Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy, işte ben. Eşim hiç anlamıyor beni ama akrabalarının olduğu yerde denize girmek istemiyorum. İnsanların çoğu saçma buluyor bunu ama ben bu huyumdan hiç vazgeçemiyorum. Çok mu saçma bilmem... Saçma buluyorlar. (Bu arada aylar öncesinin mesajını bulup arakladım)

Ben simdi gecmis konualari okudum surekli sormamak adina aynn pandemide tumlularda dezenfenktan larla çalışıp oyle yapıyorduk Cok tsk ederim bulgiler icin cicayi ben de almistim su an crave nemlendirici kullaniyorum

COSMED Atopia Cleansing Oil 200 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu degil mi cosmed.

Tamamdır bakıyorum bu ürünlere teşekkür ederim

Önerdiğiniz ürünler sırasıyla bunlar Di mi yanlış anlamadım yada eksik fazla var mı bilemedim. Brşde akne giderici serum tje purest olanı sabah akşam iki defa kullanacağım?

Eklentiler

• Screenshot_20220723_165249_com.opera.browser.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20220723_165212_com.opera.browser.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220723_165152_com.opera.browser.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20220723_165109_com.opera.browser.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220723_165101_com.opera.browser.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20220723_165033_com.opera.browser.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220723_165012_com.opera.browser.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20220723_164925_com.opera.browser.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220723_165322_com.opera.browser.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 42
Önerdiğiniz ürünler sırasıyla bunlar Di mi yanlış anlamadım yada eksik fazla var mı bilemedim. Brşde akne giderici serum tje purest olanı sabah akşam iki defa kullanacağım?
Çelenesler nette pahalıymış ben neredeyse yarı fiyatıma aldım gratisten watsonstan. Oralara bakın

Nette okudum fiddy yönteminde bha yerine domates suyu kullanıyormuş yağ bazlı temizleyici yerine de bebe yağı
allah akıl fikir versin yağ bazlı temizleyici yerine direkt zeytinyağı ayçiçek yağı kullananlarda varmış , gerçekten aradaki farkı anlayamıyor mu insanlar yağ bazlı temizleyici içinde sürfektanlar var suyla temas halinde anında arınıp çıkıyor süt gibi akıyor ama yağ sürdüklerinde suyla temas halinde cilde yapışır ondan sonra çıkar çıkarabilirsen ...sonraki aşama olan su bazlı temizleyici yani yıkama jeli cildi mi temizlesin sürülen yağı mı ondan sonra da ver elini cilt problemleri
aynen de budur

Çelenesler nette pahalıymış ben neredeyse yarı fiyatıma aldım gratisten watsonstan. Oralara bakın
takip etmek lazım bazen de netde yarı fiyatına düşüyor ben hem mağazadan hem netden sık sık kontrol ediyorum hangisinde daha ucuzsa bitmeden azaldığında stokluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…