- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
hayır sanki tanzanya dan yazıyor da inandıracak bizi geleneklerine orda küfürün küfür olmadığına .sırf apartmanımda 4 tane azeri aile var yahu.dolu türkiye de.çok tatlı konuşuyorlar azerice bayılıyorum dinlerken.Ya kuzum. Bayılıyorum sana.
Anlayacak insan yapmaz diye düşünüyorum.Teşekkür ederim canım
Hatasını halen anlamadı bende sallamıyorum halen
dermoskinin ve purestin göz çevresi serumu güzel canım bende kullanıyorum şuan hangisini istersenşimdi ben neler alacağım hele onları bir deyiver.yağ bazlı yüz temizleyici yüz serumu göz serumu lazım.hangilerini alayım?cildim karma bu arada.ama pullanma da var.normal yüz temizleyici de lazım.
Tamam tamam bennşimdi kalkıp foto çekip şablonu atayım da tam net olsun bari bi hata daha yapmayayımgeçer tabikii.. sıcak suyla da yıkama yüzünü sakın... çok soğuk su da olmasın senin zaten cildin hassas buda üstüne gelince etki gördün birde ne olursa olsun ürünleri önce tüm yüze uygulama küçük bir alana uygula ki belki alerji yapacak bilemezsin
Bende yanıyorum cidden yaa çok sicakkArkadaşlar ben yanıyorum siz nasılsınız
Aynen öyle hiç sevmiyorum ama asla da saygısızlık yapmam kaynanamın kocası da aynı aman aman benden uzak Allah’a yakınAnlayacak insan yapmaz diye düşünüyorum.
aynen iyice kontrol edelimTamam tamam bennşimdi kalkıp foto çekip şablonu atayım da tam net olsun bari bi hata daha yapmayayım
sokağa çıkma yasaklarında ben de ne kadar serum varsa alıp kullanıyordum.bir sabah kalktım yüzüm kıpkırmızı yanmış gibi.hah dedim bu iş böyle olmuyormuş demek kiTamam tamam bennşimdi kalkıp foto çekip şablonu atayım da tam net olsun bari bi hata daha yapmayayım
Ben saçlarımı mora boyadım.sokağa çıkma yasaklarında ben de ne kadar serum varsa alıp kullanıyordum.bir sabah kalktım yüzüm kıpkırmızı yanmış gibi.hah dedim bu iş böyle olmuyormuş demek ki
bizde de sıkıntı olmadı ki ahsen alerjik ve hassasdır tenide kurudur.
Anladım canım benim Klairs e vitamini sleeping mask var bitmek üzere cok seviyorum iyi geliyor. Yanlış hatırlamıyorum âmâ dimi sebamed i sende kullandığını söylemiştin öyle aklımda kalmışE vitamini yaramıyor bana ya yüzümde küçük beyaz yağ bezeleri yaptı o yüzden yeni aldım güneş koruyucu içinde komedonojik bişey yok
Evet bende sebamed kullanıyordum sonra değiştirdim bugün yeni gelen koruyucuyu sürdümAnladım canım benim Klairs e vitamini sleeping mask var bitmek üzere cok seviyorum iyi geliyor. Yanlış hatırlamıyorum âmâ dimi sebamed i sende kullandığını söylemiştin öyle aklımda kalmış
Nscckts valla cilt ürünleri de beyaz eşya gibi ne çıkarsa şansına oluyor =) bende seviyordum mustelayi
canım şifa diliyorum allah esirgesin hiç korkma dediğin gibi basit bir operasyon diyelim ona adı ameliyatKızlar yarın kızım geniz eti ameliyatı olacak komşu şehirdeki sehir hastanesindeki bi profa. Basit bisey ama iste adı ameliyat olunca tedirgin oluyorum. Mecbur artık büyümüş iyice ve kışın cok zorlandi sürekli hasta oluyordu nefes sıkıntısı vs.. Güzel enerjilerinize ve duaniza talibim
Evet öyle ilk sezaryanimda gece hiç uyumamistim hatta o zaman spinal anestezi vs bilmiyordum açıp kk okuyordum sonra anne topiklerine falan kaymistim.anestezi genel olunca bi tırsıyorum işte inşallah sonu guzel olsun..canım şifa diliyorum allah esirgesin hiç korkma dediğin gibi basit bir operasyon diyelim ona adı ameliyat
Yazdım hocam bah hele eksiğimi söyle gözünü seveyim eklenecek birşey var mı
N nsccktsBismillahirrahmanirrahim
Bunlar sabah akşam yıkama jellerim. Cosmed akşam kullanıyorum. Cerave de asit var sanki ? Sorun olur mu ?
Eki Görüntüle 3086859
Bunlar da sabah akşam temizleme sonrası yüzüme gözüme sureceklerim.
Eki Görüntüle 3086860
Bu da haftada bir temizlik olacak. Ama asit var sanki içinde yok dersen hiç açmayayım bunu aurbitin gibi boşa tarihi geçmesin.
Eki Görüntüle 3086863
Bunlar sa ASLA yazın kullanmamak gerekenler doğru mu ?
Eki Görüntüle 3086864
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?