- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sitede öyle bir durum var kişi öyle yazınca cevap verdiğinde polemik sayılıyor o yüzden banlanmaya değer gördüklerime cevap veriyorum yoksa he tamam sen haklısın deyip geçiyorumGerçekten çok enteresan... N nscckts hani sana geçen gün bahsettiğim ve link attığım bir mesajlaşma vardı ya, orada polemiğe girmişim diye 24 saat ceza almışım. Kadın her yerden bana laf sokuyor, cevap verince polemiğe mi girmiş oluyorum? Okuyup da sessiz mi kalmam lazımdı? Gerçekten çok sinir oldum. Gerekçe bu olmamalıydı...
Kizlar ben makyaj yapmiyorum cunku beceremiyorum. Ama soyle tarz a cok ozeniyorum
Ruj kismi haric.
Link de atmis ne kullanmis diye. Fakat makyaj Virginiyim resmen
Moderatöre de cevap yazdım, sessiz mi kalmalıyım, bu hiç bana göre değil dedim. Ayrıca yazdıklarım içinde bir tane kötü söz, hakaret vs varsa söyleyin ben de bileyim dedim. Muhtemelen bu cevap için de banlanırım. Susamıyorum anacığım, haksızlık varsa susamıyorum.bu sitede öyle bir durum var kişi öyle yazınca cevap verdiğinde polemik sayılıyor o yüzden banlanmaya değer gördüklerime cevap veriyorum yoksa he tamam sen haklısın deyip geçiyorum
Benim bir sene boyunca toplamda kullandığım kapatıcıyı tek seferde kullanıyor! Ay yok ben almayayım.Kizlar ben makyaj yapmiyorum cunku beceremiyorum. Ama soyle tarz a cok ozeniyorum
yok buna banlanmazsın canım ,sıkma canınıModeratöre de cevap yazdım, sessiz mi kalmalıyım, bu hiç bana göre değil dedim. Ayrıca yazdıklarım içinde bir tane kötü söz, hakaret vs varsa söyleyin ben de bileyim dedim. Muhtemelen bu cevap için de banlanırım. Susamıyorum anacığım, haksızlık varsa susamıyorum.
Hacim versin, birbirine yapıştırmasın yeter. Ben rimel sürünce kıvrılıyor kuzum. Bir ara kirpik maşası kullanıyordum hep. Hemen kıvırıyor o bilirsin. Fakat zararlı olduğunu öğrenince attım, bir daha almadım. Etkisi çok iyiydi ama kirpikleri kırarak döküyormuşyalnız benim ince uzun düz
hiçbir rimelin daha kıvrık yapabildiğini görmedim ama bunlar hacim yapıyor ince olmasına rağmen birbirine de yapıştırmıyor tek tek ayırıyor
Ay ay ay... Az önce ne geldi bak. Yine de stoklarda eksiklerim var.bende birtek özel günlerde fondoten ve kontür+allık kullanıyorum
günlük sadece rimel ve göz kalemi o kadar
eğer sivilcem çıkarsa göz altı kapatıcımla minik bir pıt bırakıyorum üstüne o kadar
düğünümde bile yüzümde sadece pudra allık rimel göz kalemi ve dudak parlatıcısı vardı düğünümde fondoten bile sürmemiştim
Ay günes kremi nerden merak ettim. Oda mi yeni ?Ay ay ay... Az önce ne geldi bak. Yine de stoklarda eksiklerim var.
Ben hic birsey kullanmiyorum ozel günler de rimmel ve rom&nd in lip tintleri. Cok hosuma gidiyor o markaBenim bir sene boyunca toplamda kullandığım kapatıcıyı tek seferde kullanıyor! Ay yok ben almayayım.
O güneş kremi, benim için yaratılmış tek güneş kremi olmaya aday o benim aşkım Yeni gelmedi de dekor amaçlı kullandım ki alınmasınAy günes kremi nerden merak ettim. Oda mi yeni ?