- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Güzellik gerçekten göreceli. Çok ta şapmamak lazımYanlış bir düşünce : Güzellik zaten genetiktir.
Salak hareketler ise karakter ile alakalıdır.
Ben kendimi güzel ve karizmatik buluyorum ve çevremde herkes güzel , karizmatik ve çekici olduğumu söyleler. Foto bana ait. Ama tam aksine ne salak oldum ne de salak hareketler de bulundum bu yaşıma kadar aksine çok ta zeki bir insanım..
Bunları söylerken kendimi övdüğümü sanmayın sadece tezinizi çürütmek için söylüyorum.
Artık o klişe düşüncelerden de uzaklaşmak lazım "güzelsen salaksındır..." vs...
Ben yeni nesil i mesela çok çok güzel buluyorum. Özelikle melez evlilikler çoğaldığı içindir belki de. Melez çocuklar çok güzel veya çok yakışıklı olurlar. Ve bu yeni nesil i gözlemlediğimde hem çok güzel hemde aşırı zeki olduklarını görüyorum...
Maşallah cin gibiler.
Umuyorum ki bu topraklar çok güzel ve zeki insanlara emanet olacaktır.
Konu sahibi az önce söylediğim gibi benim bir düşmanım yok. Kaldı ki güzellik göreceli bir kavramdır. Yüz güzeliğinden çok karizma önemlidir mesela benim için.
Karizmatik bir kadın veya erkek her zaman daha çok ilgi toplar toplumun önünde.
Bence bir başka sorun var sizde ama. Bunun farkında değilsinizdir. Bir özeleştiri yapın kendinize.
Düşman çok sert bir kavramdır... yani belki de çevreniz sizi sevmiyor ama düşman olarak görmüyordur.
Bir ölçün tartın kendinizi ve çevrenizdekilerini.
Yazamadan edemicem profildeki sizseniz aynen güzellik göreceliherkes kendini dünya güzeli sanıyor
birde kendi uzerinden tez curutuyor
Guzelliginden o kadar emin ki birde kendi uzerinden tez curutuyor filanBenimde yazasim geldide simdi guzelligimden dusman oldunuz diyecek diye yazmayayim dedim.Guzelliginden o kadar emin ki birde kendi uzerinden tez curutuyor filan Banada iltifat ederler ama bu derece gaza gelemedim hic. Bunlar hep erkeklerin uçan kuşa yazmasindan oluyor.
Oyyyy oyyyyyCips paketi açma alıştırması yapıyordur Sinan'la
Aynen cnm katılıyorum herkes kendine göre güzel gerçekten çok güzel kızlar bunu dillendirmiyor zatenBenimde yazasim geldide simdi guzelligimden dusman oldunuz diyecek diye yazmayayim dedim.Guzelliginden o kadar emin ki birde kendi uzerinden tez curutuyor filan Banada iltifat ederler ama bu derece gaza gelemedim hic. Bunlar hep erkeklerin uçan kuşa yazmasindan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?