Valla sadece yazdığın şeyleri kullanıyorumasitleri yazın kullanmayın diye bas bas bağırıyorum burada sesim kısılana kadar sen asit ne asiti yaptın hemen itiraf et bakım
ama memleketinde o küfür değilmiş buna inandırmaya çalıştı beni de.yemedim tonla azeri arkadaşım var.kimse ib....e demiyorBugün birisi kayinvalidesine ib.e yazmış.Kendi kayiknvalidesine
sen bi resmini çekip koysana ürünlerin ben sana asit kullan yazın demedim çünküValla sadece yazdığın şeyleri kullanıyorum
sen bi resmini çekip koysana ürünlerin ben sana asit kullan yazın demedim çünkü
Ben sabah cerave sonra niciami sonra göze caffein yazanıniacinimide hyoluronik falan asla ama asla hassasiyet yapmaz tam aksine hasssasiyeti alır
Yaaaaasen bi resmini çekip koysana ürünlerin ben sana asit kullan yazın demedim çünkü
Ceycey ne gülüyon totosunu kestiğim
gönder bebişi ben sallar uyuturummmm .bebiş kokusunu özlemişim.ama bebiş istiyor muyum nöööööööööYaaaaatamam şimdi tüm kullandıklarımı atacağım bebek uyusun bi dk
Ekim gibi asitlere başlaman gerek gerçi ben yaz kış kullanıyorumYaaaaatamam şimdi tüm kullandıklarımı atacağım bebek uyusun bi dk
Bana da sevmelik lazımgönder bebişi ben sallar uyuturummmm .bebiş kokusunu özlemişim.ama bebiş istiyor muyum nööööööööö
hah arbutin kullandınBen sabah cerave sonra niciami sonra göze caffein yazanı
Akşam da cosmed sonra aurbitunlu serum yine göze caffein başka şey yapmadım
Bu cumartesi de o dediğin toz temizleyici ye başlayacağım
nisa patron sorguya çekiyor ya arkandayım diye destek attım sana.bana da 3 ü bir arada kahve bağımlısıyım diye çok kızıyor da gene de içiyorum.ondan da kalas gibi belim olduCeycey ne gülüyon totosunu kestiğim
Ayyyy kalbim sıkışıyor ben ne halt ettimEkim gibi asitlere başlaman gerek gerçi ben yaz kış kullanıyorum
Güneş korumanı aksatmadıysan bişey olmaz canım korkmaAyyyy kalbim sıkışıyor ben ne halt ettim
heeee diyonnnn ama ben 2 günde bir olsa da geceleri sürüyorummmm patronnn.hah arbutin kullandınhani hep derim ya arbutini yaz sonrası kullanın cildi hassaslaştırır diye bu ispatı oldu
bunu yazdığım 938983289344878342 tane mesaj var burada jeeeeesss ah jes ah
hemen toparlarız canım hiç stres yapma hep diyorum ürünler konusunda en güzeli şu
önce bariyer güçlendirmek
niacinimade sabah akşam
ve göz serumu
bunları kullan şimdilik
niacinimade bitince 1 tane daha alırsın o zamana kadar cilt toparlanır ph dengeler biz sende ph dengelemeyecekmiydik amaç bu değpil miydi
ben demiyormuyum leke açıcı ürünler yazın kullanılmaz diyeeeee
canım beni çıldırtmak mı istiyorsunAyyyy kalbim sıkışıyor ben ne halt ettim
olmuş ama bakGüneş korumanı aksatmadıysan bişey olmaz canım korkma
Yaaaahah arbutin kullandınhani hep derim ya arbutini yaz sonrası kullanın cildi hassaslaştırır diye bu ispatı oldu
bunu yazdığım 938983289344878342 tane mesaj var burada jeeeeesss ah jes ah
hemen toparlarız canım hiç stres yapma hep diyorum ürünler konusunda en güzeli şu
önce bariyer güçlendirmek
niacinimade sabah akşam
ve göz serumu
bunları kullan şimdilik
niacinimade bitince 1 tane daha alırsın o zamana kadar cilt toparlanır ph dengeler biz sende ph dengelemeyecekmiydik amaç bu değpil miydi
ben demiyormuyum leke açıcı ürünler yazın kullanılmaz diyeeeee
şimdi ben neler alacağım hele onları bir deyiver.yağ bazlı yüz temizleyici yüz serumu göz serumu lazım.hangilerini alayım?cildim karma bu arada.ama pullanma da var.normal yüz temizleyici de lazım.canım beni çıldırtmak mı istiyorsun
ben burada hep papağan gibi asitler ve leke açıcıları yazın kullanmayın, yeni başlayanlar alışık olmayanlar rutini kısa öz tutsun demiyor muyum senin önce cilt ph dengeleyecektir dengeye oturtcaktık ne arbutini arbutine gelene kadar önce niacinimade hatta gerekirse nemlendirici hyoluronik kulllan dedim
allah aşkına yazdıklarımın hem ekran görüntüsünü al hem yaz hem ekran görüntüsü yap çok öneml,
birde kolunada mı sürdün boşa gitmesin krem gibi mi dedin