Güzelin düşmanı çok olur?

Guzelliginiz degil ama özgüveniniz karsisinda dehsete kapildim Tebrikler valla.

Güzellik göreceli bir kavramdır çoğu için güzel bir kadın benim için ortalama olabilir.
Benim güzel buldugum biri de başkası için vasat guzelliktedir.

Bu durumda neye göre düşman olacağız.
Hey Allah'ım iyi ki çirkinim diyesim geldi :)

Ya ablacım allahta seni güldürsün emi asfygsdd
Çok güzelsin kornealarım yandı.. Ağlayarak duvarı yumrukladım asfrssfrty

Kesinlikle katılıyorum. Bu konuda da çok net gördük.

Guzelliginiz degil ama özgüveniniz karsisinda dehsete kapildim Tebrikler valla.
Zaten gerçekten güzel olup ta ben güzelim diyen olmaz.Güzel bayan emin bile olsa bundan bu şekilde söylemez bunu.Aynaya baktıkça görmekten alışmıştır zaten.Ama saçı makyajıyla bişeyleri zorlamaya çalışanlar da hep bu özgüven patlaması oluyor.Bu durum epey komik oluyo ama yapcak bişey yok.

Bu arada gerçekten güzel hoş bayanlar kendilerini begenmezler hatta yok ya diye mütevazi takilirlar.
Ama özünde bir halta benzemeyen tipler boya ile saç baş ile güzelim ben diye gezerler. Çevremde hep böyle gördüm.
Bu konuda da emin oldum bundan.

Trollüyo bence ya. Değişik midir nedir
Ben onun bi yorumunu gördüm
Biri kararsız kalmış kurban bağışı yapacağı kurum konusunda,
LÖSEV Mehmetçik vakfı vs yorum gelmiş, hangi kurum nasıl etleri değerlendiriyor ya da parayı nasıl kullanıyor diye

"Biri de dememiş ki haytap a bağış yapın" şeklinde fırçaladı milleti

Duygularıma tercüman oldunuz. Çok teşekkür ederim.

Ciddi misiniz siz

Gözlem yaptığınız yerleriniz hasarlı bana göre de. Salak olur demedim bu arada salak hareket ederler dedim. Onu da açılan konuya istinaden söyledim. Sizin gibi biri daha uzun uzadıya açıklama yapmış ya bende kendimi Ki konu sahibi üstüne alınmadı tebrik ederim onu. Siz neden üstünüze alındınız. Çok mu çok güzelsiniz? Ne kadar güzel. Insanın hasleti güzel olsun sıfatı gelip geçiçi diyeceğim ama kıskanmış olurum yine değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…