- 3 Ocak 2011
- 6.287
- 16.386
- 39
Bende azcık korktum kullanmıycam örtmenim söz veriyorum..eğer kullanırsam terlikle kovala beniolmuş ama bak hassaslaşmış arbutin harika içerik ama hassaslaştırabilir güneş kremi sürsede o ısı varya o ısı bile sıkıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende azcık korktum kullanmıycam örtmenim söz veriyorum..eğer kullanırsam terlikle kovala beniolmuş ama bak hassaslaşmış arbutin harika içerik ama hassaslaştırabilir güneş kremi sürsede o ısı varya o ısı bile sıkıntı
Yok valla koluma sürmedim bak bulayım şimdi senin bana yazdığını uyguladımcanım beni çıldırtmak mı istiyorsun
ben burada hep papağan gibi asitler ve leke açıcıları yazın kullanmayın, yeni başlayanlar alışık olmayanlar rutini kısa öz tutsun demiyor muyum senin önce cilt ph dengeleyecektir dengeye oturtcaktık ne arbutini arbutine gelene kadar önce niacinimade hatta gerekirse nemlendirici hyoluronik kulllan dedim
allah aşkına yazdıklarımın hem ekran görüntüsünü al hem yaz hem ekran görüntüsü yap çok öneml,
birde kolunada mı sürdün boşa gitmesin krem gibi mi dedin
ya kıyamam tamam toparlanır sıkıntı etmeYaaaa yüzüm okuyunca daha çok yanmaya başladı sanki
Sen rutini yazınca bende hemen başladım bilemedim ki ekimde başlayacağımı
Toparlayalım beni ne olur ben şimdi ne yapacağım neyi ne zaman kullanayım bu ürünlerden
hey maşallah ürünlere bak yok yokk.Yaaaa yüzüm okuyunca daha çok yanmaya başladı sanki
Sen rutini yazınca bende hemen başladım bilemedim ki ekimde başlayacağımı
Toparlayalım beni ne olur ben şimdi ne yapacağım neyi ne zaman kullanayım bu ürünlerden
haftada 1 gün fddy yapasın dedim sabah akşam niacinimade dedimYok valla koluma sürmedim bak bulayım şimdi senin bana yazdığını uyguladım
Bak ben buna tabiydim heprutin yazayım
ptesi:
sabah yüz yıkama jelin ile yıkadın yüzünü
(nivea bence iyi bir seçenek değil ben olsam onu asla kullanmam ama kargoda yeni yıkama jelin gelene kadar mecbur kulanacaksın)
sonra niacinamide varya yüzde 5 lik serum onu sürdün
cafeinli göz altı serumunu sürdün
15 dk sonra güneş kremini sürdün
akşam yağ bazlı temizleyici ile cildin elin kuruyken yağ ile masaj yaptın
sonra avuç avuç yavaşca suyla süt kıvamına getirtip duruladın
yıkama jelinde komple arındırdın
arbutinli serum varya onu sürdün
göz altı serumunu sürdün
salı:aynı rutin
çarşamba: aynı rutin
perşembe :aynı rutin
cuma: aynı rutin
ctesi:
sabah yüz yıkama jelin ile yıkadın yüzünü
sonra niacinamide yüzde 5 lik serum onu sürdün
cafeinli göz altı serumunu sürdün
15 dk sonra güneş kremini sürdün
akşam yağ bazlı temizleyici ile cildin elin kuruyken yağ ,ile masaj yaptın
sonra avuç avuç yavaşca suyla süt kıvamına getirtip duruladın
yıkama jelinde komple arındırdın
enzim peelingi avucuna aldın biraz su ile köpürttün yüzüne güzelce masaj yaptın ve duruladın
niacinamide sürdün
göz altı serumunu sürdün
pazar: aynı rutin ama gece enzim peeling yapılmayacak enzim peeling sadece haftada 1 kere yapılacak
hyoluronik asitle peptide yaz sonu başlarsın
eğer nem isteğin olursa nemlendiriciye ihtiyacım var dersen hyoluronik asiti sür o zaman ...
onuda rutinde sabah kullanacaksan niacinamide dan sonra güneş kreminden önce eğer gece kullanacaksan en son adımda nemlendirici gibi sürersin
glikolik asitli tonik,kırmızılı olan aha yüzde 10lu exfol peeling kışın ,hatta exfol kırmızı peelinge bayaaaa sonra başlarsın en son adımda hiç açma onu ki son kullanma tarihi yürürlüğe girmesin
Ayyyy yandı yüzüm o zaman sadece dün çıktım dışarı kaç gündür yandım ben o zamanolmuş ama bak hassaslaşmış arbutin harika içerik ama hassaslaştırabilir güneş kremi sürsede o ısı varya o ısı bile sıkıntı
hocayı kızdırma sıfırcı mahmut gibi sıfırı basar görürsün gününü.Bak ben buna tabiydim hep
Dur bi zaten kalbim sıkışıyorhey maşallah ürünlere bak yok yokk.
heeee bak yaz sonu dememişim çok haklısın valla ,her mesajı takip edememiş olabilirsin buradaBak ben buna tabiydim hep
Geçer ama değilmi 5 gün oldu kullanalıheeee bak yaz sonu dememişim çok haklısın valla ,her mesajı takip edememiş olabilirsin burada
2 ay sonra arbutin yaparsın yüksek ihtimal bu ürünlerle nasıl rutin oluşturacağını yazmışım ben benim hatam olmuş ayı mutlaka eklemem gerekti
Jes üzümlü yanık kekjes üzümlü kekim
yok yok yanmadın hassaslaştırmış ama birkaçgün kullandın sadece iyiki hemen yazdın yoksa yanardınAyyyy yandı yüzüm o zaman sadece dün çıktım dışarı kaç gündür yandım ben o zaman
Allah şifa versin.Ne ayıp bende sevmem kaynanamı ama asla saygısızlık etmem..erken doğumuma sebep oldu çocuğum az kalsın ölüyordu kanamam geldi çok..bana hakaretler küfürler anneme falan aynı şekilde..ben sadece hiç görüşmedim şimdi meme kanseri bana yaptıkları çıkıyor
Tamam hocammmm canım hocammmm yanıyordum hocammmmmyok yok yanmadın hassaslaştırmış ama birkaçgün kullandın sadece iyiki hemen yazdın yoksa yanardın
sen sabah akşam niacinimade süreceksin eylül sonu arbutini ekleyeceğiz
Ya kuzum. Bayılıyorum sana.ama memleketinde o küfür değilmiş buna inandırmaya çalıştı beni de.yemedim tonla azeri arkadaşım var.kimse ib....e demiyor
geçer tabikii.. sıcak suyla da yıkama yüzünü sakın... çok soğuk su da olmasın senin zaten cildin hassas buda üstüne gelince etki gördün birde ne olursa olsun ürünleri önce tüm yüze uygulama küçük bir alana uygula ki belki alerji yapacak bilemezsinGeçer ama değilmi 5 gün oldu kullanalı
Teşekkür ederim canımAllah şifa versin.
Umarım hatasini anlamıştır.