_com.opera.browser.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20220723_165101_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220723_165101_com.opera.browser.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20220723_165033_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220723_165033_com.opera.browser.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20220723_165012_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220723_165012_com.opera.browser.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20220723_164925_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220723_164925_com.opera.browser.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220723_165322_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20220723_165322_com.opera.browser.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 41
Önerdiğiniz ürünler sırasıyla bunlar Di mi yanlış anlamadım yada eksik fazla var mı bilemedim. Brşde akne giderici serum tje purest olanı sabah akşam iki defa kullanacağım?
Çelenesler nette pahalıymış ben neredeyse yarı fiyatıma aldım gratisten watsonstan. Oralara bakın

Nette okudum fiddy yönteminde bha yerine domates suyu kullanıyormuş yağ bazlı temizleyici yerine de bebe yağı😂😄
allah akıl fikir versin :KK43: yağ bazlı temizleyici yerine direkt zeytinyağı ayçiçek yağı kullananlarda varmış , gerçekten aradaki farkı anlayamıyor mu insanlar :KK43: yağ bazlı temizleyici içinde sürfektanlar var suyla temas halinde anında arınıp çıkıyor süt gibi akıyor ama yağ sürdüklerinde suyla temas halinde cilde yapışır ondan sonra çıkar çıkarabilirsen ...sonraki aşama olan su bazlı temizleyici yani yıkama jeli cildi mi temizlesin sürülen yağı mı ondan sonra da ver elini cilt problemleri
aynen de budur

Çelenesler nette pahalıymış ben neredeyse yarı fiyatıma aldım gratisten watsonstan. Oralara bakın
takip etmek lazım bazen de netde yarı fiyatına düşüyor ben hem mağazadan hem netden sık sık kontrol ediyorum hangisinde daha ucuzsa bitmeden azaldığında stokluyorum :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X