Güzelin düşmanı çok olur?

kisi aynaya bakinca kendini begenmezse catlar ölürmüs :)
herkes kendine guzel canim kimse ben guzelim beni cekemiyolar havasina girmesin bence senin yada benim gozunun ustundeki kaşin kimi ne ilgilendirir.
kendini beğenmis insanlarin husnu kuruntusu bence

Güzellik gerçekten göreceli. Çok ta şapmamak lazım

Yazamadan edemicem profildeki sizseniz aynen güzellik göreceli herkes kendini dünya güzeli sanıyor

Benimde yazasim geldide simdi guzelligimden dusman oldunuz diyecek diye yazmayayim dedim. Guzelliginden o kadar emin ki birde kendi uzerinden tez curutuyor filan Banada iltifat ederler ama bu derece gaza gelemedim hic. Bunlar hep erkeklerin uçan kuşa yazmasindan oluyor.

Guzelliginden o kadar emin ki birde kendi uzerinden tez curutuyor filan

Aynen cnm katılıyorum herkes kendine göre güzel gerçekten çok güzel kızlar bunu dillendirmiyor zaten
Güzellik=asillik=mütavazi olmak
Kimse kimseye güzel diye düşman olmaz zaten

Öff Kadınlar Kulübü'nün çirkinleri de hemen toplaşmış,yahu biz güzellerin derdinden siz ne anlarsınız ki?
Konu sahibi burda olumsuz yazanların bile güzelliğinden dolayı böyle yazdıklarını düşünüyor.
Ben de şimdi güzelliğimi ifşa ettim diye bana kötü yorum yazmayın,yazanları direkt gözardı ederim,uğraşmayın biz güzellerle hıh!

Hepimiz guzeliz kizlar rahat olun

Yani gercekci olursak kompleksli kadinlar yok degil. Ve guzel bulduklari baska kadinlari kiskanirlar tabi. Ama dusman olacak derecede sanmam..

Allah hepimize cirkin sansi versin

İnsanlar nasıl sosyal problemlerini güzellikle bağdaştırabilecek kadar sığ düşünebiliyor, hayretler ediyorum.

Konudaki bir arkadaşın kendi fotoğrafını gösterip bakın ne güzelim minvalinde yazmasıyla da, güzelliğin gerçekten göreceli olduğunu bir kez daha anladık.

Kıskanıyorlar. Burada bile belli kim ne derse desin resmen buram buram haset kokuyor bazı yazılar. Zengin olsan paran var diye rahat batıyor derler, paranla övünme, güzel olsan kendini güzel zannediyor, güzeller zaten salak olur. Kişi kendinde olmayana her zaman kulp bulmayı başarır. Çevreni önemseme kendini eğit, hem de güzelsen oh süper işte. Hem güzel hem zeki bir de kariyerli olursan o zaman gör düşmanı. Gözlemlediğim böyle çok güzel arkadaşlarıma demediklerini bırakmıyor diğer kadınlar. Ne işini iyi yapabildiğine inanıyorlar ne akıllı olduğuna. Kendileri de zurnanın son deliği anca olmuşlar öyle diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…