- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Nisa sen bilirsin dedi. Topu bana attı, ben de günlerdir top sektiriyorum Ay öyle dememiş miydi yoksa, dur mesajlara bakayımnisa ya soracaksın onu.ben yarı bilinçli yarı bilinçsiz alışveriş yapanlardanım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisa sen bilirsin dedi. Topu bana attı, ben de günlerdir top sektiriyorum Ay öyle dememiş miydi yoksa, dur mesajlara bakayımnisa ya soracaksın onu.ben yarı bilinçli yarı bilinçsiz alışveriş yapanlardanım.
kart nasıl kapayım hemen?yarın son günü değil mi?kart var ben de ama fii tarihinden kalma.o da aktif değilAy delirme beybi, delirmeeee... Hemen bir kart kap kendine, puan kazanır kullanırsın. Ha, istersen benimkini APS yapayım 400 liralık alışveriş yap
E neden bir kart almıyorsunuz kızlar ya? Bir sürü avantajı var kartın. İzmir'deysen alışveriş yaptığında kendi kartımı vereyim tepe tepe kullanYa benimde yok. Birde surekli Tel soruyorlar alisveris yapinca ? Normal mi bu? Yok diyince siradan baskasindan istiyorlar,bende indirimden faydalaniyorum Ama cidden türk Hattim yok
sen de sivilce sorunu mu var?svr serum alıyorsun ya hep.bana da serum lazım ama ben yaşlanma karşıtı istiyorum.clinique smart var fakat çok pahalanmış o daNisa sen bilirsin dedi. Topu bana attı, ben de günlerdir top sektiriyorum Ay öyle dememiş miydi yoksa, dur mesajlara bakayım
4senede bir geliyorum yahuE neden bir kart almıyorsunuz kızlar ya? Bir sürü avantajı var kartın. İzmir'deysen alışveriş yaptığında kendi kartımı vereyim tepe tepe kullan
İstediğin zaman kartı alırsın. Arkadaşıma geçen hafta kart çıkarttık mesela. 4 liraydı sanırım. İnternet sitesine ya da mobil uygulamaya girip kartını aktifleştiriyorsun, çok kolay okart nasıl kapayım hemen?yarın son günü değil mi?kart var ben de ama fii tarihinden kalma.o da aktif değil
Hubislab bulunsa botol ampul u kacirma derim. Gerci Türkiyede (Istanbul da) bayiileri var galiba. Sitelerinde bilgi var.sen de sivilce sorunu mu var?svr serum alıyorsun ya hep.bana da serum lazım ama ben yaşlanma karşıtı istiyorum.clinique smart var fakat çok pahalanmış o da
senin ki normal de ben gibi her hafta avm ye giden kadına normal değil.gratis kartım var ama bak.twist var ipekyol var mudo var boyner var zen bile var ama watsons yohhhh4senede bir geliyorum yahu
Aman yarebbim..sen tam cilginsin ozaman. En olmasi gereken yoksenin ki normal de ben gibi her hafta avm ye giden kadına normal değil.gratis kartım var ama bak.twist var ipekyol var mudo var boyner var zen bile var ama watsons yohhhh
Sivilce yok kuzum, cildim çok yağlıydı ama şu an misler gibi oldu. Bir de güneş lekelerim var. Makyaj yapmadığım için kötü duruyordu. Renk eşitsizliği, gözenek sıkıntısı da var. 5 Haziran'da başladım SVR kullanmaya, şimdi cildim canlı, tonu eşit, lekeler daha az görünüyor. E yaşlanma karşıtı da çözümler sunuyor, Nisa hocam öyle dedi. Bayıldım valla ben. 1 ayda bile bayağı fark etti.sen de sivilce sorunu mu var?svr serum alıyorsun ya hep.bana da serum lazım ama ben yaşlanma karşıtı istiyorum.clinique smart var fakat çok pahalanmış o da
ee param varken boynerden alırdım clinique estee lauder falan.fakir zamanlarımda da gratisten aorta halli zamanlarımda da yves rocher de.yolum pek düşmüyordu watsons a.the purestleri codmed leri buradan duydum geçen ayAman yarebbim..sen tam cilginsin ozaman. En olmasi gereken yok
Baslamak icin sabirsizlaniyorum..Eve dönünce baslayacagimSivilce yok kuzum, cildim çok yağlıydı ama şu an misler gibi oldu. Bir de güneş lekelerim var. Makyaj yapmadığım için kötü duruyordu. Renk eşitsizliği, gözenek sıkıntısı da var. 5 Haziran'da başladım SVR kullanmaya, şimdi cildim canlı, tonu eşit, lekeler daha az görünüyor. E yaşlanma karşıtı da çözümler sunuyor, Nisa hocam öyle dedi. Bayıldım valla ben. 1 ayda bile bayağı fark etti.
Gratis'ten de Juvenule miydi neydi, onu alıyorum genelde. Gratis kartın da indirimleri şahane oluyor.senin ki normal de ben gibi her hafta avm ye giden kadına normal değil.gratis kartım var ama bak.twist var ipekyol var mudo var boyner var zen bile var ama watsons yohhhh
orda japon markası var :hada labo tokyo.onun 2 ürününü almıştım bayılmıştım ama bittilerGratis'ten de Juvenule miydi neydi, onu alıyorum genelde. Gratis kartın da indirimleri şahane oluyor.
Temizleme jelini de aldın mı?Baslamak icin sabirsizlaniyorum..Eve dönünce baslayacagim
Yok almadimTemizleme jelini de aldın mı?
Eskiden Gratis'te işe yarar markalar yoktu ya da ben görmezdim. Yıllardır uğramamıştım Gratis'e. Jevenile alayım dedim, baktım bir tek orada var Sen kullandın mı hiç onu?orda japon markası var :hada labo tokyo.onun 2 ürününü almıştım bayılmıştım ama bittiler
O markayi cok merak ediyorum Ama fazla secenek yok gratis de. Gozume carpiyor Ama elim varmadi almayaorda japon markası var :hada labo tokyo.onun 2 ürününü almıştım bayılmıştım ama bittiler
Hangi birini alalım zaten? Aman boşver, kafamızı da çekmecemizi de karıştırmaya gerek yok. Az ürün, temiz kafaO markayi cok merak ediyorum Ama fazla secenek yok gratis de. Gozume carpiyor Ama elim varmadi almaya
göz ve dudak çevresi kremi var efsaneeeee.indirimde kapmıştım ama pahalanmış şimdilerde.O markayi cok merak ediyorum Ama fazla secenek yok gratis de. Gozume carpiyor Ama elim varmadi almaya