Güzellik ölçütleriniz nelerdir? Sizce ideal kadın nasıl olmalı?

İdeal denildiği için ne çok uçmak lazım ne de çok dibe indirgemek şöyle ki;

orta boylu,
tercihen kumral,
iri gözlü,
ince dudaklı,
kocaman bir gülümsemesi olan,
iyi niyetli ve güzel ahlaklı,
boyu ile kilosu arasında 5 rakamlık fark bulunan,
idealist, masum, adil ve babet giymeyen mümkünse dekoltesini abartmayan, klasik olacağım diye 1 beden büyük ceket giymeyen, spor olacağım diyede her allahın günü convers giymeyen bir hatun:))

boy kriteri vermek istemiyorum.bence fizik yapısı cok onemli duzgun fizik yapısına sahip olan bi bayan 1.58 boyunda da olsa cekici olabilir..duzgunden kastim,kemik yıgını bir vucut degil,yag baglamıs bir vucut ta degil.ince ama yuvarlak hatlar..ne kadar boy onemli degil desem de 1.68 ve ustu olanlar avantajlı oluyo 1.58 biri 2 kg alsa goze batar,ama boy ortadan uzun oldugunda mesela 1.78 boyundaki bir bayanda eger esit dagılıyosa kilolar 65 kilo bile guzel durabilir..bence bi bayan illa ki kucuk burunlu dolgun dudaklı olmak zorunda deil.ama gozler,kaslar,eller,gogus ve kalca onemli..gozu ne renk olursa olsun,sekli onemli..badem yada hafif cekik ama iri gozler cok hos duruyor ve kaslar cok kalın ve dumduz olmamalı suanki modanın aksine..saclar uzun ve saglıklı olmalı,eller zarif ve bakımlı olmalı..herkesin kriteri degisir benimkiler boyle..ve mutlaka temiz olmalı,parfümden once sacından sampuan kokusu yayılmalı,fon cektirip de 5 gun o sacla dolasmamalı:26:

en ideal kadın zaten angelina jolly yüzü süper biraz kilolu olsa yani çok zayıf.....[/B][/B]

ideal bayan...
ben mankenlere baktığımda erkek olsam bunlarla olmam diyorum ya kupkuru vucut çirkin makyajdan solmuş bir yüz..o kızların 5-10 yıl önceki halleri bence cok daha güzeldir.
ideal bayan diye bi tabir yanlış olur bence her bayan idealdir yeterki kendine bakmayı şık olmayı bilsin...

162-168 boy
kumral,gür ve uzun saçlar
gözler orta irilikte ama kesınlıkle çekik ve bollll kirpikli
kilo boydan 10 fark
36 beden
yuvarlak yada oval yüzlü
gamzeli
hafif tavşan dişli
kum saati vucut,dengeli spor yapan
ayaklar eller narin el parmakları ince uzun tırnaklar bakımlı
dudaklar orta yada küçük ama kesınlıkle dolgun
kulaklar minik
göğüsler dik ve 80-85 beden
bel ince bacaklar ınce
basenler brezılya tıpı çıkık

1.75 boy, 60 kilo ve sıkı bir vücut. Beyaz ten, uzun kızıl saç, açık kahve ya da yeşil göz. Güzel dişler ve çok kalın ya da ince olmayan dudaklar. Hokka burun:) İnce güzel alınmış kaşlar. Uzun boyun. Düz ve parlak saçlar. Lekesiz pürüssüz bir cilt. O boyda olmasına rağmen 36-37 numara ayaklar:) Bakımlı el ve ayaklar. Tarza gelince de abartılı olmayan kıyafetler ve yerinde seksiliği öne çıkarabilecek küçük detaylar. Spordan çok klasiğe yakın bir tarz. ince detaylara gelince de küçük bir dövme ya da o uzun boynu tamamlayan ince altın zincir gibi:) vs vs

Bence her kadın nın kendine göre bi güzelliği vardır,ve de güzellik çok göreceli bi kavramdır.Gerçek güzellik yüzünde makyaj olmadan da doğal bir güzelliği olanlardır.Nice ünlü insan var tv da görünce waw diyoruz ne kadar güzel sonra 1 ay sonra bir yerde makyajsız yakalanınca o bumuymuş diyoruz kendi kendimize o yüzden gerçek güzellik makyajsız doğal güzelliği olan insanlardır.

