Güzelin düşmanı çok olur?

Kız bu devirde çirkin mi kaldı allasen?
Herkes güzel, makyaj var, kontür var, estetik var, botoks var implantlar var, çıtçıtlar, postişler var, proporsiyona göre giyim var, lazer epilasyonu var, fitness salonları var, var oğlu var kız.

Çirkin kalmak ayrı bi yetenek artık
Düşman da bol bol var, güzele çirkine bakmıyor.

Siz ayrı galaktik evrende falan mı yaşiyorsunuz acaba? Cidden etrafınızda böyle sacma sapan insanlar varsa ortam degistirin. Anlattığınız ortamlar pek sagliklı gelnedi bana, Jungle'da ceylana üşüşen sırtlan gibi ortam canlandı zihnimde.

Burada konuda yazan kim çirkin, kim güzel ne biliyorsunuz siz. Belki ben dunya güzeliyim belki konu sahibi cirkin. Bizim ortamlarimizda güzel de var, ortalama insan da, ortalama altı da. Ne güzellerin kuyusu kazıliyor ne guzel olmayanlar asağılanıyor. Böyle çıkarım yapiyorsunuz ya iste her yer böyle abuk subuk tripte insanlar yok, sizin cevreniz garip. Ben yeminne guzel diye birinin dıslandıgı bir ortama denk gelmedim, Allah öyle zalakların oldugu ortama da sokmasın.

Şu guzelim de herkes bana düsman tribini kim yapıyosa iste o kişi fesat, fücur oluyor genelde. Millete laf sokar herkes mesafe koyar o da ben guzelim tribine girer. Ya da facede duvarına sıkça herkes kötü, insanlık bitmiş minvalinde kim laf sokuyosa genelde kendisi herkesin elaman ettiği tiptir ya o hesap. He yaaa hee diyip gecicem..

Şimdi güzellik neyse de Allah çirkin şansı versin dicem kendini çirkin bulanlar kızacak ehehe. Bir tane kendini çirkin bulan arkadaşım bu lafa kızıyordu da dediğim gibi güzel olsan da şans olsun valla ne güzel kadınlar aldatılıyor.
Bazı manken gibi fiziği olan yüzü de güzel olan kızlar alık olabiliyor gerçekten.
Allah bir yerden verirken bir yerden kısıyor. Kısa boyluların uzun boylulara göre daha güzel bir yüze sahip olması ya da doğal olarak uzun boyluların kısa boylulardan fizik olarak daha iyi olması :) ama ikisini bir arada bulabilmek zor oluyor.
Şimdi bu dediklerime kısa boylular ve uzun boylular ne diyecek bakayım

Hay ağzınıza sağlık.
Ciddi ciddi burda olumsuz yazanların kıskançlıktan yazdığına inanan üyeler ve konu sahibi...Yahu bir durun görelim de bari öyle kıskanalım.
Görmeden etmeden,birisinin 'güzelim düşmanım çok' beyanatıyla, oturduğumuz yerden çatır çatır çatladık,vay ...
Ki bir de gördüğümüzü varsayalım,hangi güzellik kime göre neye göre...
Bu ne narsistliktir ya...
Ayrıca benim bulunduğum dünyada güzellerin düşmanının çok olduğunu,aşırı kıskanıldığını görmedim.
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?

Bir de şuna çok denk geldim ki burada da gördüm: Gerçekten güzel olan kadınlar kendini beğenmezken ortalama, sıradan olan ya da kabaca çirkin olan kadınlar kendini çok beğeniyor. Kötü bir şey için demiyorum ama bazen bu kabaca çirkin dediğim insanların kendilerine olan aşkı beni benden alıyor ama güzellere sorsak ben güzel değilim kendimi beğenmiyorum diyorlar

Yazamadan edemicem profildeki sizseniz aynen güzellik göreceli herkes kendini dünya güzeli sanıyor
Yorumunuz çok yerinde olmuş bende aynı düşüncedeyim.
Güzellik buysa ohoooooo birde gerçekten güzel olduğuna çok emin olarak yazmış.

Kişi kendinden bilir işi, demek ki kendileri de kendilerinden güzelinin kuyusunu kazıyorlar. Yani bunu ısrarla savunan kadın demek ki o hissiyata sahip. Valla şu ana kadar kendimden güzel arkadaşlarımın arkasından Suzan Avcılık, Aliye Ronacılik oynamadım, düsünsene ya birine güzel diye kuyu kazdığını falan, sacma otesi geliyor kulaga. Demek ki bunların ortamlarda herkes kendinden güzelinin anasını aglatıyor. Ortamdaki en güzele Allah sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…