Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güzellik ölçütleriniz nelerdir? Sizce ideal kadın nasıl olmalı?
Monica Bellucci,Kelly Brook Kate Upton gibi ünlülerin sahip olduğu kıvrımlı bir vücut, gür kirpik ve kavisli kaşlar, havalı bir modeli olan saçlar, dolgun dudaklar aklıma geliyor... Vücutlar;
Bence; 1.63-66 boy arasında çok zayıf olmayacak kıvrımlı vücut İri ela gözler(bal rengi gibi de gözüken),küçük burun ,küçük ağız,yuvarlak yüz,çok keskin olmayan kaşlar Simsiyah uzun parlak saçlar ve beyaz ten.. Çok mu abarttım ne
1.65-1.75 boylarında olacak kesinlikle daha uzunu beğenmiyorum bkz:kendim 50-65 kilo arası Uzun saçları bakımlı parlak olmalıı, doğallığından ödün vermeyen güzel gülümseyen kıyafetleri kendine yakıştırmasını bilen yerine göre olgun yerine göre eğlenceli,bazen dişi bazen anaç kısacası hayatı seven özgüvenli kadın ideal kadındır zevkler kişidenn kişiye değişir Allah herkesi güzel yaratmış sonuçta