Kum saati vücut tipi, orta boy 165-170 arası, dolgun dudak, ufak burun, iri gözler, beyaz ten, koyu renk saç. Bu şahsen benim için özellikle kum saati vücut tipinde takıntılıyım:)

vicdanlı,temiz olmalı ,kendini her geçen gün geliştirmeli ,yenilemeli ,beyninde,ruhunda selülit olmamalı

Son düzenleme:
Güzellik bence de göreceli bişey. mesela tercih olarak uzun saçı sevsem de bazı kadınlarda kısa saça bayılıyorum :) biraz kişiye yakışması lazım ama ben şahsen çok uzun olmayıp ortadan biraz uzun boy, hafifbalık et, belde belirgin incelik, o kum saati görünümü bence herkesin dikkatini çeken bi durum :) ve bi kadında saçlar çok önemlidir.

her bayanın kendince ayrı bir çekiciliği güzelliği vardır ancak bazı özellikler var ki gözlemlediğim kadarıyla aşırı dikkat çekiyo. bende çok begenıyorum.

1.60-1.70 arası boy
36 eger göbeksizse 38 beden
36-37 numara ayakkabı
bakımlı el ve ayaklar, güzel parfum
beyaz veya açık bugday ten
kumral veya sarı renkte kıvırcık veya dalgalı südyen altına kadar uzanan saç
incecik bir bel, cıkık vucutla orantılı kalca
dolgun gögüsler, yine bedenle uyumlu
allık, rimel, ruj, eyeliner gibi rötüş odaklı olan makyaj yapılarak güzellikleri vurgulanmıs bir yüz
topuklu, yerıne göre dolgu yerıne göre ayrık
dar giyinen, özenti olmayan giyim tarzı
güzel dısler , küçük dolgun dudaklar, kemeri olmayan yüzle uyumlu bir burun, iri gözler, geniiş kavisli kaşlar
çıkık elmacık kemikleri

bence liste böyle uzun olsa da bir cok bayan böyle etrafta :) ve uzun boylu erkekler de peslerinde ahaha sanırım zıt kutupların cektiğinden olsa gerek.

175 boy, balık et, sıkı bir vücut, kalça ve göğüs kesinlikle olmalı. Burun en önemli ayrıntı, çok güzel olmalı, küçük kanatlı bi burun. Uzun kahverengi saçlar, esmer ten, elmacık kemikleri olmalı, kıvırcık veya dümdüz saçlar.. Giyim tarzında hepsini denemeli, kendine yakışan ne varsa kullanmalı. Gözleri ela, yüzü minyon durmalı. On numara bir bayan size...

bence ideal kadın kesinlikle çok uzun olmamalı 1.70 kesinlikle
saçları uzun ve biraz seyrek .. saçlarını üst bölümleri koyu renkli ve aşağıya doğru saç rengi açılmalı..
zayıf olmalı, beli ince ancak zayıflıgına rağmen göğüsleri ve poposu biraz büyük olmalı
bacakları düzgün ve biçimli olmalı..
kirpikleri uzun ve kaşları kavisli.. burunu orta büyüklükte, gözleri kesinlikle kahverengi, az bir tombulluk olmalı yüzünde , gözleri derin ve anlamlı bakmalı..

ve son olarak bu model ise bana en çok uzak kadın modeli

2 tip idealar kadınım var
1) 170 boyunda beyaz tenli uzun saçları saç rengi farketmez koca gözlü fiziği orantılı kızlar
2)165-170 boyunda hafif esmer tenli gamzelii dalgalı uzun saçlı koca gözlü uzun kirpikli küçük ama dolgun dudaklı ufak burunlu bir kız :))

bence 1.65 i geçmeyecek kadın dediğin şöyle çıtı pıtı :)
ne öyle 1.80 deve gibi kadın hoş durmuyor benim gözümde
sonra saçları göğüs altına kadar inecek sarı ve hafif dalgalı
sinem kobalın saçları olabilir:)
tende pamuk gibi beyaz olacak gözleri renk farketmez iri iri
böyle badem gözlü derler ya öyle birşey:)
burun ve dudaklarda yüzü tamamlayacak boyutta olacak
dudağın irisini sevmiyorum çoğu yüzde ince dudağı daha çok
yakıştırıyorum
ha bir iki tane de göze batmayacak şekilde ben kadını seksi
gösterebiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…