• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzelin düşmanı çok olur?

Tescilli guzel misin ?neden sadece sana satasanlari güzelliğin için sanıyorsun belki çok sivri dillisin belki çok zekisin yada belki çok aptalsin zenginsin fakirsin cahilsin kulturlusun birsürü neden olabilir .
Hayır güzellikten o. Lütfen.

Güzel insanlar çoğu zaman salak salak hareketler yaparlar. Ondandır.

Yanlış bir düşünce : Güzellik zaten genetiktir.

Salak hareketler ise karakter ile alakalıdır.

Ben kendimi güzel ve karizmatik buluyorum ve çevremde herkes güzel , karizmatik ve çekici olduğumu söyleler. Foto bana ait :KK70: . Ama tam aksine ne salak oldum ne de salak hareketler de bulundum bu yaşıma kadar aksine çok ta zeki bir insanım..

Bunları söylerken kendimi övdüğümü sanmayın sadece tezinizi çürütmek için söylüyorum.

Artık o klişe düşüncelerden de uzaklaşmak lazım "güzelsen salaksındır..." vs...

Ben yeni nesil i mesela çok çok güzel buluyorum. Özelikle melez evlilikler çoğaldığı içindir belki de. Melez çocuklar çok güzel veya çok yakışıklı olurlar. Ve bu yeni nesil i gözlemlediğimde hem çok güzel hemde aşırı zeki olduklarını görüyorum...

Maşallah cin gibiler.

Umuyorum ki bu topraklar çok güzel ve zeki insanlara emanet olacaktır.

Konu sahibi az önce söylediğim gibi benim bir düşmanım yok. Kaldı ki güzellik göreceli bir kavramdır. Yüz güzeliğinden çok karizma önemlidir mesela benim için.

Karizmatik bir kadın veya erkek her zaman daha çok ilgi toplar toplumun önünde.

Bence bir başka sorun var sizde ama. Bunun farkında değilsinizdir. Bir özeleştiri yapın kendinize.

Düşman çok sert bir kavramdır... yani belki de çevreniz sizi sevmiyor ama düşman olarak görmüyordur.

Bir ölçün tartın kendinizi ve çevrenizdekilerini.

Yav he çok olur he. Millet kafayı sıyırmış ya o güzel, bunun poposu sakira poposu, bunun gözleri Türkan Şoray gözleri, bu Adriana Lima falan diyip durduk yere millete sardırıyo, Teee Allahım.

Eger düşmanınız çoksa muhtemelen insanlara karşı yanlış yaptığınız, insanlara ters gelen birseyleriniz var ya da gercekten angutlarla dolu ortamlarda takılıyorsunuz. Yani ciddi anlamda aşırı güzel insanlar tanıdım gayet normal hayatları var, herkesle anlaşıyor ve o bu şu kuyularını kazmıyor. Hangi normal insan birisi güzel diye ona düşman olur ki? Bence kendinizi ya da ortamınızı değistirin.

Ben kendimi güzel ve karizmatik buluyorum ve çevremde herkes güzel , karizmatik ve çekici olduğumu söyleler. Foto bana ait :KK70: . Ama tam aksine ne salak oldum ne de salak hareketler de bulundum bu yaşıma kadar aksine çok ta zeki bir insanım..

Bunları söylerken kendimi övdüğümü sanmayın sadece tezinizi çürütmek için söylüyorum.

Ben yeni nesil i mesela çok çok güzel buluyorum. Özelikle melez evlilikler çoğaldığı içindir belki de. Melez çocuklar çok güzel veya çok yakışıklı olurlar. Ve bu yeni nesil i gözlemlediğimde hem çok güzel hemde aşırı zeki olduklarını görüyorum...

Maşallah cin gibiler.

Konu sahibi az önce söylediğim gibi benim bir düşmanım yok. Kaldı ki güzellik göreceli bir kavramdır. Yüz güzeliğinden çok karizma önemlidir mesela benim için.

Bence bir başka sorun var sizde ama. Bunun farkında değilsinizdir. Bir özeleştiri yapın kendinize.

Düşman çok sert bir kavramdır... yani belki de çevreniz sizi sevmiyor ama düşman olarak görmüyordur.

Peki.Elimde zencefilli yeşil çayımın son yudumuyla bitirdim son cümlenizi.İyi denk getirdim aferin bana. Uzun uzunda yazmışsınız bide ayıp olmasın.Emeğe saygı..

Maşallah cin gibiler.

Yazamadan edemicem profildeki sizseniz aynen güzellik göreceli :-)herkes kendini dünya güzeli sanıyor

Back
X