Güzelin düşmanı çok olur?

olmazmı hayatım boyunca yaşadım ve hala yasıyorum.kıskanmalar,cekememezlik,düzencilik,ikiyüzlülük daha neler neler..allah iyi insanlarla karsılaştırsın..

Ben güzelim diye çok havalardaysan düşmanın değilde o tavrını çekemeyen insanlar vardır.

Yok hiçbir zaman öyle bir havam tavrım olmadı. Beni sevenler tanıyanlar mütevazı olduğumu söylerler. Ama güzelliğimin farkındayım. Karsimdakinin kötü niyetli olduğunu bildiğim halde iyi niyetle yaklaşsam da hep bir tekme bi laf söz duyuyorum.

Potansiyel tehlike olarak goruyorlar.evlilerse esinden kiskaniyorlar.guzelligiyle istediklerini calismadan da elde edebilir mantigiyla dusunenler de oluyor.o yuzden sen sen ol guzelliginle fazla ilgilenme.
Guzelliginin bilincinde ve buna odakli olanlar cok itici duruyor.
Bir cok sebebi var yani maalesef
Allah çirkin sansi versin derler bir de

Güzel insanlar çoğu zaman salak salak hareketler yaparlar. Ondandır.
O ne demek ? Güzel olduğumu sanıyorum ,çevremde de beğenilen ,dikkat çeken bir tipim ..bu zamana kadar salak salak hareketler içine girmedim ..aksine tavrım hep takdir görmüştür ..niye böyle bir genelleme yaptın ki ? Yoksa kişi kendinden mi bilir işi ?

Ya başarılıysan güzelsen çekemeyen insan çok oluyor bu doğru ama belki sende istemeden öyle mi davranıyorsun acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…